КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Карту рухавік, DUCATO 3000 160hp

іонаў
11-10-2013, 08:41
Усім прывітанне.
Мой сусед узяў некалькі дзен таму rv з рухавіка Fiat Ducato 3000mj 160hp.
Папярэдні ўладальнік паставіў супаставіць некаторы час таму, і даў яму кампакт-дыск з зыходнага файла і карта загружана.
Ен зрабіў пі? усе, каб закрыць EGR, што выклікала некалькі аварый, рухавік, не так шмат, каб мець вялікую магутнасць.
Я бачу, а некалькі змен у гэтай галіне на файл, калі не памыляюся.
У сярэдзіне, здаецца, добра (не ўсе яшчэ спрабаваў недалека, калі шчыра) і карту я, здаецца, "справядлівай", без перабольшанняў.
Не ведаючы? гэты матор, цікава меркаванне калегаў :
- Сістэмы рэцыркуляцыі ог ? правільна зачынены ?
- У цэлым есць "памылкі" абуральныя ?

Дзякуй !
:)

msport (exil77grande)
12-10-2013, 14:45
карту, як крокам, нават калі завышаныя можаце ісці,egr сара была зробленая з якой-то sw provabile, што функцыі, але для мяне вы па-рознаму,для астатніх не хапае іншай карты,карты і аднадумцаў няма, і карту, якая будзе роўная яе роднаснай provabilmente таксама зрабілі копію крокам на карты і аднадумцаў, не ведаючы, як праверыць, захавалі і вось на бойню.

іонаў
12-10-2013, 16:33
карту, як крокам, нават калі завышаныя можаце ісці,egr сара была зробленая з якой-то sw provabile, што функцыі, але для мяне вы па-рознаму,для астатніх не хапае іншай карты,карты і аднадумцаў няма, і карту, якая будзе роўная яе роднаснай provabilmente таксама зрабілі копію крокам на карты і аднадумцаў, не ведаючы, як праверыць, захавалі і вось на бойню.

Дзякуй за адказ.
Літаральна ўчора мы спрабавалі вярнуць золата і зноў гэта ідзе значна больш? і без праблем.
Амаль да нуля дым, коціць добра, і цяпер без праблем.
Таму што я не ведаю, што гэты рухавік я пакідаю cos?, мой сябар ? pi? вы задаволеныя, чакаем калі будзе? у гарах з campere для іншых трапленняў.
Для выступлення аднадумцаў (я мяркую, вы паведаміце на абмежавальнікі крутоўнага моманту) пакідаюць здзіўленне нават мяне, але, па мне, есць карты рознага тыпу паміж сабой, што ECM выклікае ўсе такім чынам.
Крокам, здаецца, супадаюць паміж картамі мы кажам, што "адзін на аднаго", а не зробленыя справы. Па мне, "кухар" (сказаў, у двукоссі...) выкарыстаў логіку, можа быць, няправільна, але, верагодна, пакідаючы яго "адукацыя".
Наколькі мне вядома, у зша ўсе іншае праграмнае забеспячэнне для змены, я бачыў істотныя канцэптуальныя адрозненні нават у карце для бензінавых рухавікоў,...
Зноў дзякуй !
:D