Перегляд Повної Версії : Проблеми з клапанами з авто, gpl/метан
Я відкриваю цей опитування, щоб дізнатися, хто з вас має або не мав проблем у клапанах з допомогою авто природного газу/скрапленого газу (перетворена після покупки). У разі, якщо не було проблем, які заходи прийняв. Дякую
привіт CarloAv я працюю в майстерні, уповноваженої фіат і автомобілів з системою lpg бачу кожен день, а метан не тому, що вони на сардинії і тут nn існує, метану для автомобілів. проблеми pi? часте засмічення форсунок і легких ...в результаті масляниста речовина, яка стає своєрідною коричневою карамелі збираєтеся зіпсувати всю систему. для вирішення цієї проблеми зазвичай миє все коригувати легенів з комплектом aposito, який містить всі мембрани і прокладки, у тому числі,очистка форсунок з ванною ультразвукової та заміни фільтра . іноді форсунки nn збереженні і повинні бути замінені,вартість становить 60 євро. що стосується клапанів я ? довелося тільки на nissan note з системою gpl landi renzo, встановлений з заводу . клапани спалені, і сідла клапанів, зруйнованих ... машини був близько 80000 км з ремонту? сідла клапанів і клапани, які були встановлені з іншого матеріалу ... а я кажу вам, що матеріал... я ? сказали, apositamente для автомобілів з газовою установкою. я можу тобі дати іншу інформацію. навантаження на шасі фіат, каталог запчастин-оригінальний , код клапанів змінюється на автомобіль з газовою установкою, це означає, що fiat, які виходять із заводу з газовою установкою мають клапани відрізняються від fiat однакових без системи.сподіваюся, що це допомогло з повагою
Дякую за роз'яснення, так що у вашому випадку, якщо клапани в системах, що працюють на газі, являють собою проблему, яка виникає рідко, вірно?
пристрасть двигунів
12-10-2013, 22:49
Привіт всім, проблема народжується від температури, викликана gpl pi? високою бензин, сідел клапанів призначені для використання паливо бензин без свинцю, багато виробників автомобілів вирішили для маневру торгових надавати автомобілів з системою gpl мало, враховуючи, що автомобілі були сумісні з допомогою цього палива, але не ідеально підходять, рішення полягає в заміні сідел клапанів і нові клапани повинні бути якості? аналогічні або вище all' оригінальне обладнання. Кілька двигунів не вимагають такого оновлення бачив, як якість? з використовуваних матеріалів.
я згоден з пристрасть двигунів, Багато виробників не враховують, як Снд працює всередині двигуна, я працюю в майстерні, уповноваженої Fiat і гарантійне обслуговування на автомобілях, що працюють на зрідженому газі, що гірський завод були численні бруд на инжекторах, на щастя, ще не до клапанів, для? з інжекторів вона стає гумової, щоб поміститися двигун gpl, не ? це не просто, крім того, що, коли вони починають їсти з км, що клапани починають втрачати р? з холодної я все майстерні
blackwolf76
13-10-2013, 01:04
З моїх частин працюють багато panda 4x4 старі серії, то є версія з двигуном Fire 1000 в карбюратор, для більшої обладнані системою lpg. Можу вас запевнити, що на старих двигунах не має яких-небудь проблем, клапанів і сідел.
На деяких у мене встановлений двигун 1.2 місце і підтверджую, що навіть з цієї модифікації мали такої проблеми. Ймовірно, все це ? підключений також до систем навколишнього середовища і різних каталізаторів, які підвищують температуру горіння набагато більше? високі, ніж старі системи.
а я на ці двигуни li, система gpl непрямі ін'єкції, оскільки ставлять форсунки безпосередньо на впускний заслінки іноді мені доводилося проколювати або спилювати місце повітря для мінімальної, в іншому випадку ви погашені
Тому я укладаю, що знявши кішки або замінивши їх кішки менше блокатори частково вирішує проблему, вірно?
MultiBravo
14-10-2013, 22:26
повністю згоден з multibravo
blackwolf76
15-10-2013, 00:22
У самому справі ? правда, крім особливих випадків, унаслідок надзвичайних подій не зношуються-й? двигуни сьогоднішніх... просто думаю про старих двигунів. Типу 10 років тому ви smontava двигуна в день в майстерні... сьогодні не було, чому? люди забувають міняти зубчасті ремені навряд чи ви smonterebbe якийсь двигун.
