КПК

Перегляд Повної Версії : Блок Управління Рульової Колонки Audi A6

cristianbomberos
12-10-2013, 12:47
Привіт всім
Для кого-то ? довелося замінити блок управління рульової колонки блокує рульове керування Audi?
У мене є проблема я взяв від бійні, чому? цієї ori іноді зависає, але я не працює ви знаєте, миха, якщо пу? або, якщо він повинен бути налаштований на автомобілі?

Велике спасибі всім

клаудіо-abarth
12-10-2013, 20:41
я б не сказав, na*******,але я йду ricodificata в centarlina

mafani
12-10-2013, 21:08
Привіт всім
Для кого-то ? довелося замінити блок управління рульової колонки блокує рульове керування Audi?
У мене є проблема я взяв від бійні, чому? цієї ori іноді зависає, але я не працює ви знаєте, миха, якщо пу? або, якщо він повинен бути налаштований на автомобілі?

Велике спасибі всім
привіт, якщо ? одно також і в passat процедура ? трохи складна ,як те, що ебу від типу іммобілайзер.потім, коли ви купите нову, у вас є можливість включити лише один раз картину, потрібно увійти в діагностиці і перекласти його, якщо включити і вимкнути, другий раз не йде ще чи інакше з тим, що ви взяли від бійні, ви можете спробувати пройти внутрішню пам'ять від однієї частини до іншої, але не можу сказати, що монтує і можна

max boost
12-10-2013, 22:06
але діагноз, який дає помилку?

cristianbomberos
12-10-2013, 23:16
У діагностиці мені про помилку, іммобілайзер сигнал відсутній,

dvdtuning
14-03-2014, 12:54
Хто-небудь знає процедуру, щоб виключити рульового управління на audi a6 4f? автомобіль не висвітлює картину, отже, не взаємодіє з vag, я знаю, що c'? процедура, щоб зробити це отримати доступ і видалити помилки, то він приводить в рух і відривається від ебу блокування рульового колеса cos? не працює більше? і не ламається.

пристрасть двигунів
15-03-2014, 23:08
Привіт, можливо c? щось не так, діагностика материнської дозволяє ввести в діагностиці immobbilizzatore і розблокувати роботу, то у вас завжди потребує? замінити його, якщо ви берете його використовував закони мікро-і копіюєте його , але якщо ви берете новий повинен бути на всі процедури ? дуже складний.......

dvdtuning
16-03-2014, 02:12
У іммо на цих авто має бути на картині, тому я думаю, буде тільки знайти спосіб саморобна харчової картину і поставити діагноз, чому? з картини так і не виходить навіть на діагностику ecu двигуна ne...я читав, що він робить, але я не знаю процедури.

giama
18-03-2014, 23:16
Я роблю так, навіть якщо ключ не повертається протягом діагнозу з brain bee in key less.перед входом в діагностиці включити 4 стрілки, а також команди дальнім світлом .продовжує зліпити, поки ви входите в діагностиці раз вступив в ddiagnosi зітріть помилки і автоматично вважаєте, ill clak розблокування де рульового управління.грі і зробив .