Прагляд Поўнай Версіі : праграма для распазнання рэзістары
cinqueturbo
16-10-2013, 19:00
Прывітанне ўсім..
есць месца, праграма для распазнання супраціву, і наадварот,
бясплатныя і партатыўныя...
БАЧЫЎ, што мы есць, вы можаце спампаваць elettrodroid ад ****** play для android-смартфонаў. ? праграма сапраўды добрае
дзякуй cinqueturbo для да таго, мой сябар, на свой мабільны тэлефон мае падобнае прыкладанне, каб даведацца значэнне smd ад таго, што c'? пісаў вышэй, але ? дадатак для android вы ведаеце, калі c'? што-то падобнае для пк?
legendaryslave
16-10-2013, 23:43
супер карысна, дзякуй за абмен :cool:
БАЧЫЎ, што мы есць, вы можаце спампаваць elettrodroid ад ****** play для android-смартфонаў. ? праграма сапраўды добрае
Прыгожа! Разряжать, дзякуй! :)
Я таксама запампаваў "every circuit" ўжо? хто быў там, вельмі міла!
cinqueturbo
17-10-2013, 10:51
дзякуй cinqueturbo для да таго, мой сябар, на свой мабільны тэлефон мае падобнае прыкладанне, каб даведацца значэнне smd ад таго, што c'? пісаў вышэй, але ? дадатак для android вы ведаеце, калі c'? што-то падобнае для пк?
Мне здаецца, але не celo і я не памятаю, як называецца..
магчыма, хто-то celo паказвае...
прывітанне cinqueturbo я пайшоў на ****** і есць старонкі з дапамогай утыліт, якія вы паклалі тое, што c'? напісана на smd і кажа вам кошт, у pi? таксама растлумачана, як разумець значэнне на падставе таго, што c'? напісаў
es: 330 = 33 М
331 = 330 Ом
Апошняя лічба абазначае колькасць нулеў, напрыклад: 332 = 3300 М ( 2 = два нулі)
TTMsport
17-10-2013, 17:13
Я заўседы ведаў, што рэзістары прызнаюць, што ў залежнасці ад колеру і размяшчэння каляровымі палоскамі. Ці я памыляюся я?
Я заўседы ведаў, што рэзістары прызнаюць, што ў залежнасці ад колеру і размяшчэння каляровымі палоскамі. Ці я памыляюся я?
На самай справе праграмка, ўстаўка колеру і значэнне
прывітанне ttmsport рэзістары smd чорныя з двух бакоў, частак, зварыць і белай над, якое паказвае значэнне, такім чынам, ні адна каляровая паласа, каб знайсці значэнне, што менавіта ен вызначае нумар, як я напісаў вышэй
TTMsport
18-10-2013, 00:20
Ок, то, верагодна, есць і іншыя тыпы рэзістараў. На розум прыходзілі тыя, электроніка тып матчыных поплаткаў пк і т. д..
прыкладаю іншую праграму, таксама рэзістары smd, для? і ў ўстаноўцы і ? на англійскай мове