КПК

Перегляд Повної Версії : Проблема з акцентом не помилка P1200

badboy
10-10-2013, 19:59
Здрастуйте, у мене на заводі focus tdci 2002 року, що не частина помилки виявили ? p1200 range\продуктивність, ланцюг форсунки.

Повернувши ключ, двигун працює, але не включається. З pilot старт (ефір), але як тільки ви перестанете вимикається.
Хтось із вас коли-небудь були подібні проблеми???

Дякую

Backgroop
10-10-2013, 20:10
здрастуйте, peterpan, вашою проблемою, і є інжектор, який не працює, про те, що автомобіль, як тільки ecu розуміє, що c'? де-інжектор, який не працює і відключає подачу палива, я ? сталося в інший раз.. я б порекомендував вам перевірити, якщо c'? наявність бруду і води в паливній починаючи з бака і фільтра, паливна.. якщо ви, очистити все скрупульозно, до межі, відключає форсунки і все пройде відремонтувати..

max boost
12-10-2013, 22:35
а backgroup ймовірні форсунок для перегляду, звичайно, якщо у вас є вже? виключені помилкові контакти, фільтр, дизель...

gick
13-10-2013, 00:11
Це помилка ? трохи складна справа, в мене фокус завжди робиться з сюрпризів від diventarci матті, проте ця помилка може бути фільтр на дизель, який працює погано, один інжекторів, що працює погано, або навіть насос для дизельного палива, що є проблеми, можу порадити почати з перевірки фільтра дизельного палива, яка не має втрат, то будь-який, якщо у вас є pompista, доступних, щоб перевірити, до форсунок, а в разі, якщо я ще не вирішені насос.

motorsport
13-10-2013, 01:27
привіт,це DTC і знак того, що якийсь інжектор втратив кодування,зробіть тест відновлення і подивитися, якщо " якийсь інжектор і поза діапазону,то повернути кодування форсунок FCI фактор корекції форсунок і порівняти код IMA з інжекторами і шильдик на кришці розподілу,в ICU команди форсунок і PCM калькулятор двигуна.

якщо проблема не вирішена, ви повинні, що редакція форсунок!!

faberecu
13-10-2013, 10:38
Також перевірте свічки розжарювання , коли станемо дурні , не заводився , помилку, всіх свічок, спалених ...

jovandj
13-10-2013, 21:01
Також контур низького тиску палива і насос низького тиску перевірити

maxsek
13-10-2013, 21:24
Також контур низького тиску палива і насос низького тиску перевірити

ну і даремно...насос низького

robby51039
14-10-2013, 10:34
я два тижні ,одне і те ж....спробуйте,спробуйте....4 форсунки повністю заблоковані не revisionabili... про inettori і вичистили весь стовпець, дизель!!!!