Прагляд Поўнай Версіі : Праблемы з клапанамі з аўто, gpl/метан
Я адкрываю гэты апытанне, каб даведацца, хто з вас мае або не меў праблем у клапанах з дапамогай аўто прыроднага газу/звадкаванага газу (ператворана пасля куплі). У выпадку, калі не было праблем, якія меры прыняў. Дзякуй
прывітанне CarloAv я працую ў майстэрні, упаўнаважанай фіят і аўтамабіляў з сістэмай lpg бачу кожны дзень, а метан не таму, што яны на сардзініі і тут nn існуе, метану для аўтамабіляў. праблемы pi? частае засмечаных фарсунак і легкіх ...у выніку алеістае рэчыва, якое становіцца своеасаблівай карычневай карамелі збіраецеся сапсаваць усю сістэму. для вырашэння гэтай праблемы звычайна мые ўсе карэктаваць легкіх з камплектам aposito, які змяшчае ўсе мембраны і пракладкі, у тым ліку,ачыстка фарсунак з ваннай ультрагукавой і замены фільтра . часам фарсункі nn захаванні і павінны быць замененыя,кошт складае 60 еўра. што тычыцца клапанаў я ? давялося толькі на nissan note з сістэмай gpl landi renzo, усталяваны з завода . клапаны спалены, і сядла клапанаў, разбураных ... машыны быў каля 80000 км. з рамонту? сядла клапанаў і клапаны, якія былі ўсталяваныя з іншага матэрыялу ... а я кажу вам, што матэрыял... я ? сказалі, apositamente для аўтамабіляў з газавай устаноўкай. я магу табе даць іншую інфармацыю. пагрузка на шасі фіят, каталог запчастак-арыгінальны , код клапанаў змяняецца на аўтамабіль з газавай устаноўкай, гэта азначае, што fiat, якія выходзяць з завода з газавай устаноўкай маюць клапаны адрозніваюцца ад fiat аднолькавых без сістэмы.спадзяюся, што гэта дапамагло з павагай
Дзякуй за тлумачэнне, так што ў вашым выпадку, калі клапаны ў сістэмах, якія працуюць на газе, ўяўляюць сабой праблему, якая ўзнікае рэдка, праўда?
запал рухавікоў
12-10-2013, 22:49
Прывітанне ўсім, праблема нараджаецца ад тэмпературы, выкліканая gpl pi? высокай бензін, седлаў клапанаў прызначаны для выкарыстання паліва бензін без свінцу, многія вытворцы аўтамабіляў вырашылі для манеўру гандлевых прадастаўляць аўтамабіляў з сістэмай gpl мала, улічваючы, што аўтамабілі былі сумяшчальныя з дапамогай гэтага паліва, але не ідэальна прыдатныя, рашэнне заключаецца ў замене седлаў клапанаў і новыя клапаны павінны быць якасці? аналагічныя або вышэй all' арыгінальнае абсталяванне. Некалькі рухавікоў не патрабуюць такога абнаўлення бачыў, як якасць? з выкарыстоўваных матэрыялаў.
я згодны з запал рухавікоў, Многія вытворцы не ўлічваюць, як Снд працуе ўнутры рухавіка, я працую ў майстэрні, упаўнаважанай Fiat і гарантыйнае абслугоўванне на аўтамабілях, якія працуюць на звадкаваным газе, што горны завод былі шматлікія бруд на инжекторах, на шчасце, яшчэ не да клапанаў, для? з інжэктараў яна становіцца гумавай, каб змясціцца рухавік gpl, не ? гэта не проста, акрамя таго, што, калі яны пачынаюць есць з км, што клапаны пачынаюць губляць р? з халоднай я ўсе ў майстэрні
blackwolf76
13-10-2013, 01:04
З маіх частак працуюць шмат panda 4x4 старыя серыі, то есць версія з рухавіком Fire 1000 у карбюратар, для большай абсталяваны сістэмай lpg. Магу вас запэўніць, што на старых рухавіках не мае якіх-небудзь праблем, клапанаў і седлаў.
На некаторых ў мяне ўсталяваны рухавік 1.2 месца і пацвярджаю, што нават з гэтай мадыфікацыі мелі такой праблемы. Верагодна, усе гэта ? падлучаны таксама да сістэмам навакольнага асяроддзя і розных каталізатараў, якія павышаюць тэмпературу гарэння нашмат больш? высокія, чым старыя сістэмы.
