Перегляд Повної Версії : мінімум нерівномірно
клаудіо-abarth
07-10-2013, 23:10
привіт, хлопці,є друг, є проблема його multipla 1.6 .на практиці автомобіль не в змозі підтримувати мінімальний регулярний,коливається від 900 обертів на 2600-2700 giri.Da чим це може бути пов'язано з цією проблемою?
Backgroop
07-10-2013, 23:42
Привіт клаудіо ваша проблема може бути викликана багатьма речами, що стікає повітря у впускному колекторі, двигун, крок за кроком, що відмова або несправність, вимірювач повітря з trafilazioni між кроці витратомір і колектор або несправності клапана каністру рециркуляції парів бензину. Ви повинні почати з діагностики, щоб розрізняти проблеми
legendaryslave
07-10-2013, 23:47
Привіт клаудіо ваша проблема може бути викликана багатьма речами, що стікає повітря у впускному колекторі, двигун, крок за кроком, що відмова або несправність, вимірювач повітря з trafilazioni між кроці витратомір і колектор або несправності клапана каністру рециркуляції парів бензину. Ви повинні почати з діагностики, щоб розрізняти проблеми
ну мудрі слова не scarterei екю після всіх випробувань mensionate від одного Backgroop
blackwolf76
08-10-2013, 00:27
Ці автомобілі мають систему зміни фаз газорозподілу розподілу достатньо, особливо, якщо ви змушені зняти жокея распредвалів вам потрібно, щоб змусити речі, інструмент, розташований навпроти мітки, інакше не вийти ніколи. Я ? довелося аналогічна проблема на авто, і зрештою я вирішив cos
клаудіо-abarth
08-10-2013, 16:40
чи можу я виключити корпус дросельної заслінки,так як я сказав ? gi? був замінений
rosspigna
09-10-2013, 00:44
Привіт всім.
Слухай рада blackwolfe76.
Перше, що потрібно зробити ? перевірити фази розподілу, в цій машині ? називається газорозподілу в " нуль", за допомогою спеціальних інструментів.
На практиці служать для видалення дрібних ігор природних двигуна, а також до діми, щоб дерева в cammes.
michele30
09-10-2013, 14:06
привіт, якщо ви впевнені в тіла, що робить одно, контролює правильне клапан рециркуляції відпрацьованих активованим вугіллям, що потрапляє на колектор і якщо ok, перейдіть до кроку
машина в частині мінімального працює добре bezina, що метан? ( якщо ? газ )
клаудіо-abarth
09-10-2013, 14:16
автомобіль ? також повільно опускаючи оборотів на сходження,решта працює добре
blackwolf76
09-10-2013, 23:53
Мені здається, що ви сказали, де шукати проблему... я ? довелося одно і я дав тобі рішення.
клаудіо-abarth
10-10-2013, 15:09
ок,dir? перевірити кут випередження розгортання,але ? можливо, що він вийде з фази, навіть якщо ніхто не грає ремінь?
blackwolf76
10-10-2013, 21:32
Цілком може бути, що випадково ? стрибнув зуб...
faberecu
11-10-2013, 12:41
а для забору повітря
max boost
12-10-2013, 22:21
привіт клавдія, на жаль, як зазвичай, причини можуть бути різні, можливо, що проблема з електродвигуном холостого ходу або корпусу дросельної заслінки, витоку впускний, лямбда-зонд або фазний двигун...одного разу, в той час як cambiavo розгортання 2.0 Ts alfa romeo, я помилився шаблони для осей розподільного вала (за картку, поклав у капусту) дуже мало по-різному, ну машина слиною тільки від оборотів до 2000 обертів, один зуб поза стадії було дуже мало, ефект схожий на пу? зробити це ремінь слабшає або вона потягується...
Blackwolf76 вам тільки що дав перлини мудрості, трохи нижче, що сторони є toste, ми в майстерні у нас є комплект для fiat фаз газорозподілу і на раз ? сталося так, що вони пішли робити, тільки 3 або 4 градусів, практично зуб, чому вони стрибають зуб ? перевірити при розбиранні.
motorsport
13-10-2013, 01:00
хлопці, я б сказав, частина, ввівши трохи інформації автомобіля, номер двигуна, рік, base і т. д..зробити діагностику розміщувати коди DTC, а потім йти вперед,тягне занадто багато загадок!!
клаудіо-abarth
13-10-2013, 13:41
я розумію,dir? друг мій, щоб контролювати розподіл
faberecu
13-10-2013, 14:07
Ви абсолютно. Я спочатку хотів сказати, що ви не збільшується карту turbo
max boost
13-10-2013, 23:04
хлопці, я б сказав, частина, ввівши трохи інформації автомобіля, номер двигуна, рік, base і т. д..зробити діагностику розміщувати коди DTC, а потім йти вперед,тягне занадто багато загадок!!
абсолютно згоден
клаудіо-abarth
29-10-2013, 13:11
приніс від електрики,і він setenziato, що проблема була в ебу,заміна ебу і тепер auto v? краще,ми сподіваємося, триває cos
legendaryslave
29-10-2013, 14:02
Ми? прочитано практично
впевнений, що, можливо, і успіх, так само, як у моєму випадку речі, щоб зробити мене з розуму
ви пробували скидання параметрів autoadattativi?або оновлення sw
клаудіо-abarth
04-12-2013, 17:07
в місяць мій друг попередив мене, що проблема ? повторно,ви терр? в курсі подій
якщо автомобіль має проблеми, причин може бути багато, але як ? покласти між мінімальною ймовірність?: що це, помилка в ебу.
pabloescobar
04-12-2013, 17:19
прочитайте правила, надіслати таке повідомлення ? проти правил
клаудіо-abarth
04-12-2013, 17:21
також, по мені, ебу це було останнє, на що дивитися,але електрики з якої привело її відповідач мав проблеми в ебу,але замість цього не ми.....
також, по мені, ебу це було останнє, на що дивитися,але електрики з якої привело її відповідач мав проблеми в ебу,але замість цього не ми.....
деформації професійної.
хто йде з ебу навпаки d проблема, спочатку думають, що ті, хто зробив ебу неправильно, то в останньому, гадаю, на механіці.