Прагляд Поўнай Версіі : Info эбу MEGANE II 1.5 DCI 106hp
Прывітанне ўсім!!!!
Інфа хутка: я спрабаваў чытаць з крана, V52 (кітайская, вядома...) Renault Megane II 1.5 DCI 106hp Power Red канцы 2006 года.
Канкрэтныя 106 л. с., а не 105.
Не зрабіў нават ІДЭНТЫФІКАТАР блока n? з пратаколам Delphi п? з SID301.
:mad:
Канкрэтны певень цяпер ен заўседы працаваў як у CAN, што ў K-line (спрабаваў некалькі дзен таму на іншыя машыны)
Гэтыя машыны збіраюць выпадкова ўжо? у SID305 ці я памыляюся, я што-то ?
Дзякуй усім !
:confused:
Прывітанне
Паспрабуйце comme SID305, можа, вечар.
На жаль, мой Певень Кітай v52 не падтрымлівае той эбу, я хацеў менавіта пацверджанне таго, што такія аўтамабілі montasse адзін SID305.
У выпадку, калі такія апараты, "танныя" могуць працаваць у гэтай ECU ? (калі есць...)
Дзякуй !
carmageddon
10-10-2013, 18:30
гэтыя аўтамабілі маюць толькі sid305
гэтыя аўтамабілі маюць толькі sid305
Ідэальна, як я і думаў/баяўся !
:(
Вялікі дзякуй, па крайняй меры, я ведаю, што не ? праблема маей Думкі...
Іншых прыбораў, якія працуюць на гэтых ECU праз паслядоўны порт?
І для хлопца, які, я ведаю, як я заўседы раблю гэта, каб зрабіць, калі ласка, але я не магу заплаціць праграмісту за яго...
У выпадку, калі купіць яго...
:rolleyes:
carmageddon
10-10-2013, 19:26
kess2.....
kess2.....
Дзякуй !
Убачыў цану...калі хочаце паставіць moduletto ад 80 еўра і падарожжы шчаслівыя !
;)
? доўгачаканае прэзентацыю
angelolsp
16-01-2014, 17:31
вам савет, між тым, прадставіць у адпаведны раздзел і чытаць правілы, хоць c і l файл ori-вы не можаце яго запампаваць
franco75
16-01-2014, 19:14
у мяне Megane II 1.5 DCi 106 л. і не мантуе SID305 але мантуе delphi. Яго я чытаю і пішу з MPPS v. 12, і нават досыць хутка пісаць, адзіны недахоп ? частка вентылятара, але толькі для 40ina секунд. У базе дадзеных не павінна ўжо быць
eobdexpression
18-01-2014, 17:35
Прывітанне, што частка вентылятара, у рэшце рэшт ? праблема проста, што табе crive і чытае спакойна, а ? зроблена , то, каб пазбегнуць праблем рэкамендую заўседы, калі есць аўтамабілі, у залежнасці ад тыпу ecu, у якім боку вентылятара паставіць бустер, каб захаваць напружанне заўседы стабільнае
franco75
18-01-2014, 18:36
праблема ? што часта не ведаеш, у Audi, а я заўважыў, што яны ідуць у памылка ABS,ASR, блок кіравання Ксэнонам і ўсе, што можа пайсці збой ідзе.
Я думаю, што залежыць таксама і ад інструмента, які вы выкарыстоўваеце для запісу.
angelus.d87
28-01-2014, 09:50
вы на самай справе
motorsport
28-01-2014, 11:28
Прывітанне, што частка вентылятара, у рэшце рэшт ? праблема проста, што табе crive і чытае спакойна, а ? зроблена , то, каб пазбегнуць праблем рэкамендую заўседы, калі есць аўтамабілі, у залежнасці ад тыпу ecu, у якім боку вентылятара паставіць бустер, каб захаваць напружанне заўседы стабільнае
пры адключэнні спачатку штэкер вентылятара і ўсе лепш і лепш!!
eobdexpression
28-01-2014, 16:55
Я думаю, што таксама залежыць ад напружання, якое на момант напісання ў вас на ecu, чаму? часам, нават калі піша 100%, калі не знаходзіцца ў ідэальных умовах току ідзе ў канчатковым выніку, вы апынецеся памылак і ў любым выпадку я заўседы раю падключыць ракета-носьбіт, пераканайцеся, што абраны пратакол дакладная і выкарыстоўваць добры праграміст