Перегляд Повної Версії : Info ебу MEGANE II 1.5 DCI 106hp
Привіт всім!!!!
Інфо швидко: я намагався читати з крана, V52 (китайський, звичайно...) Renault Megane II 1.5 DCI 106hp Power Red кінці 2006 року.
Конкретні 106 к. с., а не 105.
Не зробив навіть ІДЕНТИФІКАТОР блоку n? з протоколом Delphi п? з SID301.
:mad:
Конкретний півень зараз він завжди працював як CAN, що в K-line (пробував кілька днів тому на інші машини)
Ці машини збирають випадково вже? у SID305 або я помиляюся, я що-то ?
Спасибі всім !
:confused:
Привіт
Спробуйте comme SID305, може вечір.
На жаль, мій Півень Китай v52 не підтримує той ебу, я хотів саме підтвердження того, що такі автомобілі montasse один SID305.
У разі, якщо такі апарати, "дешеві" можуть працювати в цій ECU ? (якщо є...)
Спасибі !
ці автомобілі мають тільки sid305
ці автомобілі мають тільки sid305
Ідеально, як я і думав/боявся !
:(
Велике спасибі, принаймні, я знаю, що не ? проблема моєї Думки...
Інших приладів, які працюють на цих ECU через послідовний порт?
І для хлопця, який, я знаю, як я завжди роблю це, щоб зробити, будь ласка, але я не можу заплатити програмісту за його...
У разі, якщо купити його...
:rolleyes:
kess2.....
Thanks !
Побачив ціну...якщо хочете поставити moduletto від 80 євро і подорожі щасливі !
;)
? довгоочікуване презентацію
вам порада, між тим, представити в відповідний розділ і читати правила, хоча c і l файл ori-ви не можете його скачати
у мене Megane II 1.5 DCi 106 л. і не монтує SID305 але монтує delphi. Його я читаю і пишу з MPPS v. 12, і навіть досить швидко писати, єдиний недолік ? частина вентилятора, але тільки для 40ina секунд. У базі даних не має вже бути
Привіт, що частина вентилятора, врешті-решт ? проблема просто, що тобі crive і читає спокійно, а ? зроблено , то, щоб уникнути проблем рекомендую завжди, коли є автомобілі, в залежності від типу ecu, в якому сторони вентилятора поставити бустер, щоб зберегти напругу завжди стабільний
проблема ? що часто не знаєш, Audi, а я помітив, що вони йдуть у помилка ABS,ASR, блок управління Ксеноном і все, що може піти збій йде.
Я думаю, що залежить також і від інструменту, який ви використовуєте для запису.
Привіт, що частина вентилятора, врешті-решт ? проблема просто, що тобі crive і читає спокійно, а ? зроблено , то, щоб уникнути проблем рекомендую завжди, коли є автомобілі, в залежності від типу ecu, в якому сторони вентилятора поставити бустер, щоб зберегти напругу завжди стабільний
при відключенні спочатку штекер вентилятора і все краще і краще!!
Я думаю, що також залежить від напруги, яка на момент написання у вас на ecu, чому? іноді, навіть якщо пише 100%, якщо не в ідеальних умовах струму йде в кінцевому підсумку, ви опинитеся помилок і в будь-якому випадку я завжди раджу підключити ракета-носій, переконайтеся, що обраний протокол точна і використовувати хороший програміст