Двигуни fire fiat від 1000 до 1400 є мулів то газ не створює багато проблем, звичайно, і факт, що газ, маючи владу, детонуючий більше, підкреслив, сідел клапанів і все інше (найбільш висока...тим не менше я можу сказати, що мій друг на honda civic type r 209 к. vtech 2.0 бензин встановлена система lpg BRC послідовного fasato в рідину останнього покоління, і не відчуває великих проблем, за винятком початкової калібрування, а потім вирішене блискуче один від установки...в кінцевому рахунку те, що робить багато, а якість? системи ж, яка потім визначає термін служби двигуна і різні проблеми,
Що стосується мого особистого досвіду можу вказати більш vulnerabilit? клапанів і сідел клапанів на автомобілі Японії, проте багато що залежить від типу використання клієнта, ви помітите, менше знос на автомобілі, якщо використані (використання оборотів двигуна pi? низькі,навантаження двигуна нижче).
Крім того, я можу сказати, що з використання маслянка конкретного на дистанції 100 тис. Км, різницю ви бачите.
napo2000
31-10-2013, 16:19
у майстерні множинного метану оригінальним заводу згорів клапан, 110000 км, я думаю, що проблема також в поганій роботі гідравлічних штовхачів, які іноді залишаються повісили, а клапан не закривається, навіть сам матеріал клапана і нахил кути ущільнення між сідлом і грибком клапана розраховують, якщо подивитися на старі бензинові двигуни мали кутів, близьких до 45 градусів, але тепер ви йдете pi? ближче до 30 таким чином, якщо клапан не ? точно по центру на місце, не закриває регулярно
макс
enzopezzano
15-11-2013, 09:18
Робота в уповноважений Fiat Монкальери (провінція Турин, проблеми ці ciofeche спг і снд мають багато, звичайно, дуже багато, крім звичайних проблем з інжекторами, які пронизують,і якщо не ті, на газ, бензин, чому? бензин там не ходять ніколи, якщо pi? "приємно" на Bravo 1.4 16v з 12000 км ? приїхала в майстерню, перетворивши в 3 і в діагностиці пропустіть запалювання цил.1 після заміни котушки, свічок, і не змінилося нічого, роблю тест стиснення e.........l'голка приладу не зрушується навіть на міліметр. Мораль всі клапани зливу розійшлися на півдорозі?. Вам висновок.
Хлопці, x me fiat все життя... І машин на спг та снд тільки grossissima помилкових економіки! Кожен раз, коли я повинен відремонтувати автомобіль і gpl або метан я роблю хресне знамення cn лівої руки!! Найгірші ніколи?? Х мені, daewoo, chevrolet.
ergiaguaro
28-01-2014, 12:33
Хлопці, проблеми є два, то і якість? палива, що, щоб продати його, його збагачують з допомогою смоли і аміаку для aumentargli питома вага і на етапі трансформації з рідкого стану в газоподібний (GPL) форма цієї прекрасний джем, який блокує форсунки і легень , потім другий і калібрування система неправильна, що викликає підвищення температури в патронник, тобто якийсь автомобіль типу toyota, яка рік в голівці циліндрів і сідел і напрямних клапанів з матеріалів, несумісних зі збільшенням температури, а потім викликають питання закриття та регулювання у них, але це відбувається тільки після 100000 км, факти gpl
blackwolf76
28-01-2014, 20:03
Kia cee'd у gpl, 60000 км, клапани згоріли...
Я, відновлюючи в ці дні.
ergiaguaro
28-01-2014, 20:14
Якого кольору були свічки rossiccie, автомобіль, так як, перш ніж відкрити голову, що система була встановлена у відповідності з
blackwolf76
28-01-2014, 21:34
Якого кольору були свічки rossiccie, автомобіль, так як, перш ніж відкрити голову, що система була встановлена у відповідності з
Система brc встановлено на новій машині, клапани сон-всі червоні, як очевидний знак занадто висока температура в патронник. Свічки, сон хороші, так як вони замінені незадовго до мене автомобіль.
