КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Праблемы з клапанамі з аўто, gpl/метан

CarloAV
12-10-2013, 10:49
Я адкрываю гэты апытанне, каб даведацца, хто з вас мае або не меў праблем у клапанах з дапамогай аўто прыроднага газу/звадкаванага газу (ператворана пасля куплі). У выпадку, калі не было праблем, якія меры прыняў. Дзякуй

нерон
12-10-2013, 20:28
прывітанне CarloAv я працую ў майстэрні, упаўнаважанай фіят і аўтамабіляў з сістэмай lpg бачу кожны дзень, а метан не таму, што яны на сардзініі і тут nn існуе, метану для аўтамабіляў. праблемы pi? частае засмечаных фарсунак і легкіх ...у выніку алеістае рэчыва, якое становіцца своеасаблівай карычневай карамелі збіраецеся сапсаваць усю сістэму. для вырашэння гэтай праблемы звычайна мые ўсе карэктаваць легкіх з камплектам aposito, які змяшчае ўсе мембраны і пракладкі, у тым ліку,ачыстка фарсунак з ваннай ультрагукавой і замены фільтра . часам фарсункі nn захаванні і павінны быць замененыя,кошт складае 60 еўра. што тычыцца клапанаў я ? давялося толькі на nissan note з сістэмай gpl landi renzo, усталяваны з завода . клапаны спалены, і сядла клапанаў, разбураных ... машыны быў каля 80000 км. з рамонту? сядла клапанаў і клапаны, якія былі ўсталяваныя з іншага матэрыялу ... а я кажу вам, што матэрыял... я ? сказалі, apositamente для аўтамабіляў з газавай устаноўкай. я магу табе даць іншую інфармацыю. пагрузка на шасі фіят, каталог запчастак-арыгінальны , код клапанаў змяняецца на аўтамабіль з газавай устаноўкай, гэта азначае, што fiat, якія выходзяць з завода з газавай устаноўкай маюць клапаны адрозніваюцца ад fiat аднолькавых без сістэмы.спадзяюся, што гэта дапамагло з павагай

CarloAV
12-10-2013, 21:36
Дзякуй за тлумачэнне, так што ў вашым выпадку, калі клапаны ў сістэмах, якія працуюць на газе, ўяўляюць сабой праблему, якая ўзнікае рэдка, праўда?

запал рухавікоў
12-10-2013, 22:49
Прывітанне ўсім, праблема нараджаецца ад тэмпературы, выкліканая gpl pi? высокай бензін, седлаў клапанаў прызначаны для выкарыстання паліва бензін без свінцу, многія вытворцы аўтамабіляў вырашылі для манеўру гандлевых прадастаўляць аўтамабіляў з сістэмай gpl мала, улічваючы, што аўтамабілі былі сумяшчальныя з дапамогай гэтага паліва, але не ідэальна прыдатныя, рашэнне заключаецца ў замене седлаў клапанаў і новыя клапаны павінны быць якасці? аналагічныя або вышэй all' арыгінальнае абсталяванне. Некалькі рухавікоў не патрабуюць такога абнаўлення бачыў, як якасць? з выкарыстоўваных матэрыялаў.

gick
13-10-2013, 00:19
я згодны з запал рухавікоў, Многія вытворцы не ўлічваюць, як Снд працуе ўнутры рухавіка, я працую ў майстэрні, упаўнаважанай Fiat і гарантыйнае абслугоўванне на аўтамабілях, якія працуюць на звадкаваным газе, што горны завод былі шматлікія бруд на инжекторах, на шчасце, яшчэ не да клапанаў, для? з інжэктараў яна становіцца гумавай, каб змясціцца рухавік gpl, не ? гэта не проста, акрамя таго, што, калі яны пачынаюць есць з км, што клапаны пачынаюць губляць р? з халоднай я ўсе ў майстэрні

blackwolf76
13-10-2013, 01:04
З маіх частак працуюць шмат panda 4x4 старыя серыі, то есць версія з рухавіком Fire 1000 у карбюратар, для большай абсталяваны сістэмай lpg. Магу вас запэўніць, што на старых рухавіках не мае якіх-небудзь праблем, клапанаў і седлаў.

