Перегляд Повної Версії : як отримати коди з транспондерів?
привіт всім, хлопці, я хотів запитати, якщо ви знаєте інструмент, здатний прочитати вміст ключів запалювання є транспондер, в даному випадку я кажу scania, поясню, іноді буває в майстерні, доведеться спробувати ебу на який-небудь автомобіль, щоб якийсь дефект дивно, і якщо власник втратив pin-коди, ви не можете зробити, враховуючи, що блоків управління двигуна блокуються разом з cordinatore, або краще, ви можете відкрити з конкретної процедури, але потім вам потрібно змінити ключ запалювання з циліндрами дверей, так як разом з новим замку дають вам нові коди, зрозуміло, зробити тест, він шукає уникнути непотрібних витрат, спасибі всім тим, хто хоче щось сказати
привіт,я знаю, для транспондера можна використовувати TMPRO або zed bull я SBB є на ринку!!
привіт motorsport спасибі, що прийшли, ти вже? використовується tmpro або zed bull? ви знаєте, якщо я можу читати pin-код? cio? право побачити своїми очима, чому? мене не цікавить клонувати ключ, але мають доступ до пін-коду для розблокування ecu , між тим, я документ на ті, які ви згадали
вибачте, якщо вас це до сих пір дивуюся, але я мав на увазі, якщо ви їх використали, на якийсь машини, або якщо ви знаєте який-небудь засіб для відновлення кодів, можливо, читає ебу без відкрити
на car кажу завжди, щоб читати іммо ключі,але читати іммо в ecu треба читати з іншими програмістами типу упа willem xprog потрібно читати e2p спк,без відкрити, я думаю, ні, ви повинні відкрити для сили, є якийсь інструмент для e2p без відкриття і мареллі!!
у будь-якому випадку, щоб розблокувати, потрібно на ecu перейти з immo off....zed bull потрібно клонувати, копіювати ключі і робити транспондер в ключ новий!!!
часто i i SN code замкнені в bsi,body,уч, модуль іммобілайзера, то чи не все одно, нарешті dev бути в курсі кожного чіпа де ? готель n-code
спасибі, хлопці, я думаю, я зрозумів, що від послідовного порту si pu? зробити дуже мало, щоб дізнатися pin-коди і, отже, для того, щоб зробити мої випробування мені потрібно, щоб силу мати ecu доказ, що спочатку я повинен eliminarlgli в іммо, і що за сила, я повинен відкрити для того, щоб читати чіп де ? зберігається, p? занадто громіздким, все одно спасибі всім