КПК

Перегляд Повної Версії : Проблеми з клапанами з авто, gpl/метан

CarloAV
12-10-2013, 10:49
Я відкриваю цей опитування, щоб дізнатися, хто з вас має або не мав проблем у клапанах з допомогою авто природного газу/скрапленого газу (перетворена після покупки). У разі, якщо не було проблем, які заходи прийняв. Дякую

нерон
12-10-2013, 20:28
привіт CarloAv я працюю в майстерні, уповноваженої фіат і автомобілів з системою lpg бачу кожен день, а метан не тому, що вони на сардинії і тут nn існує, метану для автомобілів. проблеми pi? часте засмічення форсунок і легких ...в результаті масляниста речовина, яка стає своєрідною коричневою карамелі збираєтеся зіпсувати всю систему. для вирішення цієї проблеми зазвичай миє все коригувати легенів з комплектом aposito, який містить всі мембрани і прокладки, у тому числі,очистка форсунок з ванною ультразвукової та заміни фільтра . іноді форсунки nn збереженні і повинні бути замінені,вартість становить 60 євро. що стосується клапанів я ? довелося тільки на nissan note з системою gpl landi renzo, встановлений з заводу . клапани спалені, і сідла клапанів, зруйнованих ... машини був близько 80000 км з ремонту? сідла клапанів і клапани, які були встановлені з іншого матеріалу ... а я кажу вам, що матеріал... я ? сказали, apositamente для автомобілів з газовою установкою. я можу тобі дати іншу інформацію. навантаження на шасі фіат, каталог запчастин-оригінальний , код клапанів змінюється на автомобіль з газовою установкою, це означає, що fiat, які виходять із заводу з газовою установкою мають клапани відрізняються від fiat однакових без системи.сподіваюся, що це допомогло з повагою

CarloAV
12-10-2013, 21:36
Дякую за роз'яснення, так що у вашому випадку, якщо клапани в системах, що працюють на газі, являють собою проблему, яка виникає рідко, вірно?

пристрасть двигунів
12-10-2013, 22:49
Привіт всім, проблема народжується від температури, викликана gpl pi? високою бензин, сідел клапанів призначені для використання паливо бензин без свинцю, багато виробників автомобілів вирішили для маневру торгових надавати автомобілів з системою gpl мало, враховуючи, що автомобілі були сумісні з допомогою цього палива, але не ідеально підходять, рішення полягає в заміні сідел клапанів і нові клапани повинні бути якості? аналогічні або вище all' оригінальне обладнання. Кілька двигунів не вимагають такого оновлення бачив, як якість? з використовуваних матеріалів.

gick
13-10-2013, 00:19
я згоден з пристрасть двигунів, Багато виробників не враховують, як Снд працює всередині двигуна, я працюю в майстерні, уповноваженої Fiat і гарантійне обслуговування на автомобілях, що працюють на зрідженому газі, що гірський завод були численні бруд на инжекторах, на щастя, ще не до клапанів, для? з інжекторів вона стає гумової, щоб поміститися двигун gpl, не ? це не просто, крім того, що, коли вони починають їсти з км, що клапани починають втрачати р? з холодної я все майстерні

blackwolf76
13-10-2013, 01:04
З моїх частин працюють багато panda 4x4 старі серії, то є версія з двигуном Fire 1000 в карбюратор, для більшої обладнані системою lpg. Можу вас запевнити, що на старих двигунах не має яких-небудь проблем, клапанів і сідел.

На деяких у мене встановлений двигун 1.2 місце і підтверджую, що навіть з цієї модифікації мали такої проблеми. Ймовірно, все це ? підключений також до систем навколишнього середовища і різних каталізаторів, які підвищують температуру горіння набагато більше? високі, ніж старі системи.

gick
13-10-2013, 01:13
а я на ці двигуни li, система gpl непрямі ін'єкції, оскільки ставлять форсунки безпосередньо на впускний заслінки іноді мені доводилося проколювати або спилювати місце повітря для мінімальної, в іншому випадку ви погашені

CarloAV
14-10-2013, 13:15
Тому я укладаю, що знявши кішки або замінивши їх кішки менше блокатори частково вирішує проблему, вірно?

MultiBravo
14-10-2013, 22:26

нерон
14-10-2013, 23:30
повністю згоден з multibravo

blackwolf76
15-10-2013, 00:22
У самому справі ? правда, крім особливих випадків, унаслідок надзвичайних подій не зношуються-й? двигуни сьогоднішніх... просто думаю про старих двигунів. Типу 10 років тому ви smontava двигуна в день в майстерні... сьогодні не було, чому? люди забувають міняти зубчасті ремені навряд чи ви smonterebbe якийсь двигун.

