Прагляд Поўнай Версіі : land rover 122 л.с. 2500 год 2004 праблемы чытання
danielinoMB
11-10-2013, 18:49
прывітанне, я зрабіў чытанне абаронца мой кліент (40 секунд)
я прыкладаю дамп я хацеў бы ведаць, калі ? ок. з ecm не выяўляе чытання
Backgroop
11-10-2013, 20:56
Прывітанне DanielinoMB гэта ecu motorola Mems3 гэты ecu ? абсталявана не толькі ад MG Rover, Land Rover, з ecm не ты дакладна.. чытанне ? ок
danielinoMB
11-10-2013, 21:02
дзякуй еп інфармацыя!!! вы ведаеце, мне, што і як зрабіць, каб rimapparla?
вядома, пісаць я магу зрабіць з гала 2 раз пераназначаны...
Backgroop
11-10-2013, 21:22
Не ? легка падключыце яго, я не думаю, вы знойдзеце хто-то гатовы табе дапамагчы ў рэдагаванні, у вас месца некаторыя адрасы, дзе вы атрымаеце, несумненна, што-то:
023ba,02548,026d6,02864 карты дызель 17x1
01052,012ba карты turbo 14x1
danielinoMB
11-10-2013, 21:41
вялікі дзякуй за вашыя парады ;)
msport (exil77grande)
12-10-2013, 15:17
дадам:
драйвер свістаць 00F04 І 00FC2
абмежавальнікі крутоўнага моманту 0185E І 018AC
sprayng time 023BA,02548,026D6 І 02864
карэкцыя папярэдняй інфармацыі
абмежавальнік дыму 012BA,01052, і 011FE
Падымаю гэтую Тэму,
таксама я павінен супаставіць гэта ЭКЮ,
я запампаваў карту з kess.
Як я мог яго супастаўленне?
З павагай.
Палымяны прывітанне, я, я, гуляючы з гэтай ECU ад часу, калі я магу дапамагчы, а таксама спытаць. Калі некалькі месцаў sceen, мы бачым яго разам.
Я забыўся, наколькі вялікі файл, які вы чытаеце?
Прывітанне Canotto2000,
Такім чынам, мая праблема на Defender TD5 2004 года
файл ложак-256 MB з Kess V2.
Па сутнасці, давялося пачынаць з файла супастаўлена (не ад мяне), з другога-праграміст.
З дапамогай ECM Titanium я змог знайсці ўручную DRV і будзе змяняцца далей
карты названых драйвераў, я прыйшоў да кропкі, у якой машына ішла ў recovery, але па словах
кліент (мой знаемы) машына павінна ісці далей, таму што стары трэнер яму імплантавалі карту ад гонкі (каб даць яму зразумець, як ен мог пайсці)
што было шмат, больш дрэннага, чым, што я зрабіў;
але, на жаль, з маім некалькі навыкаў, я сказаў яму, што больш так не мог зрабіць і таму, што рухавік не прымала больш дызельнага паліва, так:
не курыў, але ен адчуваў, што zoppicava да мінімуму, каб таксама дызель і сказаў шчыра жадалі па-сапраўднаму моцным.
Прыехалі на гэтую карту канчатковым рахунку, што НЕ было ў recovery, г. зн. пасля ста пісання,
праходзіць каля 2 тыдняў, і я звязаўся з заказчыкам, ен кажа, што машына не ездзіла больш,
аднак ен вырашыў усе гэта, адправіўшы ЭКЮ ў паўночнай Італіі, coon адказ, што блок кіравання быў спалены, каб
мая віна, і яму яны вярнуліся з карту, больш дрэннага.
Гэта таму, што, хоць у форуме я спытаў, калі гэтую рэч можна было таксама, таму што машына з маіх розных адлюстраванняў
ен аб'ездзіў каля 6 месяцаў (заўседы з адлюстраванняў, у якім не было ў recovery) і асабіста я не бачыў гэтага чалавека
і дакрануўся рукой гэты іншы адлюстраванне для параўнання.
Я, шчыра кажучы, з гэтым чалавекам і я згодны на аплату па заканчэнні працы, і, магчыма, гэта адгаворка,
аднак, перш чым вінаваціць каго-то я хачу быць упэўнены, што гэтыя рэчы не могуць адбывацца.
З павагай.
Я зразумеў, так гэта, што вы робіце, гэта іншае права? І тады вы павінны зрабіць рэчы, як вы павінны...
У мяне зроблена так шмат, MSB, што NNN. Цяпер, калі вы хочаце, вы можаце размясціць некаторыя каналы, так што давайце паглядзім, калі мы можам параўнаць розныя крывыя з uelle, што я і зрабіў. У любым выпадку на форуме мы ўсе роўна змогуць параіць, як лепш аб межах, да якіх можна дабрацца без пашкоджанняў. :-)
Я забыўся, я я яшчэ не магу спампаваць файлы з форуму, вось чаму я кажу вам размясціць экран. :-(
Ты змог знайсці карты што азначаюць ? Такім чынам, у нас есць адпраўная кропка...