На некаторых ў мяне ўсталяваны рухавік 1.2 месца і пацвярджаю, што нават з гэтай мадыфікацыі мелі такой праблемы. Верагодна, усе гэта ? падлучаны таксама да сістэмам навакольнага асяроддзя і розных каталізатараў, якія павышаюць тэмпературу гарэння нашмат больш? высокія, чым старыя сістэмы.

gick
13-10-2013, 01:13
а я на гэтыя рухавікі li, сістэма gpl ўскосныя ін'екцыі, паколькі ставяць фарсункі непасрэдна на впускной засланкі часам мне даводзілася праколваць ці спілоўваць месца паветра для мінімальнай, у адваротным выпадку вы патушаныя

CarloAV
14-10-2013, 13:15
Таму я заключаю, што зняўшы коткі або замяніўшы іх коткі менш блокаторы часткова вырашае праблему, дакладна?

MultiBravo
14-10-2013, 22:26

нерон
14-10-2013, 23:30
цалкам згодны з multibravo

blackwolf76
15-10-2013, 00:22
У самай справе ? праўда, акрамя асаблівых выпадкаў, з прычыны надзвычайных падзей не зношваюцца-й? рухавікі сенняшніх... проста думаю пра старых рухавікоў. Тыпу 10 гадоў таму вы smontava рухавіка ў дзень у майстэрні... сення не было, чаму? людзі забываюць мяняць зубчастыя рамяні наўрад ці вы smonterebbe якой-то рухавік.

Emanu88
15-10-2013, 02:58

jovandj
15-10-2013, 11:37
Рухавікі fire fiat ад 1000 да 1400 з'яўляюцца мулаў то газ не стварае шматлікія праблемы, вядома, і факт, што газ, маючы ўладу, дэтануючы больш, падкрэсліў, седлаў клапанаў і ўсе астатняе (найбольш высокая...тым не менш я магу сказаць, што мой сябар на honda civic type r 209 л. vtech 2.0 бензін ўсталяваная сістэма lpg BRC паслядоўнага fasato ў вадкасць апошняга пакалення, і не мае вялікіх праблем, за выключэннем пачатковай каліброўкі, а затым вырашана бліскуча адзін ад ўстаноўкі...у канчатковым рахунку, тое, што робіць шмат, а якасць? сістэмы ж, якая затым вызначае тэрмін службы рухавіка і розныя праблемы,

Скубі
26-10-2013, 23:11
Што тычыцца майго асабістага вопыту магу паказаць больш vulnerabilit? клапанаў і седлаў клапанаў на аўтамабілі Японіі, аднак многае залежыць ад тыпу выкарыстання кліента, вы заўважыце, менш знос на аўтамабілі, калі выкарыстаны (выкарыстанне абаротаў рухавіка pi? нізкія,нагрузка рухавіка ніжэй).
Акрамя таго, я магу сказаць, што з выкарыстанне масленка канкрэтнага на дыстанцыі 100 тыс. Км, розніцу вы бачыце.

napo2000
31-10-2013, 16:19
у майстэрні множнага метану арыгінальным завода згарэў клапан, 110000 км, я думаю, што праблема таксама ў дрэннай працы гідраўлічных штурхачоў, якія часам застаюцца павесілі, а клапан не зачыняецца, нават сам матэрыял клапана і нахіл куты ўшчыльнення паміж сядлом і грыбком клапана разлічваюць, калі паглядзець на старыя бензінавыя рухавікі мелі кутоў, блізкіх да 45 градусаў, але цяпер вы ідзяце pi? бліжэй да 30 такім чынам, калі клапан не ? дакладна па цэнтру на месца, не закрывае рэгулярна
макс

enzopezzano
15-11-2013, 09:18
Праца ў упаўнаважаны Fiat Монкальери (правінцыя Турын, праблемы гэтыя ciofeche спг і снд маюць шмат, вядома, занадта шмат, акрамя звычайных праблем з инжекторами, якія пранізваюць,і калі не тыя, на газ тыя, на бензін, чаму? бензін там не ходзяць ніколі, калі pi? "прыемна" на Bravo 1.4 16v з 12000 км ? прыехала ў майстэрню, ператварыўшы ў 3 і ў дыягностыцы прапусціце запальвання цил.1 пасля замены шпулькі, свечак, і не змянілася нічога, раблю тэст сціску і.........іголка прыбора не зрушваецца нават на міліметр. Мараль усе клапаны сліва разышліся на паўдарогі?. Вам зняволенне.

