Перегляд Повної Версії : Проблема з пультом дистанційного управління Renault Megane
привіт всім, мене часто трапляється, ремонт пультів дистанційного керування renault megane-scenic ( keycard )...
Як правило, проблема ? котушка транспондера dissaldata або обміняти...на цей раз? при зміні котушку, а в подальшому навіть всю pcb пульта дистанційного керування, машина не розпізнає ключ...проблема транспондер? програмування ?
Backgroop
08-10-2013, 21:23
Здрастуйте, ви пробували з іншого розділу, щоб розрізнити проблема????
то клієнт має інший ключ і тепер використовує, тому ця проблема лягає на ду...не я ? траплялося, що транспондер під пайку від проблем...
так, і не служить, очевидно, навіть дистанційне закриття/відкриття...
у zedbull виявляє спокійно транспондера, частоти, тахометр виявляє частоти, пульт дистанційного управління
Backgroop
08-10-2013, 21:45
Спробуйте перепрограмувати ключ на автомобіль, ripresentarla буде, безумовно, sprogrammata або падіння напруги або якась помилка в bsi
перепрограмувати як? транспондер каже мені км і vin автомобіля, отже, не ? діви...
або ви пу? просто зв'язати його на машині через діагностику?
Backgroop
08-10-2013, 21:59
з офіційним діагнозом renault пу? новий прив'язати до машини.. не знаю, як сказати вам, але ? довелося одного мого клієнта, де з 30€ рік перебудовані в keycad
відмінна інформація , дякую :)