Прагляд Поўнай Версіі : Ўсталяваць Wastgate GT2260v
Exside81
09-10-2013, 23:16
Прывітанне!,Мне трэба інфа, пра тое, як усталяваць wastgate ў дэпрэсіі на gt2260 з клапанам дэталях?
Pi? што яшчэ мне трэба ведаць, як адрэгуляваць стрыжань клапана, каб зачыніць і адкрыць геаметрыю ў правільным кірунку.
Я wastgate нармальнага gt1749.
mikyrace82
09-10-2013, 23:48
няма ? усе так проста, c? ад змены іншых...вам будзе служыць таксама вакуумметром..
хоць наладжваў(перепускной) у залежнасці ад перамяшчэння поўнага закрыцця адкрыцця геаметрыя клапана 1749 аднак, вы павінны наладзіць duty cycle ад n75, калі нават не ўпраўлення, під....
mikyrace маеце рацыю, вам спатрэбілася б, як мінімум, вакуумметр, каб убачыць, калі wg таму ўвесь ход працы як на адкрыцце так і на закрыцце геаметрыі....
Exside81
10-10-2013, 00:36
За мод на карту ? са зніжкай, усе Роўна добра перепускной 1749 як клапана. важна і рэгулявання тып клапана няма?
не маючы манометрам можна? вырабіць іншым спосабам?
клапаны перепускной "дэпрэсіі" будуць размяркоўвацца ў адпаведнасці з duty cycle ад n75 і ходу і намаганні, якія павінны зрабіць...калі ты горы wg занадта малы па геаметрыі вельмі вялікі, вам праблемы з ціскам, мэта turbo....
cio? калі ты ў карту turbo і адноснай n75 усталюйце значэнне наўрад ці,па прычынах, пералічаным вышэй,ваша рг зрабіць? як чакаецца,.....
таму, незалежна ад рэгулявання quelche мае значэння, і калі ведаць дату рг пу? зрабіць у нашым выпадку ва ўмовах новаўвядзенняў сапраўды пералічаныя...
па мне, што рг і маленькім, а затым вы будзеце мець праблемы d "неадпаведнасці" press turbo вырашальныя? з moolte гадзін вывучэння і выпрабаванні на сваей карце...
? калі часткі ўжо з рг больш падыходзіць да 2260 напрыклад, daily 3.0 hpi або bmw 530d e39..
па-мойму вы, каб пазбегнуць вялікая галаўны боль.....
mikyrace82
11-10-2013, 01:24
у wastgate у 1749 ідзе добра, акрамя рэгулявання яго даўжыні, трэба мяняць рычаг і геаметрыі, і пакласці часопіс канцавы выключальнік....калі вы ніколі не рабілі(і я думаю, яе няма), ўскладзеных на тых, хто пу? regolartela, як вы павінны...такім чынам, становіцца нашмат больш? проста адрэгулюйце яго на карце...
Exside81
18-10-2013, 22:03
olevo таксама спытаць, калі вы ведаеце каго-тое, што f? фланцы любога тыпу х турбін. Я павінен прымусіць мяне зрабіць фланец downpipe што ? ад 110 мм з каленам 90??.
калі ? тып конусу-цыліндрычная, што вы можаце зрабіць, каб токар....
асабіста для мяне аўто страі....
я такарны станок і мяне, я...