Omt
29-12-2013, 00:50
Хлопцы, x me fiat ўсе жыцце... І машын на спг і снд толькі grossissima ілжывых эканомікі! Кожны раз, калі я павінен адрамантаваць аўтамабіль і gpl ці метан я раблю знак крыжа cn левай рукі!! Самыя горшыя ніколі?? Х мне, daewoo, chevrolet.

ergiaguaro
28-01-2014, 12:33
Хлопцы, праблемы есць два, то і якасць? паліва, што, каб прадаць яго, яго ўзбагачаюць з дапамогай смалы і аміяку для aumentargli удзельная вага і на этапе трансфармацыі з вадкага стану ў газападобнае (GPL) форма гэтай выдатны джэм, які блакуе фарсункі і легкіх , затым другі і каліброўкі сістэма няправільная, што выклікае павышэнне тэмпературы ў патроннік, то есць якой-то аўтамабіль тыпу toyota, якая год у галоўцы цыліндраў і седлаў і накіроўвалых клапанаў з матэрыялаў, несумяшчальных з павелічэннем тэмпературы, а затым выклікаюць пытанні закрыцця і рэгулявання ў іх, але гэта адбываецца толькі пасля 100000 км, факты gpl

blackwolf76
28-01-2014, 20:03
Kia cee'd у gpl, 60000 км, клапаны згарэлі...

Я, аднаўляючы ў гэтыя дні.

ergiaguaro
28-01-2014, 20:14
Якога колеру былі свечкі rossiccie, аўтамабіль, як так, перш чым адкрыць галаву, што сістэма была ўстаноўлена ў адпаведнасці з

blackwolf76
28-01-2014, 21:34
Якога колеру былі свечкі rossiccie, аўтамабіль, як так, перш чым адкрыць галаву, што сістэма была ўстаноўлена ў адпаведнасці з

Сістэма brc усталяваў новы аўтамабіль, клапаны сон-усе чырвоныя, як відавочны знак занадта высокая тэмпература ў патроннік. Свечкі, сон добрыя, так як яны заменены незадоўга да мяне аўтамабіль.

А аўто засталося вельмі мала сціску, а затым адключэння да мінімуму, а прадукцыйнасць бездапаможныя...

ergiaguaro
28-01-2014, 22:11
Дрэнная каліброўка gpl праверыць таксама каталізатар з зондамі

carlo abarth
28-01-2014, 23:32
мой istallatore на аўтамабілях апошняга пакалення далучаецца дазатар алею speciifco для змазкі седлаў клапанаў!!я лічу, што лепшая прафілактыка як sgasare аўтамабіль пасля ўжывання поўны метан або бензін, з палівам у бензін!!

ergiaguaro
29-01-2014, 00:11
Дазатар алею тэарэтычна павінен рабіць тое, што вы кажаце, але ў рэальнасці? пасылаеш машыну ў сумесі.... Праблема многіх дыстрыб'ютараў, нягледзячы на продаж завода робяць усе, нават каліброўку аўтамабіляў з карт стандарт і вось вынік..... Ад той жа машыне карту можа змяніцца, і, такім чынам, таксама науглероживания, то нагадаем, што мы працуем з 150 октановым лікам халоднай і гарачай з октановым лікам 100

cinqueturbo
29-01-2014, 10:48
Дазатар алею тэарэтычна павінен рабіць тое, што вы кажаце, але ў рэальнасці? пасылаеш машыну ў сумесі.... Праблема многіх дыстрыб'ютараў, нягледзячы на продаж завода робяць усе, нават каліброўку аўтамабіляў з карт стандарт і вось вынік..... Ад той жа машыне карту можа змяніцца, і, такім чынам, таксама науглероживания, то нагадаем, што мы працуем з 150 октановым лікам халоднай і гарачай з октановым лікам 100

ergiaguaro чаму? нам бы гэты варыянт з октановым лікам паміж халоднай & горача?

ergiaguaro
29-01-2014, 10:57
У gpl ? у фазе вадкасці да -4 градусаў з каля 12 бар і рэдуктар задачай ператварыць яго ў газавай фазе з дапамогай вады рухавіка....... на самай справе праблема вырашана з завода ў вадкай фазе паглядзець vialle або prins +20 hp, але варта не мала

cinqueturbo
29-01-2014, 11:11
У gpl ? у фазе вадкасці да -4 градусаў з каля 12 бар і рэдуктар задачай ператварыць яго ў газавай фазе з дапамогай вады рухавіка....... на самай справе праблема вырашана з завода ў вадкай фазе паглядзець vialle або prins +20 hp, але варта не мала