Emanu88
15-10-2013, 02:58

jovandj
15-10-2013, 11:37
Двигуни fire fiat від 1000 до 1400 є мулів то газ не створює багато проблем, звичайно, і факт, що газ, маючи владу, детонуючий більше, підкреслив, сідел клапанів і все інше (найбільш висока...тим не менше я можу сказати, що мій друг на honda civic type r 209 к. vtech 2.0 бензин встановлена система lpg BRC послідовного fasato в рідину останнього покоління, і не відчуває великих проблем, за винятком початкової калібрування, а потім вирішене блискуче один від установки...в кінцевому рахунку те, що робить багато, а якість? системи ж, яка потім визначає термін служби двигуна і різні проблеми,

Скубі
26-10-2013, 23:11
Що стосується мого особистого досвіду можу вказати більш vulnerabilit? клапанів і сідел клапанів на автомобілі Японії, проте багато що залежить від типу використання клієнта, ви помітите, менше знос на автомобілі, якщо використані (використання оборотів двигуна pi? низькі,навантаження двигуна нижче).
Крім того, я можу сказати, що з використання маслянка конкретного на дистанції 100 тис. Км, різницю ви бачите.

napo2000
31-10-2013, 16:19
у майстерні множинного метану оригінальним заводу згорів клапан, 110000 км, я думаю, що проблема також в поганій роботі гідравлічних штовхачів, які іноді залишаються повісили, а клапан не закривається, навіть сам матеріал клапана і нахил кути ущільнення між сідлом і грибком клапана розраховують, якщо подивитися на старі бензинові двигуни мали кутів, близьких до 45 градусів, але тепер ви йдете pi? ближче до 30 таким чином, якщо клапан не ? точно по центру на місце, не закриває регулярно
макс

enzopezzano
15-11-2013, 09:18
Робота в уповноважений Fiat Монкальери (провінція Турин, проблеми ці ciofeche спг і снд мають багато, звичайно, дуже багато, крім звичайних проблем з інжекторами, які пронизують,і якщо не ті, на газ, бензин, чому? бензин там не ходять ніколи, якщо pi? "приємно" на Bravo 1.4 16v з 12000 км ? приїхала в майстерню, перетворивши в 3 і в діагностиці пропустіть запалювання цил.1 після заміни котушки, свічок, і не змінилося нічого, роблю тест стиснення e.........l'голка приладу не зрушується навіть на міліметр. Мораль всі клапани зливу розійшлися на півдорозі?. Вам висновок.

Omt
29-12-2013, 00:50
Хлопці, x me fiat все життя... І машин на спг та снд тільки grossissima помилкових економіки! Кожен раз, коли я повинен відремонтувати автомобіль і gpl або метан я роблю хресне знамення cn лівої руки!! Найгірші ніколи?? Х мені, daewoo, chevrolet.

ergiaguaro
28-01-2014, 12:33
Хлопці, проблеми є два, то і якість? палива, що, щоб продати його, його збагачують з допомогою смоли і аміаку для aumentargli питома вага і на етапі трансформації з рідкого стану в газоподібний (GPL) форма цієї прекрасний джем, який блокує форсунки і легень , потім другий і калібрування система неправильна, що викликає підвищення температури в патронник, тобто якийсь автомобіль типу toyota, яка рік в голівці циліндрів і сідел і напрямних клапанів з матеріалів, несумісних зі збільшенням температури, а потім викликають питання закриття та регулювання у них, але це відбувається тільки після 100000 км, факти gpl

blackwolf76
28-01-2014, 20:03
Kia cee'd у gpl, 60000 км, клапани згоріли...

Я, відновлюючи в ці дні.

ergiaguaro
28-01-2014, 20:14
Якого кольору були свічки rossiccie, автомобіль, так як, перш ніж відкрити голову, що система була встановлена у відповідності з

blackwolf76
28-01-2014, 21:34
Якого кольору були свічки rossiccie, автомобіль, так як, перш ніж відкрити голову, що система була встановлена у відповідності з

Система brc встановлено на новій машині, клапани сон-всі червоні, як очевидний знак занадто висока температура в патронник. Свічки, сон хороші, так як вони замінені незадовго до мене автомобіль.

