КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Абнуленне Параметраў Autoadattativi Mercedes A140

cristianbomberos
07-10-2013, 11:07
Добры дзень!

Я хацеў бы спытаць, калі хто-небудзь з нас ніколі не скінуць параметры autoadattativi ўручную або ведае адрасы, дзе збіраецца ўмяшацца, што тычыцца Mercedes A140 эбу ПРАДАВАЦЬ з класічнай праблемай расходомера

Дзякуй усім

carmageddon
07-10-2013, 12:32
калі ў вас праблемы на датчык выдатку паветра ? неабходна замяніць яго новым і не адноўленых.

l autoadattativit? ? у АПЕРАТЫЎНАЙ памяці, затым выпараецца, не ? на flash...гэта змяняе яго параметры ў функцыю страт паліва, падачы паветра некантралюемай і сігнал лямбда...так што па сутнасці мяняе нулявы ідэал смесеобразования з л старэння і зносу з цягам часу...нават resettandola пасля некалькіх км ripristiner? статус цяпер, так як сігнал на датчык выдатку паветра ? адзін з 3 асноўных параметру, каб усталяваць сувязь нагрузкі рухавіка, калі адзін з 3 сігналаў ? адсутнічае або недастатковае значэнне нагрузкі ісці? мінімальнае значэнне датчыка, які страціў яго эфектыўнасці

faberecu
11-10-2013, 13:25
вы можаце замяніць ламелі resistive на maf , калі, як я думаю, гэта siemens vdo, бензін , параметры autoadattivi ? лепш resettarli , пасля таго, як вы выправілі maf , вы Можаце зрабіць гэта разам з Зоркай, нават калі пасля некалькіх км экю шляхам счытвання датчыка autoadatta, калі замест maf ? пашкоджанні, як на гэтых аўтамабілях адбываецца , практычна вы нічога не робіце з diag , вы малых калибровок выкарыстоўваць заўседы, з Зоркай

cristianbomberos
12-10-2013, 07:27
Дзякуй за вашыя адказы,я проста хацеў зразумець, ці змагу я скінуць значэння ўручную, чаму? я таксама як faberecu я магу змяніць ламелі ў адзіночку? першы раз змяняеце, я вас dettavo блок кіравання Star цяпер? я ўбачыў, што вы ? пашкоджаны я спадзяваўся, што есць спосаб скіду значэння ўручную

ecutuningpro
12-10-2013, 09:10
адзінае ? змены планкі, і затым выкарыстоўваць star diagnosis. ці часопіс з рэзістараў

faberecu
13-10-2013, 10:44
Калі вы павінны выкарыстоўваць рэзістары або трымер для рэгулявання maf, па вопыту, я павінен вам сказаць, што вы выходзіце працаваць , калі новыя планкі, добрае якасць? і ўсе ланцуга maf, працуе Лямбда ? ок, няма праблем
максімум з star ўсталюеце мінімальны і які-то параметр q. fuel , зроблена так шмат, толькі я павінен быў наладзіць мінімум з Зоркай, то 100% ок