КПК

Перегляд Повної Версії : Info Курсу і програмне забезпечення - -------- vs ---------

Gianluca84
11-10-2013, 19:33
Всім привіт, я прошу інформацію, хто, може бути, він вже? участь або має paragonale пропонованих послуг від 2 компаній. Ціною я бачу, що курси працюють по-різному, як етап навчання, і я прошу якийсь експерт, якщо погоджується, починаючи з Alintech маючи базовий курс pi? дешевий і програмне забезпечення-й? "простий" або якщо інформація, надана в курсі, вони дуже обмежені і не дозволяють працювати в манері, достатньо глибокого, щоб отримати помітні результати.
Тим часом я почав дивитися 2 програми, і я повинен сказати, що winols ? можливо, набагато більше? технічний і, можливо, для початку не зовсім підходить?

марко
11-10-2013, 20:48
привіт джанлука 84 я вам можу порадити, звичайно, що на рівні форуму і devodire, що мені було дуже добре, і повір мені я їх ґвалтували, тому що певні речі, навіть елементарних, я не входять в увазі, і з їх терпіння та професіоналізм сьогодні у мене пакет клієнтів. ні, то я хочу сказати вам більше, тому що я не хочу впливати на людей, з повагою

Gianluca84
11-10-2013, 20:59
Привіт, мишко, і спасибі за інформацію. Між тим, це не умова, чому? кожен висловлює своє, і кожен раду ? завжди добре приймаю. Чесно кажучи, я не знав, що ініціюють курси і не знаю, що ****llo інформації ви отримуєте, чому? гуляючи в мережі я вже? зрозумів, що ? галузі, сильно "броньований", як тоді ? також правильно, що, як, чому? щоб дізнатися, як ви інвестуєте час і гроші. Я б в будь-якому випадку цікаво знати, хто відмінності, і де, на вашу думку, були б гроші витрачені... і в той же час, якщо ви можете вказати мені, де знайти інформацію з курсу, на форумі є і вдячний.

марко
11-10-2013, 21:08
дивіться, щоб у відношенні курсу пішли ***** до admin і дадуть багато більше мені пояснень

Julez
11-10-2013, 21:38
привіт джанлука 84 я вам можу порадити, звичайно, що на рівні форуму і devodire, що мені було дуже добре, і повір мені я їх ґвалтували, тому що певні речі, навіть елементарних, я не входять в увазі, і з їх терпіння та професіоналізм сьогодні у мене пакет клієнтів. ні, то я хочу сказати вам більше, тому що я не хочу впливати на людей, з повагою
Але ? звичайно в живу або через інтернет?

leandro89
11-10-2013, 22:14
ви пу? зробити так, що людина, через інтернет, по-мабуть, я зробив це особисто, і я повинен сказати, я знайшов-й? добре, що також рекомендацій з перших карт, протягом курсу вам буде пояснено все докладно.

Julez
11-10-2013, 22:56
Як витрати? Pi? чи ні...

leandro89
12-10-2013, 09:36
Як витрати? Pi? чи ні...
на витрати я не можу сказати, що я зробив повний пакет, тому я не можу сказати вам точну вартість

Gianluca84
12-10-2013, 10:27
Ну мені здається-й? правильно звертайтеся з зацікавленими сторонами, щоб ціни та умови.... На курсах від мене, згаданих ніхто не має інформації?

марко
12-10-2013, 17:17
якщо мандат простий emai буде все більш ясно залози, здається, що ви втрачаєте час, якщо ви дійсно зацікавлених у метро зв'язок є:

msport (exil77grande)
13-10-2013, 16:27
я вважаю, що користувач gianluca84 ми вже відправлено ***** і це була відповідь на наш контактний телефон.

Gianluca84
13-10-2013, 16:53
Я не я :) Відправлено тепер все одно,....

msport (exil77grande)
13-10-2013, 17:03
Я не я :) Відправлено тепер все одно,....

ах, добре ідеальним, то сказав : " ну і тобі привіт.