А автомобіль залишився з дуже поганим стиснення, а потім відключення до мінімуму, а продуктивність жалюгідні...

ergiaguaro
28-01-2014, 22:11
Погана калібрування gpl перевірити також каталізатор з зондами

carlo abarth
28-01-2014, 23:32
мій istallatore на автомобілях останнього покоління приєднується дозатор масла speciifco для змащування сідел клапанів!!я вважаю, що кращої профілактики і sgasare автомобіль після вживання повної, метан або бензин з паливо бензин!!

ergiaguaro
29-01-2014, 00:11
Дозатор масла теоретично повинен робити те, що ви говорите, але в реальності? посилаєш машину в суміші.... Проблема багатьох дистриб'юторів, незважаючи на продаж заводу роблять всі, навіть калібрування автомобілів з карт стандарт і ось результат..... Від тієї ж машині карту може змінитися, і, отже, також навуглерожування, то нагадаємо, що ми працюємо з 150 октановим числом холодної та гарячої з октановим числом 100

cinqueturbo
29-01-2014, 10:48
Дозатор масла теоретично повинен робити те, що ви говорите, але в реальності? посилаєш машину в суміші.... Проблема багатьох дистриб'юторів, незважаючи на продаж заводу роблять всі, навіть калібрування автомобілів з карт стандарт і ось результат..... Від тієї ж машині карту може змінитися, і, отже, також навуглерожування, то нагадаємо, що ми працюємо з 150 октановим числом холодної та гарячої з октановим числом 100

ergiaguaro чому? нам би цей варіант з октановим числом між холодною & жарко?

ergiaguaro
29-01-2014, 10:57
У gpl ? у фазі рідини до -4 градусів с близько 12 бар і редуктор завданням перетворити його в газовій фазі за допомогою води двигуна....... насправді проблема вирішена з заводу в рідкій фазі подивитися vialle або prins +20 hp, але коштує не мало

cinqueturbo
29-01-2014, 11:11
У gpl ? у фазі рідини до -4 градусів с близько 12 бар і редуктор завданням перетворити його в газовій фазі за допомогою води двигуна....... насправді проблема вирішена з заводу в рідкій фазі подивитися vialle або prins +20 hp, але коштує не мало

я бачу-й? як зміна сумішоутворення,
і не номери з октановим числом..
і ясно, що холодна рідина має різну поведінку..
але з октановим числом нараховуються в залежності від точки детонації палива..
і dir? pi? існує тільки два випробувальних стендів по всьому світу і знаходяться в США,
і це двигун з possibilista варіювати стиснення і заздалегідь, та інші докази, що існує спосіб перевірити поведінку палива..
і я думаю, що тести не завжди температур..
в якості оптимального сумішоутворення повинно бути зроблено двигун гарячий, ні? може бути, ви робите виправлення, температура, холодний, але що для нас відстань в 90-х?..

ergiaguaro
29-01-2014, 11:26
Насправді ебу gpl управляє навуглерожування в залежності від температури, але тоді ви повинні рахуватися зі стратегією, ніж бензин, що ? інший пі? якщо калібрування неправильна, є й інші проблеми

Ріккардо#28
30-01-2014, 09:33
lancia kappa двигун 2.0 turbo 5valvole.. клапана спалили в 150kkm; завод був icom в рідкій фазі.
я вважаю, що особа так якість? установки і особливо налаштування останнього

ergiaguaro
30-01-2014, 09:37
Цей тип установки не має реальної блоку управління, а значить, не керованим

Ріккардо#28
30-01-2014, 09:37
завод в рідкій фазі ? В ТЕОРІЇ розв'язання багатьох проблем (в тому числі і продуктивність), в основному ті, icom мають sepre дав багато проблем, навіть на subaru, які стояли в ряд.
для тих, хто каже, що jappo страждають від gpl: у мене був fiat primera 1.6 всмоктується в снд, і я rottamata з 260kkm, більшість з яких їздив, саме на снд. установка була простою і в газовій фазі

ergiaguaro
30-01-2014, 13:53
завод в рідкій фазі ? В ТЕОРІЇ розв'язання багатьох проблем (в тому числі і продуктивність), в основному ті, icom мають sepre дав багато проблем, навіть на subaru, які стояли в ряд.
для тих, хто каже, що jappo страждають від gpl: у мене був fiat primera 1.6 всмоктується в снд, і я rottamata з 260kkm, більшість з яких їздив, саме на снд. установка була простою і в газовій фазі

єдині зручності в рідкій фазі, які працюють vialle і принц, які мають справжню блоку управління і є єдиними, які, якщо вони не мають годин тестування не продають їх, я додам зараз, що вони роблять, а також tsfi групи vag

Ріккардо#28
30-01-2014, 14:06
добре б знати ;)
потім ми повинні знайти установки, серйозно, що дозволяє уникнути свердління і нарізування різьби впускний колектор з алюмінію, не розібрати..

