КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Праблема з акцэнтам не памылка P1200

badboy
10-10-2013, 19:59
Добры дзень, у мяне на заводзе focus tdci 2002 года, што не частка памылкі выявілі ? p1200 range\прадукцыйнасць, ланцуг фарсункі.

Павярнуўшы ключ, рухавік працуе, але не ўключаецца. З pilot старт (эфір), але як толькі вы перастанеце выключаецца.
Хто-небудзь з вас калі-небудзь былі падобныя праблемы???

Дзякуй

Backgroop
10-10-2013, 20:10
добры дзень, peterpan, вашай праблемай, і есць інжэктар, які не працуе, аб тым, што аўтамабіль, як толькі ecu разумее, што c'? дзе-інжэктар, які не працуе і адключае падачу паліва, я ? здарылася гэта ў іншы раз.. я б парэкамендаваў вам праверыць, калі c'? наяўнасць бруду і вады ў паліўнай пачынаючы з бака і фільтра, паліўная.. калі вы, ачысціць усе скрупулезна, да мяжы, адключае фарсункі і ўсе пройдзе адрамантаваць..

max boost
12-10-2013, 22:35
а backgroup верагодныя фарсунак для прагляду, вядома, калі ў вас есць ужо? выключаны ілжывыя кантакты, фільтр, дызель...

gick
13-10-2013, 00:11
Гэта памылка ? трохі складаная справа, у мяне фокус заўседы робіцца з сюрпрызаў ад diventarci маці, аднак гэтая памылка можа быць фільтр на дызель, які працуе дрэнна, адзін інжэктараў, што працуе дрэнна, ці нават помпа для дызельнага паліва, што есць праблемы, магу параіць пачаць з праверкі фільтра дызельнага паліва, якая не мае страт, то любы, калі ў вас есць pompista, даступных, каб праверыць, да фарсунак, а ў выпадку, калі я яшчэ не вырашаны помпа.

motorsport
13-10-2013, 01:27
прывітанне,гэта DTC і знак таго, што нейкі інжэктар страціў кадавання,зрабіце тэст аднаўлення і паглядзець, калі " нейкі інжэктар і па-за дыяпазону,то вярнуць кадоўкі фарсунак FCI фактар карэкцыі фарсунак і параўнаць код IMA з инжекторами і шыльду на вечку размеркавання,у ICU каманды форсункам і PCM калькулятар рухавіка.

калі праблема не ўхіленая, вы павінны, што рэдакцыя фарсунак!!

faberecu
13-10-2013, 10:38
Таксама праверце свечкі напальвання , калі станем дурні , не заводзіўся , памылцы, усіх свечак, спаленых ...

jovandj
13-10-2013, 21:01
Таксама контур нізкага ціску паліва і помпа нізкага ціску праверыць

maxsek
13-10-2013, 21:24
Таксама контур нізкага ціску паліва і помпа нізкага ціску праверыць

ну і дарма...помпа нізкага

robby51039
14-10-2013, 10:34
я ў дзве тыдня ,адно і тое ж....паспрабуйце,паспрабуйце....4 фарсункі цалкам заблакаваныя не revisionabili... пра inettori і ачысцілі ўвесь слупок, дызель!!!!