а я на гэтыя рухавікі li, сістэма gpl ўскосныя ін'екцыі, паколькі ставяць фарсункі непасрэдна на впускной засланкі часам мне даводзілася праколваць ці спілоўваць месца паветра для мінімальнай, у адваротным выпадку вы патушаныя
Таму я заключаю, што зняўшы коткі або замяніўшы іх коткі менш блокаторы часткова вырашае праблему, дакладна?
MultiBravo
14-10-2013, 22:26
цалкам згодны з multibravo
blackwolf76
15-10-2013, 00:22
У самай справе ? праўда, акрамя асаблівых выпадкаў, з прычыны надзвычайных падзей не зношваюцца-й? рухавікі сенняшніх... проста думаю пра старых рухавікоў. Тыпу 10 гадоў таму вы smontava рухавіка ў дзень у майстэрні... сення не было, чаму? людзі забываюць мяняць зубчастыя рамяні наўрад ці вы smonterebbe якой-то рухавік.
Рухавікі fire fiat ад 1000 да 1400 з'яўляюцца мулаў то газ не стварае шматлікія праблемы, вядома, і факт, што газ, маючы ўладу, дэтануючы больш, падкрэсліў, седлаў клапанаў і ўсе астатняе (найбольш высокая...тым не менш я магу сказаць, што мой сябар на honda civic type r 209 л. vtech 2.0 бензін ўсталяваная сістэма lpg BRC паслядоўнага fasato ў вадкасць апошняга пакалення, і не мае вялікіх праблем, за выключэннем пачатковай каліброўкі, а затым вырашана бліскуча адзін ад ўстаноўкі...у канчатковым рахунку, тое, што робіць шмат, а якасць? сістэмы ж, якая затым вызначае тэрмін службы рухавіка і розныя праблемы,
Што тычыцца майго асабістага вопыту магу паказаць больш vulnerabilit? клапанаў і седлаў клапанаў на аўтамабілі Японіі, аднак многае залежыць ад тыпу выкарыстання кліента, вы заўважыце, менш знос на аўтамабілі, калі выкарыстаны (выкарыстанне абаротаў рухавіка pi? нізкія,нагрузка рухавіка ніжэй).
Акрамя таго, я магу сказаць, што з выкарыстанне масленка канкрэтнага на дыстанцыі 100 тыс. Км, розніцу вы бачыце.
napo2000
31-10-2013, 16:19
у майстэрні множнага метану арыгінальным завода згарэў клапан, 110000 км, я думаю, што праблема таксама ў дрэннай працы гідраўлічных штурхачоў, якія часам застаюцца павесілі, а клапан не зачыняецца, нават сам матэрыял клапана і нахіл куты ўшчыльнення паміж сядлом і грыбком клапана разлічваюць, калі паглядзець на старыя бензінавыя рухавікі мелі кутоў, блізкіх да 45 градусаў, але цяпер вы ідзяце pi? бліжэй да 30 такім чынам, калі клапан не ? дакладна па цэнтру на месца, не закрывае рэгулярна
макс
enzopezzano
15-11-2013, 09:18
Праца ў упаўнаважаны Fiat Монкальери (правінцыя Турын, праблемы гэтыя ciofeche спг і снд маюць шмат, вядома, занадта шмат, акрамя звычайных праблем з инжекторами, якія пранізваюць,і калі не тыя, на газ тыя, на бензін, чаму? бензін там не ходзяць ніколі, калі pi? "прыемна" на Bravo 1.4 16v з 12000 км ? прыехала ў майстэрню, ператварыўшы ў 3 і ў дыягностыцы прапусціце запальвання цил.1 пасля замены шпулькі, свечак, і не змянілася нічога, раблю тэст сціску і.........іголка прыбора не зрушваецца нават на міліметр. Мараль усе клапаны сліва разышліся на паўдарогі?. Вам зняволенне.