А автомобіль залишився з дуже поганим стиснення, а потім відключення до мінімуму, а продуктивність жалюгідні...
ergiaguaro
28-01-2014, 22:11
Погана калібрування gpl перевірити також каталізатор з зондами
carlo abarth
28-01-2014, 23:32
мій istallatore на автомобілях останнього покоління приєднується дозатор масла speciifco для змащування сідел клапанів!!я вважаю, що кращої профілактики і sgasare автомобіль після вживання повної, метан або бензин з паливо бензин!!
ergiaguaro
29-01-2014, 00:11
Дозатор масла теоретично повинен робити те, що ви говорите, але в реальності? посилаєш машину в суміші.... Проблема багатьох дистриб'юторів, незважаючи на продаж заводу роблять всі, навіть калібрування автомобілів з карт стандарт і ось результат..... Від тієї ж машині карту може змінитися, і, отже, також навуглерожування, то нагадаємо, що ми працюємо з 150 октановим числом холодної та гарячої з октановим числом 100
cinqueturbo
29-01-2014, 10:48
Дозатор масла теоретично повинен робити те, що ви говорите, але в реальності? посилаєш машину в суміші.... Проблема багатьох дистриб'юторів, незважаючи на продаж заводу роблять всі, навіть калібрування автомобілів з карт стандарт і ось результат..... Від тієї ж машині карту може змінитися, і, отже, також навуглерожування, то нагадаємо, що ми працюємо з 150 октановим числом холодної та гарячої з октановим числом 100
ergiaguaro чому? нам би цей варіант з октановим числом між холодною & жарко?
ergiaguaro
29-01-2014, 10:57
У gpl ? у фазі рідини до -4 градусів с близько 12 бар і редуктор завданням перетворити його в газовій фазі за допомогою води двигуна....... насправді проблема вирішена з заводу в рідкій фазі подивитися vialle або prins +20 hp, але коштує не мало
cinqueturbo
29-01-2014, 11:11
У gpl ? у фазі рідини до -4 градусів с близько 12 бар і редуктор завданням перетворити його в газовій фазі за допомогою води двигуна....... насправді проблема вирішена з заводу в рідкій фазі подивитися vialle або prins +20 hp, але коштує не мало
я бачу-й? як зміна сумішоутворення,
і не номери з октановим числом..
і ясно, що холодна рідина має різну поведінку..
але з октановим числом нараховуються в залежності від точки детонації палива..
і dir? pi? існує тільки два випробувальних стендів по всьому світу і знаходяться в США,
і це двигун з possibilista варіювати стиснення і заздалегідь, та інші докази, що існує спосіб перевірити поведінку палива..
і я думаю, що тести не завжди температур..
в якості оптимального сумішоутворення повинно бути зроблено двигун гарячий, ні? може бути, ви робите виправлення, температура, холодний, але що для нас відстань в 90-х?..
ergiaguaro
29-01-2014, 11:26
Насправді ебу gpl управляє навуглерожування в залежності від температури, але тоді ви повинні рахуватися зі стратегією, ніж бензин, що ? інший пі? якщо калібрування неправильна, є й інші проблеми
Ріккардо#28
30-01-2014, 09:33
lancia kappa двигун 2.0 turbo 5valvole.. клапана спалили в 150kkm; завод був icom в рідкій фазі.
я вважаю, що особа так якість? установки і особливо налаштування останнього
ergiaguaro
30-01-2014, 09:37
Цей тип установки не має реальної блоку управління, а значить, не керованим
Ріккардо#28
30-01-2014, 09:37
завод в рідкій фазі ? В ТЕОРІЇ розв'язання багатьох проблем (в тому числі і продуктивність), в основному ті, icom мають sepre дав багато проблем, навіть на subaru, які стояли в ряд.
для тих, хто каже, що jappo страждають від gpl: у мене був fiat primera 1.6 всмоктується в снд, і я rottamata з 260kkm, більшість з яких їздив, саме на снд. установка була простою і в газовій фазі
ergiaguaro
30-01-2014, 13:53
завод в рідкій фазі ? В ТЕОРІЇ розв'язання багатьох проблем (в тому числі і продуктивність), в основному ті, icom мають sepre дав багато проблем, навіть на subaru, які стояли в ряд.
для тих, хто каже, що jappo страждають від gpl: у мене був fiat primera 1.6 всмоктується в снд, і я rottamata з 260kkm, більшість з яких їздив, саме на снд. установка була простою і в газовій фазі
єдині зручності в рідкій фазі, які працюють vialle і принц, які мають справжню блоку управління і є єдиними, які, якщо вони не мають годин тестування не продають їх, я додам зараз, що вони роблять, а також tsfi групи vag
Ріккардо#28
30-01-2014, 14:06
добре б знати ;)
потім ми повинні знайти установки, серйозно, що дозволяє уникнути свердління і нарізування різьби впускний колектор з алюмінію, не розібрати..