я бачу-й? як змяненне смесеобразования,
і не нумары з актанавым лікам..
і ясна, што халодная вадкасць мае рознае паводзіны..
але з актанавым лікам налічваюцца ў залежнасці ад пункту дэтанацыі паліва..
і dir? pi? існуе толькі два выпрабавальных стэндаў па ўсім свеце і знаходзяцца ў ЗША,
і гэта рухавік з possibilista вар'іраваць сціску і загадзя, і іншыя доказы, што існуе спосаб праверыць паводзіны паліва..
і я думаю, што тэсты не заўседы тэмператур..
у якасці аптымальнага смесеобразования павінна быць зроблена рухавік гарачы, няма? можа быць, вы робіце выпраўлення, тэмпература, халодны, але што для нас адлегласць у 90-х?..

ergiaguaro
29-01-2014, 11:26
На самай справе эбу gpl кіруе науглероживания ў залежнасці ад тэмпературы, але тады вы павінны лічыцца са стратэгіяй, чым бензін, што ? іншы ў пі? калі каліброўка няправільная, есць і іншыя праблемы

Рыкарда#28
30-01-2014, 09:33
lancia kappa рухавік 2.0 turbo 5valvole.. выпускны клапан спалілі ў 150kkm; завод быў icom ў вадкай фазе.
я лічу, што твар так якасць? ўстаноўкі і асабліва налады апошняга

ergiaguaro
30-01-2014, 09:37
Гэты тып ўстаноўкі не мае рэальнай блок кіравання, а значыць, не кіраваным

Рыкарда#28
30-01-2014, 09:37
завод у вадкай фазе ? У ТЭОРЫІ рашэння многіх праблем (у тым ліку і прадукцыйнасць), у асноўным тыя, icom маюць sepre даў шмат праблем, нават на subaru, якія стаялі ў шэраг.
для тых, хто кажа, што jappo пакутуюць ад gpl: у мяне быў fiat primera 1.6 ўсмоктваецца ў снд, і я rottamata з 260kkm, большасць з якіх ездзіў, па сутнасці, на license. усталеўка была простай і ў газавай фазе

ergiaguaro
30-01-2014, 13:53
завод у вадкай фазе ? У ТЭОРЫІ рашэння многіх праблем (у тым ліку і прадукцыйнасць), у асноўным тыя, icom маюць sepre даў шмат праблем, нават на subaru, якія стаялі ў шэраг.
для тых, хто кажа, што jappo пакутуюць ад gpl: у мяне быў fiat primera 1.6 ўсмоктваецца ў снд, і я rottamata з 260kkm, большасць з якіх ездзіў, па сутнасці, на license. усталеўка была простай і ў газавай фазе

адзіныя выгоды ў вадкай фазе, якія працуюць vialle і прынц, якія маюць сапраўдную блока кіравання і з'яўляюцца адзінымі, якія, калі яны не маюць гадзін тэставання не прадаюць іх, дадам цяпер, што яны робяць, а таксама tsfi групы vag

Рыкарда#28
30-01-2014, 14:06
добра было б ведаць ;)
затым неабходна знайсці праграму ўстаноўкі сур'езнае, што дазваляе пазбегнуць свідравання і наразанне разьбы впускной калектар з алюмінія не здымаецца..

giordano_mecc
02-02-2014, 19:30
Праблема клапанаў не як кажуць многія, што газ і " сухі e. затым bruciano.Il праблема заключаецца ў тым, што газ запатрабуе загадзя запальвання тым больш,ісці з тымі ж anticipi. бензін згарання развіваецца з затрымкай, і гэта прыводзіць тэмпературу выхлапных газаў самай высокай і, такім чынам, адным strss больш клапанаў, якія маюць тэндэнцыю расцягвацца ,а калі мы паглядзім на азіяцкіх клапанаў вельмі малыя і якасцю не выдатны, і, што, магчыма, ідуць гульні з штурхачом, вельмі шчыльна cio' нічога не робіць, што яшчэ горш.

guidotacco
02-02-2014, 20:22
Праблема клапанаў не як кажуць многія, што газ і " сухі e. затым bruciano.Il праблема заключаецца ў тым, што газ запатрабуе загадзя запальвання тым больш,ісці з тымі ж anticipi. бензін згарання развіваецца з затрымкай, і гэта прыводзіць тэмпературу выхлапных газаў самай высокай і, такім чынам, адным strss больш клапанаў, якія маюць тэндэнцыю расцягвацца ,а калі мы паглядзім на азіяцкіх клапанаў вельмі малыя і якасцю не выдатны, і, што, магчыма, ідуць гульні з штурхачом, вельмі шчыльна cio' нічога не робіць, што яшчэ горш.
у самай справе ? як ты сказаў,і spuzzo алею, якія многія ставяць для мяне не трэба што-то яшчэ, што забруджвання камеры згарання
з preaccensioni.....