Хлопцы, x me fiat ўсе жыцце... І машын на спг і снд толькі grossissima ілжывых эканомікі! Кожны раз, калі я павінен адрамантаваць аўтамабіль і gpl ці метан я раблю знак крыжа cn левай рукі!! Самыя горшыя ніколі?? Х мне, daewoo, chevrolet.
ergiaguaro
28-01-2014, 12:33
Хлопцы, праблемы есць два, то і якасць? паліва, што, каб прадаць яго, яго ўзбагачаюць з дапамогай смалы і аміяку для aumentargli удзельная вага і на этапе трансфармацыі з вадкага стану ў газападобнае (GPL) форма гэтай выдатны джэм, які блакуе фарсункі і легкіх , затым другі і каліброўкі сістэма няправільная, што выклікае павышэнне тэмпературы ў патроннік, то есць якой-то аўтамабіль тыпу toyota, якая год у галоўцы цыліндраў і седлаў і накіроўвалых клапанаў з матэрыялаў, несумяшчальных з павелічэннем тэмпературы, а затым выклікаюць пытанні закрыцця і рэгулявання ў іх, але гэта адбываецца толькі пасля 100000 км, факты gpl
blackwolf76
28-01-2014, 20:03
Kia cee'd у gpl, 60000 км, клапаны згарэлі...
Я, аднаўляючы ў гэтыя дні.
ergiaguaro
28-01-2014, 20:14
Якога колеру былі свечкі rossiccie, аўтамабіль, як так, перш чым адкрыць галаву, што сістэма была ўстаноўлена ў адпаведнасці з
blackwolf76
28-01-2014, 21:34
Якога колеру былі свечкі rossiccie, аўтамабіль, як так, перш чым адкрыць галаву, што сістэма была ўстаноўлена ў адпаведнасці з
Сістэма brc усталяваў новы аўтамабіль, клапаны сон-усе чырвоныя, як відавочны знак занадта высокая тэмпература ў патроннік. Свечкі, сон добрыя, так як яны заменены незадоўга да мяне аўтамабіль.
А аўто засталося вельмі мала сціску, а затым адключэння да мінімуму, а прадукцыйнасць бездапаможныя...
ergiaguaro
28-01-2014, 22:11
Дрэнная каліброўка gpl праверыць таксама каталізатар з зондамі
carlo abarth
28-01-2014, 23:32
мой istallatore на аўтамабілях апошняга пакалення далучаецца дазатар алею speciifco для змазкі седлаў клапанаў!!я лічу, што лепшая прафілактыка як sgasare аўтамабіль пасля ўжывання поўны метан або бензін, з палівам у бензін!!
ergiaguaro
29-01-2014, 00:11
Дазатар алею тэарэтычна павінен рабіць тое, што вы кажаце, але ў рэальнасці? пасылаеш машыну ў сумесі.... Праблема многіх дыстрыб'ютараў, нягледзячы на продаж завода робяць усе, нават каліброўку аўтамабіляў з карт стандарт і вось вынік..... Ад той жа машыне карту можа змяніцца, і, такім чынам, таксама науглероживания, то нагадаем, што мы працуем з 150 октановым лікам халоднай і гарачай з октановым лікам 100
cinqueturbo
29-01-2014, 10:48
Дазатар алею тэарэтычна павінен рабіць тое, што вы кажаце, але ў рэальнасці? пасылаеш машыну ў сумесі.... Праблема многіх дыстрыб'ютараў, нягледзячы на продаж завода робяць усе, нават каліброўку аўтамабіляў з карт стандарт і вось вынік..... Ад той жа машыне карту можа змяніцца, і, такім чынам, таксама науглероживания, то нагадаем, што мы працуем з 150 октановым лікам халоднай і гарачай з октановым лікам 100
ergiaguaro чаму? нам бы гэты варыянт з октановым лікам паміж халоднай & горача?
ergiaguaro
29-01-2014, 10:57
У gpl ? у фазе вадкасці да -4 градусаў з каля 12 бар і рэдуктар задачай ператварыць яго ў газавай фазе з дапамогай вады рухавіка....... на самай справе праблема вырашана з завода ў вадкай фазе паглядзець vialle або prins +20 hp, але варта не мала
cinqueturbo
29-01-2014, 11:11
У gpl ? у фазе вадкасці да -4 градусаў з каля 12 бар і рэдуктар задачай ператварыць яго ў газавай фазе з дапамогай вады рухавіка....... на самай справе праблема вырашана з завода ў вадкай фазе паглядзець vialle або prins +20 hp, але варта не мала
я бачу-й? як змяненне смесеобразования,
і не нумары з актанавым лікам..