giordano_mecc
02-02-2014, 19:30
Проблема клапанів не, як говорять багато, що газ і сухий. потім ви спалюєте.Проблема полягає в тому, що газ, потребує передоплату запалювання тим більше,йти з тими ж аванси. бензин горіння розвивається із затримкою і це пов'язано з температурою вихлопних газів більш висока, а потім один strss більше клапанів, які мають тенденцію розтягуватися ,а якщо врахувати азіатських клапанів дуже малі і якістю не відмінний, і, що, можливо, йдуть ігри з штовхачем, дуже щільно, це не робить гірше.
guidotacco
02-02-2014, 20:22
Проблема клапанів не, як говорять багато, що газ і сухий. потім ви спалюєте.Проблема полягає в тому, що газ, потребує передоплату запалювання тим більше,йти з тими ж аванси. бензин горіння розвивається із затримкою і це пов'язано з температурою вихлопних газів більш висока, а потім один strss більше клапанів, які мають тенденцію розтягуватися ,а якщо врахувати азіатських клапанів дуже малі і якістю не відмінний, і, що, можливо, йдуть ігри з штовхачем, дуже щільно, це не робить гірше.
у самому справі ? як ти сказав,і spuzzo олії, які ставлять багато для мене не потрібно щось ще, що забруднення камери згорання
з preaccensioni.....
ergiaguaro
02-02-2014, 22:16
Те, що він говорить добре за традиційною системою, але з появою систем уприскування палива газової стратегії ебу gpl затримки уприскування, але якщо калібрування неправильна, клапани, ви спалюєте мій mercedes 200 kompressor зробив 400 тис. км, перш ніж зламатися
Ріккардо#28
11-02-2014, 13:37
точно, запобіжні клапани починають відкривати коли горіння не ? ще не закінчена, і ви будете спалювати
Хорошим рішенням було б обладнати двигун спеціальне масло для клапанів, який триває від 20/30000 км,практично ? флакони з допомогою трубочки, яка йде all всмоктування, і якщо прагне тільки регулюється кількість? і проблем нуль.
У flashlube не вирішує проблеми, затримки і просто, і з витратами, які він майже не варто.
Це як впорскування бензину на високих оборотах. Ви збільшує витрати управління, ви подовжує життя, але на місцях, ви affossano в будь-якому випадку, якщо двигун ? серед тих, хто "страждають" GPL...
так чи варто чекати і коли sar? тепер переробити голову з місця спеціальні, і вона вирішує проблему раз і назавжди!
це тема надто загальна. треба лікувати типу автомобіля та року випуску.легко сказати, завод спг в тобі горить клапани
просто ти бовдур може сказати так
машин на метані цього я бачив кілька з клапанами знищені, я наводжу клієнта, який з декількох аркушів має 270000km, і нічого не робив зняв зчеплення і ремені....? я в майстерні, міні-1,4 gpl 120000 і вчора ввечері зняв голову і знайшов клапан спалили
Багато залежить і від паливної. ? є автомобілі тип 16 Nissan quasquai, так і є
Насправді проблеми ущільнення клапанів. ? те, що я кажу, що ми не повинні робити всі трави в один пучок.
cronoprima
09-11-2014, 18:59
мій батько володіє vitara 92, з системою старого покоління. поставивши додатковий filtrino газу, шляхом запуску на бензині завжди, перш ніж вимкнути її і покласти 100 гр масла в повній час від часу, сьогодні він 250000km і йде, що ? краса
datatron
16-12-2014, 22:45
Виробники обладнання lpg-cng є списки автомобілів, які настійно не рекомендуємо трансформації на певних авто і nissan quasqai e'між цими
nmclogandci
06-05-2015, 09:15
ideal would be to buy cars that have fitted LPG installation from factory, have these engine cilinder head optimized from design phase
Також ford fiesta 1200 страждає дуже просідання сідел клапанів, дві мої клієнти приїхали, щоб зробити більш або менш 50000 тисяч кілометрів до осідання сідел клапанів
У майстерні, вони в минулому Nissan з системою LPG серії...останній раз пару тижнів тому було все запобіжні клапани буквально спалені!звичайно, місця, пошкоджені і головки блоку перероблена повністю...автомобіль йде з дому, не має дозатор масла, який клієнт вирішив зараз зібрати, щоб продовжити життя клапанів і сідел...інших випадках, то на tucson і sportage 2.0 GPL, що в практиці гірничого той же двигун...
багато працюють в таборі маслянка для охолодження клапанів!!!