Прагляд Поўнай Версіі : Блок Кіравання Рулявой Калонкі Audi A6
cristianbomberos
12-10-2013, 12:47
Прывітанне ўсім
Для каго-то ? прыйшлося замяніць блок кіравання рулявой калонкі блакуе рулявое кіраванне Audi?
У мяне есць праблема, я ўзяў ад бойні, чаму? гэтай ori часам завісае, але я не працуе, вы ведаеце, міха, калі пу? або, калі ен павінен быць наладжаны на аўтамабілі?
Вялікі дзякуй ўсім
клаўдые-abarth
12-10-2013, 20:41
я б не сказаў, na*******,але я іду ricodificata ў centarlina
Прывітанне ўсім
Для каго-то ? прыйшлося замяніць блок кіравання рулявой калонкі блакуе рулявое кіраванне Audi?
У мяне есць праблема, я ўзяў ад бойні, чаму? гэтай ori часам завісае, але я не працуе, вы ведаеце, міха, калі пу? або, калі ен павінен быць наладжаны на аўтамабілі?
Вялікі дзякуй ўсім
прывітанне, калі ? роўна таксама і ў passat працэдура ? трохі складаная ,як тое, што эбу ад тыпу иммобилайзер.затым, калі вы купіце новую, у вас есць магчымасць уключыць толькі адзін раз карціну, трэба ўвайсці ў дыягностыцы і перавесці яго, калі ўключыць і выключыць, другі раз не ідзе яшчэ ці інакш з тым, што вы ўзялі ад бойні, вы можаце паспрабаваць прайсці ўнутраную памяць ад адной часткі да іншай, але не магу сказаць, што мантуе і ці можна
max boost
12-10-2013, 22:06
але дыягназ, які дае памылку?
cristianbomberos
12-10-2013, 23:16
У дыягностыцы мне пра памылку, иммобилайзер сігнал адсутнічае,
dvdtuning
14-03-2014, 12:54
Хто-небудзь ведае працэдуру, каб выключыць рулявога кіравання на audi a6 4f? аўтамабіль не асвятляе карціну, такім чынам, не ўзаемадзейнічае з vag, я ведаю, што c'? працэдура, каб зрабіць, гэта атрымаць доступ і выдаліць памылкі, то ен прыводзіць у рух і адрываецца ад эбу блакавання рулявога колы cos? не працуе больш? і не ламаецца.
запал рухавікоў
15-03-2014, 23:08
Добры дзень, магчыма c? што-то не так, дыягностыка мацярынскай дазваляе ўвесці ў дыягностыцы immobbilizzatore і разблакаваць працу, то ў вас заўседы мае патрэбу? замяніць яго, калі вы бераце яго выкарыстаў законы мікра-вашага і капіруеце яго , але калі вы бераце новы павінен быць на ўсе працэдуры ? вельмі складаны.......
dvdtuning
16-03-2014, 02:12
У иммо на гэтых аўто павінна быць на карціне, таму я думаю, будзе толькі знайсці спосаб самаробная харчовай карціну і паставіць дыягназ, чаму? з карціны так і не выходзіць нават на дыягностыку ecu рухавіка ne ў рамках...я чытаў, што ен робіць, але я не ведаю працэдуры.
Я раблю так, нават калі ключ не паварочваецца на працягу дыягназу з brain bee in key less.перад уваходам у дыягностыцы ўключыць 4 стрэлкі, а таксама каманды далекім святлом .працягвае зляпіць, пакуль вы ўваходзіце ў дыягностыцы раз ўступіў у ddiagnosi сцярыце памылкі і аўтаматычна лічыце, ill clak разблакоўкі дэ рулявога кіравання.гульні і зрабіў .