і ясна, што халодная вадкасць мае рознае паводзіны..
але з актанавым лікам налічваюцца ў залежнасці ад пункту дэтанацыі паліва..
і dir? pi? існуе толькі два выпрабавальных стэндаў па ўсім свеце і знаходзяцца ў ЗША,
і гэта рухавік з possibilista вар'іраваць сціску і загадзя, і іншыя доказы, што існуе спосаб праверыць паводзіны паліва..
і я думаю, што тэсты не заўседы тэмператур..
у якасці аптымальнага смесеобразования павінна быць зроблена рухавік гарачы, няма? можа быць, вы робіце выпраўлення, тэмпература, халодны, але што для нас адлегласць у 90-х?..
ergiaguaro
29-01-2014, 11:26
На самай справе эбу gpl кіруе науглероживания ў залежнасці ад тэмпературы, але тады вы павінны лічыцца са стратэгіяй, чым бензін, што ? іншы ў пі? калі каліброўка няправільная, есць і іншыя праблемы
Рыкарда#28
30-01-2014, 09:33
lancia kappa рухавік 2.0 turbo 5valvole.. выпускны клапан спалілі ў 150kkm; завод быў icom ў вадкай фазе.
я лічу, што твар так якасць? ўстаноўкі і асабліва налады апошняга
ergiaguaro
30-01-2014, 09:37
Гэты тып ўстаноўкі не мае рэальнай блок кіравання, а значыць, не кіраваным
Рыкарда#28
30-01-2014, 09:37
завод у вадкай фазе ? У ТЭОРЫІ рашэння многіх праблем (у тым ліку і прадукцыйнасць), у асноўным тыя, icom маюць sepre даў шмат праблем, нават на subaru, якія стаялі ў шэраг.
для тых, хто кажа, што jappo пакутуюць ад gpl: у мяне быў fiat primera 1.6 ўсмоктваецца ў снд, і я rottamata з 260kkm, большасць з якіх ездзіў, па сутнасці, на license. усталеўка была простай і ў газавай фазе
ergiaguaro
30-01-2014, 13:53
завод у вадкай фазе ? У ТЭОРЫІ рашэння многіх праблем (у тым ліку і прадукцыйнасць), у асноўным тыя, icom маюць sepre даў шмат праблем, нават на subaru, якія стаялі ў шэраг.
для тых, хто кажа, што jappo пакутуюць ад gpl: у мяне быў fiat primera 1.6 ўсмоктваецца ў снд, і я rottamata з 260kkm, большасць з якіх ездзіў, па сутнасці, на license. усталеўка была простай і ў газавай фазе
адзіныя выгоды ў вадкай фазе, якія працуюць vialle і прынц, якія маюць сапраўдную блока кіравання і з'яўляюцца адзінымі, якія, калі яны не маюць гадзін тэставання не прадаюць іх, дадам цяпер, што яны робяць, а таксама tsfi групы vag
Рыкарда#28
30-01-2014, 14:06
добра было б ведаць ;)
затым неабходна знайсці праграму ўстаноўкі сур'езнае, што дазваляе пазбегнуць свідравання і наразанне разьбы впускной калектар з алюмінія не здымаецца..
giordano_mecc
02-02-2014, 19:30
Праблема клапанаў не як кажуць многія, што газ і " сухі e. затым bruciano.Il праблема заключаецца ў тым, што газ запатрабуе загадзя запальвання тым больш,ісці з тымі ж anticipi. бензін згарання развіваецца з затрымкай, і гэта прыводзіць тэмпературу выхлапных газаў самай высокай і, такім чынам, адным strss больш клапанаў, якія маюць тэндэнцыю расцягвацца ,а калі мы паглядзім на азіяцкіх клапанаў вельмі малыя і якасцю не выдатны, і, што, магчыма, ідуць гульні з штурхачом, вельмі шчыльна cio' нічога не робіць, што яшчэ горш.
guidotacco
02-02-2014, 20:22
Праблема клапанаў не як кажуць многія, што газ і " сухі e. затым bruciano.Il праблема заключаецца ў тым, што газ запатрабуе загадзя запальвання тым больш,ісці з тымі ж anticipi. бензін згарання развіваецца з затрымкай, і гэта прыводзіць тэмпературу выхлапных газаў самай высокай і, такім чынам, адным strss больш клапанаў, якія маюць тэндэнцыю расцягвацца ,а калі мы паглядзім на азіяцкіх клапанаў вельмі малыя і якасцю не выдатны, і, што, магчыма, ідуць гульні з штурхачом, вельмі шчыльна cio' нічога не робіць, што яшчэ горш.
