Перегляд Повної Версії : Пояснення scodifica іммобілайзер
Всім привіт, як описано в назві, я звернувся на форум, я читав багато дискусій, в яких ви говорите про scodifica повне або часткове іммобілайзера на широкий вибір блоків управління. Я новачок в цьому великому електронному світі, іммобілайзер, точно чи що ?? ? зміст в ебу двигуна або в боді комп'ютер? яким чином взаємодіє, якщо вона взаємодіє з транспондером, в чому ? різниця між кодування повністю або частково, а що я отримаю з цих кодувань?
Вибачте за ці тисячі питань, які, можливо, можуть бути тривіальними, але я хотів би зробити кілька чітких ідей на цю тему.
я шукав весь розділ іммобілайзера, не знайти нічого...
Привіт gick, одна річ за один раз, щоб уникнути плутанини: l' іммобілайзера ? система протиугінний пристрій, який вже кілька років ? оснащений на транспортних засобах, як правило, принцип ? мати механічний ключ оснащений транспондерами кодуванні, що розпізнається за допомогою антени, розташованої в безпосередній близькості ne блок приводиться в рух, цей ключ має код, який після ідентифікації ебу іммобілайзера ви в діалог з ecu двигуна і обмінюючись даними та репутацією однакових ебу двигуна призводить до того, щоб стартер. Це ? основний принцип і pi? просто описав, щоб допомогти вам зрозуміти його функціонал. Розташування цих компонентів, принаймні, частково змінюються від машини до машини. Щодо scodifiche спільне ? що не потрібно-й? у вас є ключ з транспондера, scodifica частково також називають riverginazione потрібно при заміні ecu, а після визначення такого scodifica після того, як приводиться в рух автомобіль при першому виключенні або бортовий комп'ютер або блок управління іммобілайзера trasferir? код на екю.
отже, я, що в майстерні у мене автомобіль на заміну, а ми порушили всі і 2 ключами з транспондера, поставити 2 без ключів я повинен робити все, говорячи про точку 188 1.3 mj, я можу довіряти, програми, машини, програмне забезпечення або коли-sensor декодування для такої рутиною, як це?
gick c? навіть сколково? відновити код від body, а потім переписати його в транспондер ключа, однак машини sw йде добре, на цій машині тільки, якщо ви зробите все простоїть індикатор несправності горить code
Немає cos? не ок лампа не ді горіти, дякую за пояснення, але, можливо, я висловив погано, я не можу визнати ні один транспондер на ключ, у нас прийнято 2 нових без транспондера, я хотів би знати, якщо б можна було видалити пошук транспондера, таким чином, що машина стоїть на мотоциклі навіть з ключа без транспондера