Прагляд Поўнай Версіі : Тлумачэнне scodifica иммобилайзер
Усім прывітанне, як апісана ў назве, я звярнуўся на форум, я чытаў шмат дыскусій, у якіх вы кажаце пра scodifica поўнае або частковае иммобилайзера на шырокі выбар блокаў кіравання. Я пачатковец у гэтым шырокім электронным свеце, імабілайзер, сапраўды, ці што ?? ? ўтрыманне ў эбу рухавіка або ў боды кампутар? якім чынам ўзаемадзейнічае, калі яна ўзаемадзейнічае з транспондеров, у чым ? розніца паміж кадоўкі цалкам або часткова, а што я атрымаю з гэтых кадовак?
Прабачце за гэтыя тысячы пытанняў, якія, магчыма, могуць быць трывіяльнымі, але я хацеў бы зрабіць некалькі выразных ідэй на гэтую тэму.
motorsport
13-10-2013, 20:50
добры дзень, пачніце чытаць гэтую pdf, для scod... поўная і частковая есць іншыя тэмы форуму!! :)
http://www.dinoi.it/press/pubblicazioni/ArticoloRfid.pdf
я шукаў ўвесь раздзел иммобилайзера, не знайсці нічога...
запал рухавікоў
14-10-2013, 21:23
Прывітанне gick, адна рэч за адзін раз, каб пазбегнуць блытаніны: l' иммобилайзера ? сістэма противоугонное прылада, якое ўжо некалькі гадоў ? абсталяваны на транспартных сродках, як правіла, прынцып ? мець механічны ключ абсталяваны транспондеров кадоўцы, якая распазнаецца з дапамогай антэны, размешчанай у непасрэднай блізкасці ne блок прыводзіцца ў рух, гэты ключ мае код, які пасля ідэнтыфікацыі эбу иммобилайзера вы ў дыялог з ecu рухавіка і абменьваючыся дадзенымі і рэпутацыяй аднолькавых эбу рухавіка схіляе да таго, каб стартар. Гэта ? асноўны прынцып і pi? проста апісаў, каб дапамагчы вам зразумець яго функцыянал. Размяшчэнне гэтых кампанентаў, па меншай меры, часткова змяняюцца ад машыны да машыны. У дачыненні да scodifiche агульнае ? што не трэба-й? у вас есць ключ з транспондеров, scodifica часткова таксама называюць riverginazione трэба пры замене ecu, а пасля вызначэння такога scodifica пасля таго, як прыводзіцца ў рух аўтамабіль пры першым выключэнні або бартавы кампутар або блок кіравання иммобилайзера trasferir? код на экю.
такім чынам, я, што ў майстэрні ў мяне аўтамабіль на замену, а мы парушылі ўсе і 2 ключамі з транспондера, паставіць 2 без ключоў я павінен рабіць усяго, кажучы аб пункце 188 1.3 mj, я магу давяраць, праграмы, машыны, праграмнае забеспячэнне або калі-sensor дэкадаваньня для такой руцінай, як гэта?
запал рухавікоў
15-10-2013, 00:02
gick c? нават сколкава? аднавіць код ад body, а затым перапісаць яго ў транспондер ключа, аднак машыны sw ідзе добра, на гэтай машыне толькі, калі вы зробіце ўсе прастаіць індыкатар няспраўнасці гарыць code
Няма cos? не ок лямпа не ды гарэць, дзякуй за тлумачэнні, але, магчыма, я выказаў дрэнна, я не магу прызнаць ні адзін транспондер ў ключ, у нас прыняты 2 новых без транспондеров, я хацеў бы ведаць, калі б можна было выдаліць пошук транспондеров, такім чынам, што машына стаіць на матацыкле нават з ключа без транспондеров