у самай справе ? як ты сказаў,і spuzzo алею, якія многія ставяць для мяне не трэба што-то яшчэ, што забруджвання камеры згарання
з preaccensioni.....
ergiaguaro
02-02-2014, 22:16
Тое, што ен кажа, было добра для традыцыйнай сістэме, але з з'яўленнем сістэм упырску паліва газавай стратэгіі эбу gpl затрымкі ўпырску, але пры няправільнай каліброўцы клапаны гараць мой mercedes 200 kompressor зрабіў 400 тыс. км, перш чым зламацца
Рыкарда#28
11-02-2014, 13:37
сапраўды, ахоўныя клапаны пачынаюць адкрываць калі гарэнне не ? яшчэ не скончана, і вы будзеце спальваць
Добрым рашэннем было б абсталяваць рухавік спецыяльнае алей для клапанаў, які доўжыцца ад 20/30000 км,практычна ? флакона з дапамогай трубачкі, якая ідзе all ўсмоктвання, і калі імкнецца толькі рэгулюецца колькасць? і праблем нуль.
У flashlube не вырашае праблемы, затрымлівае і проста, і з выдаткамі, якія ен амаль не стаіць.
Гэта як ўпырск бензіну на высокіх абарачэннях. Вы павялічвае выдаткі кіравання, вы падаўжае жыцце, але на месцах, вы affossano у любым выпадку, калі рухавік ? сярод тых, хто "пакутуюць" GPL...
так ці варта чакаць і калі sar? цяпер перарабіць галаву з месца спецыяльныя, і яна вырашае праблему раз і назаўседы!
гэта тэма занадта агульная. трэба лячыць тыпу аўтамабіля і год выпуску.легка сказаць, завод спг ў табе гарыць клапаны
толькі ты балбес можа сказаць так
машын на метане гэтага я бачыў некалькі з клапанамі знішчаны, я прыводжу кліента, які з некалькіх лістоў мае 270000km, і нічога не рабіў зняў счапленне і рамяні....? я ў майстэрні, міні-1,4 gpl 120000 і ўчора ўвечары зняў галаву і знайшоў клапан спалілі
Многае залежыць і ад паліўнай. ? есць аўтамабілі тып 16 Nissan quasquai, так і есць
На самай справе праблемы ўшчыльнення клапанаў. ? тое, што я кажу, што мы не павінны рабіць усе травы ў адзін пучок.
cronoprima
09-11-2014, 18:59
мой бацька валодае vitara 92, з сістэмай старога пакалення. паставіўшы дадатковы filtrino газу, шляхам запуску на бензіне заўседы, перш чым выключыць яе і пакласці 100 гр масла ў поўнай час ад часу, сення ен 250000km і ідзе, што ? прыгажосць
datatron
16-12-2014, 22:45
Вытворцы абсталявання lpg-cng есць спісы аўтамабіляў, якія настойліва не рэкамендуем трансфармацыі на пэўных аўто і nissan quasqai e'ñapa паміж гэтымі
nmclogandci
06-05-2015, 09:15
ideal would to be buy cars that have fitted LPG installation from factory, these have engine cilinder head optimized from design phase
Таксама ford fiesta 1200 пакутуе вельмі прасядання седлаў клапанаў, дзве мае кліенты прыехалі, каб зрабіць больш ці менш 50000 тысяч кіламетраў да прасадкі седлаў клапанаў
У майстэрні, яны ў мінулым Nissan з сістэмай LPG серыі...апошні раз пару тыдняў таму было ўсе ахоўныя клапаны літаральна спалены!вядома, месцы, пашкоджаныя і галоўкі блока пераробленая цалкам...аўтамабіль сыходзіць з дома, які не мае дазатар алею, які кліент цяпер вырашыў сабраць, каб падоўжыць жыцце клапанаў і седлаў ж...іншых выпадках, то на tucson і sportage 2.0 GPL, што ў практыцы горнага той жа рухавік...
многія працуюць у лагеры масленка для астуджэння клапанаў!!!