КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Карту VGT [variable geometry control]

sighline
17-10-2013, 17:55
Хто-небудзь мне растлумачыць, то ведаў бы, добра, таму што апошні ніколі не ідзе закрануў перарабіць карту ?
Змяняючы значэнні VGT тэарэтычна, вы можаце атрымаць вялікі ціск на ўсіх абаротах ..

2a пытанне : у 3d [ecm] значэнне параметру ў працэнтах, будзе адкрыцце або закрыцце лапатак ?

максімальнае значэнне % і 74,4 (а затым і' закрытай або адкрытай на 74,4% ? ) у той час як мінімальная і' 46,1 .. Таму што не даходзяць да 100 і 0 ?

Дзякуй !

SandroMarciano
17-10-2013, 18:23
Аргумент ? mooooooolto шырокі, скажам, якія, як правіла, належыць пакінуць арыгінальныя, чаму? ціск пу? яшчэ павялічыць за кошт росту на дызельнае паліва, і ў многіх выпадках замест ? неабходна decrementarle для зніжэння пік больш, што вы б пасля. Pi? працэнт паніжаецца, а больш? газ пацякуць не можа вызначыць павышэнне ціску ў калектары.
Іншая справа: вы не атрымаеце 100%, або на 0, чаму? не ce n'? прычына ў тым, што вы можаце? атрымаць неабходнае ціск, не прыходзячы ў максімальнай vgt і, наадварот, не c'? трэба, каб да 0, каб знізіць ціск на высокіх.

мегамозг
17-10-2013, 18:54
Прабачце, але калі вы павялічваецца з таблічнай павялічвае працэнт адкрыцця лапатак? Як правіла, да нізкіх цэнах ? зачынена, то на высокіх адкрываецца.

sighline
17-10-2013, 19:05
Гэта менавіта тое, што кажа сандра.. калі павелічэнне % segnifica, што лапаткі зачыняюцца ( abassano), такім чынам, павялічваецца ціск на ўсмоктванні
і наадварот.. больш нізкі%, чым больш ен адкрываецца.. і, адпаведна, больш паветра праходзіць без націску крыльчаткі.. ( qnd адносна нізкага ціску, у выпадку высокіх абаротаў)

SandroMarciano
17-10-2013, 19:53
Гэта менавіта тое, што кажа сандра.. калі павелічэнне % segnifica, што лапаткі зачыняюцца ( abassano), такім чынам, павялічваецца ціск на ўсмоктванні
і наадварот.. больш нізкі%, чым больш ен адкрываецца.. і, адпаведна, больш паветра праходзіць без націску крыльчаткі.. ( qnd адносна нізкага ціску, у выпадку высокіх абаротаў)
дакладны? рэгулявання лапатак не працуе, як памылкова можна было б падумаць, зачыняючы частка прахаднога, бенс? змяняючы КІРУНАК і ХУТКАСЦЬ? для таго, каб зрабіць больш? кінэтычнай энергіі для перамяшчэння крыльчаткі выхлапных газаў.

манро
17-10-2013, 21:24
Хто-небудзь мне растлумачыць, то ведаў бы, добра, таму што апошні ніколі не ідзе закрануў перарабіць карту ?
Змяняючы значэнні VGT тэарэтычна, вы можаце атрымаць вялікі ціск на ўсіх абаротах ..
не змяніць, таму што тады вы dovrebber? змяніць элементы кіравання PID, якія сочаць за функцыянаваннем сістэмы

2a пытанне : у 3d [ecm] значэнне параметру ў працэнтах, будзе адкрыцце або закрыцце лапатак ?
добры пытанне...у vw, напрыклад, для высокіх абаротаў і высокіх iq у карце, маюць высокія % duty cycle...так што залежыць ад p? ад таго, як вытворцам, усталеўваецца сістэма

максімальнае значэнне % і 74,4 (а затым і' закрытай або адкрытай на 74,4% ? ) у той час як мінімальная і' 46,1 .. Таму што не даходзяць да 100 і 0 ?
быўшы, што ў большасці выпадкаў шпулькі vgt якія працуюць у Шим, а затым у duty-cycle адправіць 100% dutycycle на соленоид азначае, адправіць 12 вольт...як вы думаеце, можа доўжыцца n75 у такіх умовах??0 не выкарыстоўваецца, таму што ў любым выпадку турбіна нават на халастым ходу або ў тэрміны, ўмова павінна быць гатова, каб адразу даць ціск...

Дзякуй !
увагу на некалькі экю значэнне па восі Z ідзе пераўтворыцца...так што не заўседы адпавядае рэальнай duty cycle n75...

cicciogsr
17-10-2013, 21:26
дакладны? рэгулявання лапатак не працуе, як памылкова можна было б падумаць, зачыняючы частка прахаднога, бенс? змяняючы КІРУНАК і ХУТКАСЦЬ? для таго, каб зрабіць больш? кінэтычнай энергіі для перамяшчэння крыльчаткі выхлапных газаў.

