КПК

Перегляд Повної Версії : scodifica sagem S2000

Backgroop
привіт всім, я вважаю, що з ебу sagem s2000, встановлений на renault twingo, я повинен зробити scodifica, на практиці цей блок управління був уже? зворушена ще, без досягнення результатів, тепер проблема, що і була порушена, тепер автомобіль навіть не прискорює.. у когось є файл immo off перевірений завантажити всередині 95080..

legendaryslave
ви додаю файл ori ще один іммо off дайте знати, якщо вона йде у кінці біон
ps Відріжте провід, F3 та F4 для всього

Backgroop
Дякую, тепер legendaryslave ви провід F3 іммобілайзер знаю.. завтра пробую, і дам вам знати..

Backgroop
У scodifica ecu не йде автомобіль не заводиться, я поставив файли, які я читав, що автомобіль піде в хід, але не прискорює..

nox
Вибачте, якщо riapro цю дискусію, але потік f3 і f4, де вони перебувають на ECU ? На який роз'єм ?

legendaryslave
Вибачте, якщо riapro цю дискусію, але потік f3 і f4, де вони перебувають на ECU ? На який роз'єм ?

Центральний роз'єм, якщо я правильно пам'ятаю

the renault s2000rpm cannot be done off , you make eeprom 0000......... and you program-to-car

scican25
привіт всім, я вважаю, що з ебу sagem s2000, встановлений на renault twingo, я повинен зробити scodifica, на практиці цей блок управління був уже? зворушена ще, без досягнення результатів, тепер проблема, що і була порушена, тепер автомобіль навіть не прискорює.. у когось є файл immo off перевірений завантажити всередині 95080..

привіт , ти зміг scodificare цей ecu ? але машина у мене бо code ?
я повинен socdificare s2000 в твінго і підключити блок управління чергами , але їх це можливо scodifica ?