Перегляд Повної Версії : egr fiat scudo
elmont1985
10-10-2013, 19:36
мене попросили, якщо можна видалити помилку egr на фургон fiat scudo 2010, механік вже заткнуть, і він зібрав у egr не відключаючи, але помилка egr на приладовій панелі, тепер шукає " програміста для читання та зміни ****лло в egr, продавець порадив мені використовувати програмне забезпечення лише з програматор mpps v. 13, по-вашому, це справедливо? я також читав в мережі, що просто поставити резистор 9 ом, щоб виключити помилку?
Backgroop
10-10-2013, 19:56
привіт elmont1985, як перше, що ви повинні бачити, що управління, електроніка підключає автомобіль, швидше за все це siemens sid 803a, це ecu читати з gallov2.. rimozzione в egr не ? просто, якщо у вас немає досвіду, я б рекомендував прочитати файл і відправити його до того, у кого більше? досвід, я снд? тут, на форумі, в очікуванні, що деякі душі, pia дасть тобі допомогу..
elmont1985
10-10-2013, 20:04
спасибі backgroop, електроніки і' siemens 803asws4,читається " термінал " texa,то поради півень v2 не mpps ,я спробував увійти в магазин, на форум, але я не бачу посилання в магазин,bserata
Backgroop
10-10-2013, 20:12
спасибі backgroop, електроніки і' siemens 803asws4,читається " термінал " texa,то поради півень v2 не mpps ,я спробував увійти в магазин, на форум, але я не бачу посилання в магазин,bserata
якщо ви зацікавлені купити в інтернет-магазині форуму, я б порекомендував вам зв'язатися з адміністраторами..
elmont1985
10-10-2013, 20:21
спасибі, bserata
mpps nn закон, тоді, якщо c? l помилка йде в recov автомобіля, тому читайте і пишіть галло без проблем, очей к-сть батарей напруга, що й інші факти, зробити карту з кодом помилки off.
elmont1985
10-10-2013, 21:26
спасибі алекс,vedro'купити півник,то місце файлу,bserata
motorsport
10-10-2013, 21:47
купити,а потім поштову файл вам допоможемо!!
elmont1985
10-10-2013, 22:23
спасибі,до vedro' купити прогу, потім легкий файли і задньо' bserata
привіт, хлопці..вибачте за невігластво... я можу запитати, що потрібно, півник? для обробки???
legendaryslave
12-10-2013, 21:40
привіт, хлопці..вибачте за невігластво... я можу запитати, що потрібно, півник? для обробки???
? програміст послідовний bdm, jtag використовується, в основному, і тільки в області automovie-track-bike
в ерг щита і електроніка, що механіка, заткнути можна? заткнути тільки, що механіка, що для? вам не потрібно нічого, чому? ви і набираються всі параметри ебу і тому вискочити помилка, по-моєму, вам варто виключити її в електронному вигляді, я б рекомендував також зняти і добре очистити його таким чином, щоб розгорнути її, але я думаю, що зараз це тільки трата часу, і, якщо, можливо, у вас пошкоджена механічна частина, після, може бути, ризики, які ви її відкрита ? ще гірше