пракляты трохкутнік хуткасць?..

SandroMarciano
17-10-2013, 23:24
пракляты трохкутнік хуткасць?..

tidus1985
27-12-2013, 20:51
rianimo у тэму з надзеяй зразумець яшчэ, што яны робяць і як змяніць P.I.D. кіравання vgt, у тым сэнсе, што шчыра я ведаю, што яны робяць, але я не ведаю, што ен мае значэнне ў карту, калі steo карэкцыі ў залежнасці ад таго, што

puntospeed1.3
27-12-2013, 21:38
вельмі цікавіць пра pid, і што значыць адключыць (як сказаў ўжо на многія іншыя тэмы). то есць пакласці іх у нуль ўсей крывой ці што.

GPoint
18-01-2014, 18:54
Калі б я пікаў ціску, у гэтым выпадку я мог бы выкарыстаць для кіравання VGT, каб паменшыць іх без неабходнасці панізіць ціск наддува? Але ў выпадку правіць ? вытворныя з пункту гледжання ціску, паколькі пацягне за сабой vaiazione пэўны працэнт або ? заўседы лепш ісці дробнымі крок і праверыць змены на дарозе?

biela
02-02-2014, 14:56
Пасля ўздыму ціску turbo, праверыць машыну на вуліцы.
Запісваць дадзеныя і змяненне VGT як ? адхіліўся ціску.
Вы пу? таксама ўплывае на рост IQ.

З павагай

ugoboss
02-02-2014, 16:50
на некаторыя я паспрабаваў даць вам менш, чым ціск, як правіла, на турба і даць 2% на vgt, і машына, і нашмат больш гнуткай.

SandroMarciano
03-02-2014, 09:04
[QUOTE=GPoint;77529]Калі б я пікаў ціску, у гэтым выпадку я мог бы выкарыстаць для кіравання VGT, каб паменшыць іх без неабходнасці панізіць ціск наддува? Але ў выпадку правіць ? вытворныя з пункту гледжання ціску, паколькі пацягне за сабой vaiazione пэўны працэнт або ? заўседы лепш ісці дробнымі крок і праверыць змены на дарозе/QUOTE]

Калі выкарыстоўваецца каэфіцыент пераўтварэння памятаць, што дадзеныя ў табліцы выяўленыя ў працэнтах, ці што ? што і замыкання лапатак, для зніжэння піка, пачынае зніжацца на 1-3 працэнтныя пункты з зоны, дзе впрысните й? дызель, калі злоўжыванне машына sar? павольна прыняць колаў, але калі вы знойдзеце правільны баланс-не будзеш больш? эфект пругкай, што робіць, калі пік ? вельмі высокі.

GPoint
03-02-2014, 18:50
Калі выкарыстоўваецца каэфіцыент пераўтварэння памятаць, што дадзеныя ў табліцы выяўленыя ў працэнтах, ці што ? што і замыкання лапатак, для зніжэння піка, пачынае зніжацца на 1-3 працэнтныя пункты з зоны, дзе впрысните й? дызель, калі злоўжыванне машына sar? павольна прыняць колаў, але калі вы знойдзеце правільны баланс-не будзеш больш? эфект пругкай, што робіць, калі пік ? вельмі высокі.

Прывітанне SandroMarciano, пасля некаторага абмеркавання я спрабаваў змяніць VGT gi? дзе-то дзень. Па сутнасці, мая праблема была ў тым, што ў мяне скокі да 1,7 бар пры ад МНС я чытаў каля 80 мм3 дызельнага паліва ўпырскваецца. Я зразумеў, што значэння ціску павялічыўся, калі я паставіў дызельнае паліва. У рэшце рэшт я аперыраваў cos?, улічваючы, што ў табліцы адносна vgt я rpm x мм3 апошнія 2 значэння маштабу былі 65 і 70 мм3 я мод апошнія 2: breakpoint на 70, і 80, і я да гэтага часу значэння ўнутры табліцы. Я перарабіў p? тэст з МНС і дасягае максімуму каля 1,6 бар, і звычайна я бачу ў дыяпазоне паміж 1,5\1,55 бар прыкладна. Я не ведаю, калі я змяніў, правільна ? была толькі ўдача.
Аднак змены, якія я паспрабаваў зрабіць на наступную спасылку: Спасылка (https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?5195-Parere-mappa-Alfa-Gt-MJET/page8)

fabio1207
19-02-2014, 21:29
Дзякуй, хлопцы, я думаю, што я даведаўся што-то нават на vgt:)