ergiaguaro
02-02-2014, 22:16
Тое, што ен кажа, было добра для традыцыйнай сістэме, але з з'яўленнем сістэм упырску паліва газавай стратэгіі эбу gpl затрымкі ўпырску, але пры няправільнай каліброўцы клапаны гараць мой mercedes 200 kompressor зрабіў 400 тыс. км, перш чым зламацца

Рыкарда#28
11-02-2014, 13:37
сапраўды, ахоўныя клапаны пачынаюць адкрываць калі гарэнне не ? яшчэ не скончана, і вы будзеце спальваць

Rally29
11-08-2014, 21:54
Добрым рашэннем было б абсталяваць рухавік спецыяльнае алей для клапанаў, які доўжыцца ад 20/30000 км,практычна ? флакона з дапамогай трубачкі, якая ідзе all ўсмоктвання, і калі імкнецца толькі рэгулюецца колькасць? і праблем нуль.

fil89n
16-08-2014, 17:08
У flashlube не вырашае праблемы, затрымлівае і проста, і з выдаткамі, якія ен амаль не стаіць.
Гэта як ўпырск бензіну на высокіх абарачэннях. Вы павялічвае выдаткі кіравання, вы падаўжае жыцце, але на месцах, вы affossano у любым выпадку, калі рухавік ? сярод тых, хто "пакутуюць" GPL...
так ці варта чакаць і калі sar? цяпер перарабіць галаву з месца спецыяльныя, і яна вырашае праблему раз і назаўседы!

Mikigor
31-10-2014, 22:06
гэта тэма занадта агульная. трэба лячыць тыпу аўтамабіля і год выпуску.легка сказаць, завод спг ў табе гарыць клапаны
толькі ты балбес можа сказаць так

ртс
01-11-2014, 17:25
машын на метане гэтага я бачыў некалькі з клапанамі знішчаны, я прыводжу кліента, які з некалькіх лістоў мае 270000km, і нічога не рабіў зняў счапленне і рамяні....? я ў майстэрні, міні-1,4 gpl 120000 і ўчора ўвечары зняў галаву і знайшоў клапан спалілі

Mikigor
09-11-2014, 10:23
Многае залежыць і ад паліўнай. ? есць аўтамабілі тып 16 Nissan quasquai, так і есць
На самай справе праблемы ўшчыльнення клапанаў. ? тое, што я кажу, што мы не павінны рабіць усе травы ў адзін пучок.

cronoprima
09-11-2014, 18:59
мой бацька валодае vitara 92, з сістэмай старога пакалення. паставіўшы дадатковы filtrino газу, шляхам запуску на бензіне заўседы, перш чым выключыць яе і пакласці 100 гр масла ў поўнай час ад часу, сення ен 250000km і ідзе, што ? прыгажосць

datatron
16-12-2014, 22:45
Вытворцы абсталявання lpg-cng есць спісы аўтамабіляў, якія настойліва не рэкамендуем трансфармацыі на пэўных аўто і nissan quasqai e'ñapa паміж гэтымі

nmclogandci
06-05-2015, 09:15
ideal would to be buy cars that have fitted LPG installation from factory, these have engine cilinder head optimized from design phase

франк-электрычны
Таксама ford fiesta 1200 пакутуе вельмі прасядання седлаў клапанаў, дзве мае кліенты прыехалі, каб зрабіць больш ці менш 50000 тысяч кіламетраў да прасадкі седлаў клапанаў

giuseppe89
У майстэрні, яны ў мінулым Nissan з сістэмай LPG серыі...апошні раз пару тыдняў таму было ўсе ахоўныя клапаны літаральна спалены!вядома, месцы, пашкоджаныя і галоўкі блока пераробленая цалкам...аўтамабіль сыходзіць з дома, які не мае дазатар алею, які кліент цяпер вырашыў сабраць, каб падоўжыць жыцце клапанаў і седлаў ж...іншых выпадках, то на tucson і sportage 2.0 GPL, што ў практыцы горнага той жа рухавік...

carlo abarth
многія працуюць у лагеры масленка для астуджэння клапанаў!!!