Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Info Курсу і праграмнае забеспячэнне - -------- vs ---------

Gianluca84
11-10-2013, 19:33
Усім прывітанне, я прашу інфармацыю, хто, можа быць, ен ужо? удзел ці мае paragonale прапанаваных паслуг ад 2 кампаній. Цане я бачу, што курсы працуюць па-рознаму, як этап навучання, і я прашу які-небудзь эксперт, калі згаджаецца, пачынаючы з Alintech маючы базавы курс pi? танны і праграмнае забеспячэнне-й? "просты" або, калі інфармацыя, прадстаўленая ў курсе, яны занадта абмежаваныя і не дазваляюць працаваць у манеры, дастаткова глыбокага, каб атрымаць прыкметныя вынікі.
Тым часам я пачаў глядзець 2 праграмы, і я павінен сказаць, што winols ? магчыма, значна больш? тэхнічны і, магчыма, для пачатку не зусім падыходзіць?

марка
11-10-2013, 20:48
прывітанне джанлука 84 я вам магу параіць, вядома, што на ўзроўні форуму і devodire, што мне было вельмі добра, і павер мне я іх гвалтавалі, таму што пэўныя рэчы, нават элементарных, я не ўваходзяць у ўвазе, і з іх цярпенне і прафесіяналізм сення ў мяне пакет кліентаў. няма, то я хачу сказаць вам больш, таму што я не хачу ўплываць на людзей, з павагай

Gianluca84
11-10-2013, 20:59
Прывітанне, міша, і дзякуй за інфармацыю. Між тым, гэта не ўмова, чаму? кожны выказвае свае, і кожны савет ? заўседы добра прымаю. Шчыра кажучы, я не ведаў, инициирующих курсы і не ведаю, што ****llo інфармацыі вы атрымліваеце, чаму? гуляючы ў сеткі я ўжо? зразумеў, што ? галіны, моцна "браніраваны", як тады ? таксама правільна, што, як, чаму? каб даведацца, як вы інвесціруеце час і грошы. Я б у любым выпадку цікава ведаць, хто-то адрозненні, і дзе, на вашую думку, былі б грошы выдаткаваныя... і ў той жа час, калі вы можаце паказаць мне, дзе знайсці інфармацыю па курсе, на форуме есць і ўдзячны.

марка
11-10-2013, 21:08
глядзіце, каб у дачыненні да курсу пайшлі ***** да admin і дадуць шмат больш тлумачэнняў мне

Julez
11-10-2013, 21:38
прывітанне джанлука 84 я вам магу параіць, вядома, што на ўзроўні форуму і devodire, што мне было вельмі добра, і павер мне я іх гвалтавалі, таму што пэўныя рэчы, нават элементарных, я не ўваходзяць у ўвазе, і з іх цярпенне і прафесіяналізм сення ў мяне пакет кліентаў. няма, то я хачу сказаць вам больш, таму што я не хачу ўплываць на людзей, з павагай
Але ? вядома ў жывую або праз інтэрнэт?

leandro89
11-10-2013, 22:14
вы пу? зрабіць так, што чалавек, праз інтэрнэт, па-відаць, я зрабіў гэта асабіста, і я павінен сказаць, я знайшоў-й? добра, што таксама рэкамендацый з першых карт, на працягу курса вам будзе растлумачана усе падрабязна.

Julez
11-10-2013, 22:56
Як выдаткі? Pi? ці няма...

leandro89
12-10-2013, 09:36
Як выдаткі? Pi? ці няма...
на выдаткі я не магу сказаць, я зрабіў поўны пакет, таму я не магу сказаць вам дакладную кошт

Gianluca84
12-10-2013, 10:27
Ну мне здаецца-й? правільна звяртайцеся з зацікаўленымі бакамі, каб кошты і ўмовы.... На курсах ад мяне, згаданых ніхто не мае інфармацыі?

марка
12-10-2013, 17:17
калі мандат просты email будзе ўсе больш ясна залозы, здаецца, што вы губляеце час, калі вы сапраўды зацікаўленых у метро сувязь есць:

msport (exil77grande)
13-10-2013, 16:27
я лічу, што карыстальнік gianluca84 мы ўжо адпраўлена ***** і гэта быў адказ на наш кантактны тэлефон.

Gianluca84
13-10-2013, 16:53
Я не я :) Адпраўлена цяпер усе роўна,....

msport (exil77grande)
13-10-2013, 17:03
Я не я :) Адпраўлена цяпер усе роўна,....

ах, добра ідэальным, то сказаў : " ну і табе прывітанне.