КПК

Прагляд Поўнай Версіі : шукаю файл ori 1.4 multiair 135cv marelli

biros
12-10-2013, 18:03
прывітанне, як назва
шукаю файл ori fiat punto 2012 года з аб'емам рухавіка 1.4 multiair 135cv marelli

Backgroop
12-10-2013, 19:19
прывітанне biros вы шукаеце любы файл або вы HW і SW пакажаце??

biros
13-10-2013, 11:58
прывітанне, дзякуй, што прыйшлі

праблема ? гэта я mpps v13, але я не магу зрабіць l ідэнтыфікацыя ecu, чаму? машына не ? маецца ў памяці
такім чынам, я не ведаю, сказаць, што hw і sw, ведаю толькі, што ? версія 135 л. multiair magneti marelli бош(tjet)
для curiosit? я пайшоў, каб бачыць ,(тут на форуме)групы fiat і іншыя мадэлі, якія збіраюць гэты рухавік, але як для альфа, што кідае вас ? толькі мадэлі з 170 л. с. multiair
іншыя tjet і bosch

ugoboss
13-10-2013, 12:10
прывітанне, дзякуй, што прыйшлі

праблема ? гэта я mpps v13, але я не магу зрабіць l ідэнтыфікацыя ecu, чаму? машына не ? маецца ў памяці
такім чынам, я не ведаю, сказаць, што hw і sw, ведаю толькі, што ? версія 135 л. multiair magneti marelli бош(tjet)
для curiosit? я пайшоў, каб бачыць ,(тут на форуме)групы fiat і іншыя мадэлі, якія збіраюць гэты рухавік, але як для альфа, што кідае вас ? толькі мадэлі з 170 л. с. multiair
іншыя tjet і bosch

калі вы не можаце нават зрабіць дадзеныя ecu, што ж ты робіш файла, яго можна толькі глядзець, вядома, не пісаць, спачатку прыгатуйце інтэрфейс, які мае свой аўтамабіль у базе дадзеных, а затым рухацца наперад з дадзенымі ўпэўненыя.

biros
13-10-2013, 15:19
ок, а пакуль тут я даю вам прычына,дзякуй
але якой бы інтэрфейс ?чаму? тут таксама, як і для файлаў крычы мне ніхто не можа даць дакладны адказ, але будзе блукаць у нябыт

манро
13-10-2013, 15:42

ugoboss
13-10-2013, 19:31
ок, а пакуль тут я даю вам прычына,дзякуй
але якой бы інтэрфейс ?чаму? тут таксама, як і для файлаў крычы мне ніхто не можа даць дакладны адказ, але будзе блукаць у нябыт

выбачайце, biros, але я думаю, што тут не блукаць па ні ў чым, прасіў файл, і не ведаеце, лічбы sw і hw таму і цяжка passartelo, мне не здаецца, што калі б ты спытаў, з якой інтэрфейс зрабіць гэтую машыну, і як толькі ты спытаў мунро даў вам першы савет другі, тое даю табе я, хоць не ўпэўнены, таму што я не пк для працы са мной, але я лічу, што з гала 2 v53 ў j-tag, ты можаш і зрабіць гэта.

biros
14-10-2013, 22:14
ок, дзякуй
тады, перш чым купіць певень 2 v53
ce, што ніхто не можа? пацвердзіць, што з гала-вы таму такі блок, вы ведаеце, я б не марнаваць і не рабіць, то нічога
вы ведаеце, скажы мне, куды варта купіць?
яшчэ раз дзякуй ўсім за адказы