Перегляд Повної Версії : Обнулення Параметрів Autoadattativi Mercedes A140
cristianbomberos
07-10-2013, 11:07
Добрий день!
Я хотів би запитати, якщо хтось з нас ніколи не скинути параметри autoadattativi вручну або знає адреси, де збирається втрутитися, що стосується Mercedes A140 ебу VDO з класичною проблемою витратоміра
Спасибі всім
carmageddon
07-10-2013, 12:32
якщо у вас проблеми на датчик витрати повітря ? необхідно замінити його новим і не відновленим.
l autoadattativit? ? в ОПЕРАТИВНІЙ пам'яті, потім випаровується, не ? на flash...це змінює його параметри в функцію втрат палива, підсосу повітря неконтрольованої і сигнал лямбда...так що по суті змінює нульовий ідеал сумішоутворення з л старіння і зносу з плином часу...навіть resettandola після декількох км ripristiner? статус зараз, так як сигнал на датчик витрати повітря ? один з 3 основних параметр, щоб встановити зв'язок навантаження двигуна, якщо один з 3 сигналів ? відсутня або недостатня значення навантаження йти? мінімальне значення датчика, який втратив його ефективності
faberecu
11-10-2013, 13:25
ви можете замінити ламелі resistive на maf , якщо, як я думаю, це siemens vdo, бензин , параметри autoadattivi ? краще resettarli , після того, як ви виправили maf , ви Можете зробити це разом із Зіркою, навіть якщо після декількох км екю шляхом зчитування датчика autoadatta, якщо замість maf ? пошкодження, як на цих автомобілях відбувається , практично ви нічого не робите з diag , ви малих калібрувань використовувати завжди, із Зіркою
cristianbomberos
12-10-2013, 07:27
Дякую за ваші відповіді,я просто хотів зрозуміти, чи я зможу скинути значення вручну, чому? я теж як faberecu я можу змінити ламелі в поодинці? перший раз змінюєте, я вас dettavo блок управління Star тепер? я побачив, що ви ? пошкоджений я сподівався, що є спосіб скинути значення вручну
ecutuningpro
12-10-2013, 09:10
єдине ? зміни планки, і потім використовувати star diagnosis. або журнал з резисторів
faberecu
13-10-2013, 10:44
Якщо ви повинні використовувати резистори або тріммер для регулювання maf, з досвіду, я повинен вам сказати, що ви виходите працювати , якщо планки нові, хороша якість? і всі ланцюги maf, працює Лямбда ? ок, немає проблем
максимум з star встановіть мінімальний і якийсь параметр q. fuel , зроблено так багато, тільки я повинен був настроїти мінімум із Зіркою, то 100% ок