Прагляд Поўнай Версіі : інфармацыя аб пеўнік
прывітанне, хлопцы ... я чытаў у некаторых тэмах, гэта пеўнік. gallov2,прабачце мае невуцтва, але што такое гэты пеўнік? як я разумею трэба для апрацоўкі?мне асветлены ?
leandro89
12-10-2013, 20:32
пеўнік v2 служыць для чытання і запісы на карту ад эбу, з дапамогай гэтага інструмента вы можаце прачытаць з гнязда obd груба выкліку гняздо дыягностыкі, або адкрыць ecu і законы ў bdm
дзякуючы інфармацыі, каб яго можна было купіць я ведаю, даць вам некаторыя навіны
sa80libero
16-10-2013, 16:06
папрасіце адміністратара, я ведаю, што тут у раздзеле краму? выдатная версія пеўнік
ciroecla
10-11-2013, 19:48
папрасіце адміністратара, пеўнік 2 ? прыйшоў да версіі v53 ( арыгінал fgtech ) я c'? я і кажу табе, што ? сапраўды відовішча.
ciauuuuuuuu
infinityecu
11-11-2013, 01:34
дзякуй
:)
Прывітанне, нерон задавальненне слухаць, калі цябе цікавіць, і вы хочаце захаваць што-то ў мяне новы, ніколі не выкарыстоўваў ідэнтычная маей, што я прадаю за 200 еўра, то даю табе уключаючы дастаўку добры дзень, дайце мне ведаць :-)
прывітанне infinityecu, і што ? цікава. але я гэты пеўнік nn як я нічога не ведаю. ? цяжка яго выкарыстоўваць ? трэба перыядычна абнаўляць?
infinityecu
11-11-2013, 11:55
прывітанне infinityecu, і што ? цікава. але я гэты пеўнік nn як я нічога не ведаю. ? цяжка яго выкарыстоўваць ? трэба перыядычна абнаўляць?
leandro89
11-11-2013, 12:05
асабістыя кантакты дапускаюцца толькі ў раздзеле куплі-продажу
infinityecu
11-11-2013, 12:12
асабістыя кантакты дапускаюцца толькі ў раздзеле куплі-продажу
выбачайце leandro89 не ведаў
А нерон info перайдзіце ў раздзел прадам на форуме, і вы знойдзеце мае аб'ява з загалоўкам Прадам galletto v2 новы fgtech майстар і вы знойдзеце інфармацыю аб маей ***** дзе я магу звярнуцца, улічваючы, што ? прызнаў апублікаваць толькі аб гандлі
ок, вы прабачце... раздзел куплі-продажу, як
infinityecu
11-11-2013, 13:44
ок, вы прабачце... раздзел куплі-продажу, як
Мне ***** а можа, я cos? я пасылаю табе мой нумар тэлефона, калі хочаце больш? info
leandro89
11-11-2013, 18:43
Мне ***** а можа, я cos? я пасылаю табе мой нумар тэлефона, калі хочаце больш? info
вы збіраецеся дыскусіі, прадметам абмеркавання было даць інфа аб перах, што трэба, прама зараз вы кажаце, як прадаваць, вы ўжо? паставіў артыкул на продаж у раздзеле " падыходзіць, і я думаю, дастаткова
infinityecu
11-11-2013, 20:32
вы збіраецеся дыскусіі, прадметам абмеркавання было даць інфа аб перах, што трэба, прама зараз вы кажаце, як прадаваць, вы ўжо? паставіў артыкул на продаж у раздзеле " падыходзіць, і я думаю, дастаткова
Прабачце leandro89 я хацеў толькі растлумачыць, нерон прычына, па якой я сказаў яму, каб пайсці і паглядзець маю ***** і cio? каб даць яму мой нумар тэлефона, у любым выпадку, прабачце, калі, можа быць, я выйшаў у off topic, але я не хачу
прапаную ўзяць певень на дадзены момант і адзін з лепшых, на мой погляд!