КПК

Прагляд Поўнай Версіі : scodifica sagem S2000

Backgroop
15-10-2013, 21:33
прывітанне ўсім, я лічу, што з эбу sagem s2000, усталяваны на renault twingo, я павінен зрабіць scodifica, на практыцы гэты блок кіравання быў ужо? кранутая яшчэ, без дасягнення вынікаў, цяпер праблема, што і была парушаная, цяпер аўтамабіль нават не паскарае.. у каго-то есць файл immo off правераны спампаваць ўнутры 95080..

legendaryslave
15-10-2013, 22:20
вы прыкладаю файл ori яшчэ адзін иммо off дайце ведаць, калі яна ідзе ў канцы бион
ps Адрэжце провад, F3 і F4 для ўсяго

Backgroop
15-10-2013, 22:38
Дзякуй, цяпер legendaryslave вы провад F3 ў иммобилайзер ведаю.. заўтра спрабую, і дам вам ведаць..

Backgroop
19-10-2013, 14:22
У scodifica ecu не ідзе аўтамабіль не заводзіцца, я паставіў файлы, якія я чытаў, аўтамабіль пойдзе ў ход, але не паскарае..

nox
Прабачце, калі riapro гэтую дыскусію, але паток f3 і f4, дзе яны знаходзяцца на ECU ? На якой раз'ем ?

legendaryslave
Прабачце, калі riapro гэтую дыскусію, але паток f3 і f4, дзе яны знаходзяцца на ECU ? На якой раз'ем ?

Цэнтральны раз'ем, калі я правільна памятаю

gadroulll
the renault s2000rpm cannot be done off , you make eeprom 0000......... and you program-to-car

scican25
прывітанне ўсім, я лічу, што з эбу sagem s2000, усталяваны на renault twingo, я павінен зрабіць scodifica, на практыцы гэты блок кіравання быў ужо? кранутая яшчэ, без дасягнення вынікаў, цяпер праблема, што і была парушаная, цяпер аўтамабіль нават не паскарае.. у каго-то есць файл immo off правераны спампаваць ўнутры 95080..

прывітанне , ты змог scodificare гэты ecu ? але машына ў мяне бу code ?
я павінен socdificare s2000 у твинго і падлучыць блок кіравання чэргамі , але іх гэта магчыма scodifica ?