Перегляд Повної Версії : Info Курсу і програмне забезпечення - -------- vs ---------
Gianluca84
11-10-2013, 19:33
Всім привіт, я прошу інформацію, хто, може бути, він вже? участь або має paragonale пропонованих послуг від 2 компаній. Ціною я бачу, що курси працюють по-різному, як етап навчання, і я прошу якийсь експерт, якщо погоджується, починаючи з Alintech маючи базовий курс pi? дешевий і програмне забезпечення-й? "простий" або якщо інформація, надана в курсі, вони дуже обмежені і не дозволяють працювати в манері, достатньо глибокого, щоб отримати помітні результати.
Тим часом я почав дивитися 2 програми, і я повинен сказати, що winols ? можливо, набагато більше? технічний і, можливо, для початку не зовсім підходить?
привіт джанлука 84 я вам можу порадити, звичайно, що на рівні форуму і devodire, що мені було дуже добре, і повір мені я їх ґвалтували, тому що певні речі, навіть елементарних, я не входять в увазі, і з їх терпіння та професіоналізм сьогодні у мене пакет клієнтів. ні, то я хочу сказати вам більше, тому що я не хочу впливати на людей, з повагою
Gianluca84
11-10-2013, 20:59
Привіт, мишко, і спасибі за інформацію. Між тим, це не умова, чому? кожен висловлює своє, і кожен раду ? завжди добре приймаю. Чесно кажучи, я не знав, що ініціюють курси і не знаю, що ****llo інформації ви отримуєте, чому? гуляючи в мережі я вже? зрозумів, що ? галузі, сильно "броньований", як тоді ? також правильно, що, як, чому? щоб дізнатися, як ви інвестуєте час і гроші. Я б в будь-якому випадку цікаво знати, хто відмінності, і де, на вашу думку, були б гроші витрачені... і в той же час, якщо ви можете вказати мені, де знайти інформацію з курсу, на форумі є і вдячний.
дивіться, щоб у відношенні курсу пішли ***** до admin і дадуть багато більше мені пояснень
привіт джанлука 84 я вам можу порадити, звичайно, що на рівні форуму і devodire, що мені було дуже добре, і повір мені я їх ґвалтували, тому що певні речі, навіть елементарних, я не входять в увазі, і з їх терпіння та професіоналізм сьогодні у мене пакет клієнтів. ні, то я хочу сказати вам більше, тому що я не хочу впливати на людей, з повагою
Але ? звичайно в живу або через інтернет?
leandro89
11-10-2013, 22:14
ви пу? зробити так, що людина, через інтернет, по-мабуть, я зробив це особисто, і я повинен сказати, я знайшов-й? добре, що також рекомендацій з перших карт, протягом курсу вам буде пояснено все докладно.
leandro89
12-10-2013, 09:36
Як витрати? Pi? чи ні...
на витрати я не можу сказати, що я зробив повний пакет, тому я не можу сказати вам точну вартість
Gianluca84
12-10-2013, 10:27
Ну мені здається-й? правильно звертайтеся з зацікавленими сторонами, щоб ціни та умови.... На курсах від мене, згаданих ніхто не має інформації?
якщо мандат простий emai буде все більш ясно залози, здається, що ви втрачаєте час, якщо ви дійсно зацікавлених у метро зв'язок є:
msport (exil77grande)
13-10-2013, 16:27
я вважаю, що користувач gianluca84 ми вже відправлено ***** і це була відповідь на наш контактний телефон.
Gianluca84
13-10-2013, 16:53
Я не я :) Відправлено тепер все одно,....
msport (exil77grande)
13-10-2013, 17:03
Я не я :) Відправлено тепер все одно,....
ах, добре ідеальним, то сказав : " ну і тобі привіт.