giordano_mecc
02-02-2014, 19:30
Проблема клапанів не, як говорять багато, що газ і сухий. потім ви спалюєте.Проблема полягає в тому, що газ, потребує передоплату запалювання тим більше,йти з тими ж аванси. бензин горіння розвивається із затримкою і це пов'язано з температурою вихлопних газів більш висока, а потім один strss більше клапанів, які мають тенденцію розтягуватися ,а якщо врахувати азіатських клапанів дуже малі і якістю не відмінний, і, що, можливо, йдуть ігри з штовхачем, дуже щільно, це не робить гірше.

guidotacco
02-02-2014, 20:22
Проблема клапанів не, як говорять багато, що газ і сухий. потім ви спалюєте.Проблема полягає в тому, що газ, потребує передоплату запалювання тим більше,йти з тими ж аванси. бензин горіння розвивається із затримкою і це пов'язано з температурою вихлопних газів більш висока, а потім один strss більше клапанів, які мають тенденцію розтягуватися ,а якщо врахувати азіатських клапанів дуже малі і якістю не відмінний, і, що, можливо, йдуть ігри з штовхачем, дуже щільно, це не робить гірше.
у самому справі ? як ти сказав,і spuzzo олії, які ставлять багато для мене не потрібно щось ще, що забруднення камери згорання
з preaccensioni.....

ergiaguaro
02-02-2014, 22:16
Те, що він говорить добре за традиційною системою, але з появою систем уприскування палива газової стратегії ебу gpl затримки уприскування, але якщо калібрування неправильна, клапани, ви спалюєте мій mercedes 200 kompressor зробив 400 тис. км, перш ніж зламатися

Ріккардо#28
11-02-2014, 13:37
точно, запобіжні клапани починають відкривати коли горіння не ? ще не закінчена, і ви будете спалювати

Rally29
11-08-2014, 21:54
Хорошим рішенням було б обладнати двигун спеціальне масло для клапанів, який триває від 20/30000 км,практично ? флакони з допомогою трубочки, яка йде all всмоктування, і якщо прагне тільки регулюється кількість? і проблем нуль.

fil89n
16-08-2014, 17:08
У flashlube не вирішує проблеми, затримки і просто, і з витратами, які він майже не варто.
Це як впорскування бензину на високих оборотах. Ви збільшує витрати управління, ви подовжує життя, але на місцях, ви affossano в будь-якому випадку, якщо двигун ? серед тих, хто "страждають" GPL...
так чи варто чекати і коли sar? тепер переробити голову з місця спеціальні, і вона вирішує проблему раз і назавжди!

Mikigor
31-10-2014, 22:06
це тема надто загальна. треба лікувати типу автомобіля та року випуску.легко сказати, завод спг в тобі горить клапани
просто ти бовдур може сказати так

ртс
01-11-2014, 17:25
машин на метані цього я бачив кілька з клапанами знищені, я наводжу клієнта, який з декількох аркушів має 270000km, і нічого не робив зняв зчеплення і ремені....? я в майстерні, міні-1,4 gpl 120000 і вчора ввечері зняв голову і знайшов клапан спалили

Mikigor
09-11-2014, 10:23
Багато залежить і від паливної. ? є автомобілі тип 16 Nissan quasquai, так і є
Насправді проблеми ущільнення клапанів. ? те, що я кажу, що ми не повинні робити всі трави в один пучок.

cronoprima
09-11-2014, 18:59
мій батько володіє vitara 92, з системою старого покоління. поставивши додатковий filtrino газу, шляхом запуску на бензині завжди, перш ніж вимкнути її і покласти 100 гр масла в повній час від часу, сьогодні він 250000km і йде, що ? краса

datatron
16-12-2014, 22:45
Виробники обладнання lpg-cng є списки автомобілів, які настійно не рекомендуємо трансформації на певних авто і nissan quasqai e'між цими

nmclogandci
06-05-2015, 09:15
ideal would be to buy cars that have fitted LPG installation from factory, have these engine cilinder head optimized from design phase

франк-електричний
Також ford fiesta 1200 страждає дуже просідання сідел клапанів, дві мої клієнти приїхали, щоб зробити більш або менш 50000 тисяч кілометрів до осідання сідел клапанів

giuseppe89
У майстерні, вони в минулому Nissan з системою LPG серії...останній раз пару тижнів тому було все запобіжні клапани буквально спалені!звичайно, місця, пошкоджені і головки блоку перероблена повністю...автомобіль йде з дому, не має дозатор масла, який клієнт вирішив зараз зібрати, щоб продовжити життя клапанів і сідел...інших випадках, то на tucson і sportage 2.0 GPL, що в практиці гірничого той же двигун...

carlo abarth
багато працюють в таборі маслянка для охолодження клапанів!!!