КПК

Перегляд Повної Версії : шукаю файл ori 1.4 multiair 135cv marelli

biros
12-10-2013, 18:03
привіт, як назва
шукаю файл ori fiat punto 2012 року, з об'ємом двигуна 1.4 multiair 135cv marelli

Backgroop
12-10-2013, 19:19
привіт biros ви шукаєте будь-який файл або у вас HW і SW вкажете??

biros
13-10-2013, 11:58
привіт спасибі що прийшли

проблема ? це я mpps v13, але я не можу зробити l ідентифікація ecu, чому? машина не ? є в пам'яті
таким чином, я не знаю, що сказати, що hw і sw, знаю тільки, що ? версія 135 к. multiair magneti marelli бош(tjet)
для curiosit? я пішов, щоб бачити ,(тут на форумі)групи fiat і інші моделі, які збирають цей двигун, але як для альфа, що кидає вас ? тільки моделі з 170 л. с. multiair
інші tjet і bosch

ugoboss
13-10-2013, 12:10
привіт спасибі що прийшли

проблема ? це я mpps v13, але я не можу зробити l ідентифікація ecu, чому? машина не ? є в пам'яті
таким чином, я не знаю, що сказати, що hw і sw, знаю тільки, що ? версія 135 к. multiair magneti marelli бош(tjet)
для curiosit? я пішов, щоб бачити ,(тут на форумі)групи fiat і інші моделі, які збирають цей двигун, але як для альфа, що кидає вас ? тільки моделі з 170 л. с. multiair
інші tjet і bosch

якщо ви не можете навіть зробити дані ecu, що ж ти робиш файлу, його можна тільки дивитися, звичайно, не писати, спочатку приготуйте інтерфейс, який має свій автомобіль в базі даних, а потім рухатися вперед з даних впевнені.

biros
13-10-2013, 15:19
ок, а поки тут я даю вам причина,спасибі
але якою б інтерфейс ?чому? тут також як і для файлів орі мені ніхто не може дати точну відповідь, але буде блукати в небуття

манро
13-10-2013, 15:42

ugoboss
13-10-2013, 19:31
ок, а поки тут я даю вам причина,спасибі
але якою б інтерфейс ?чому? тут також як і для файлів орі мені ніхто не може дати точну відповідь, але буде блукати в небуття

вибачте, biros, але я думаю, що тут не блукати нічого, ти просив файл, і не знаєте номера sw і hw тому важко passartelo, мені не здається, що ти б запитав, на якій інтерфейс її, цю машину, і як тільки ти запитав мунро дав вам перший порада друга, то даю тобі я, хоча не впевнений, тому що я не пк, роботи зі мною, але я вважаю, що з gallo 2 v53 в j-tag ти можеш зробити це.

biros
14-10-2013, 22:14
ок, спасибі
тоді, перш ніж купити півень 2 v53
ce, що ніхто не може? підтвердити, що з галло-ви тому такий блок, ви знаєте, я б не витрачати і не робити, то нічого
ви знаєте, скажи мені, куди варто його купувати?
ще раз спасибі всім за відповіді