Перегляд Повної Версії : Читання Seat Ibica Mk2 Cupra R ME7.5 з mpps v5
здрастуйте, у мене проблема в читанні seat Ibiza Cupra R на практиці почала читати вихідний файл, але через деякий час ? почав читати l' ec бере, і я зникає, якщо пп було більше? харчування legendo в примітках, що мені від mpps мені каже:" від 1999DBW на eprom am29f400\800 в разі помилки спробуйте видалити fusilibe dash я можу зрозуміти, що знімає запобіжника ? gi? успіх, когось і пу? допоможіть мені вирішити цю перешкоду
Backgroop
06-10-2013, 13:07
Привіт запобіжник, який потрібно видалити, і те, що панелі приладів..
cinqueturbo
06-10-2013, 13:07
здрастуйте, у мене проблема в читанні seat Ibiza Cupra R на практиці почала читати вихідний файл, але через деякий час ? почав читати l' ec бере, і я зникає, якщо пп було більше? харчування legendo в примітках, що мені від mpps мені каже:" від 1999DBW на eprom am29f400\800 в разі помилки спробуйте видалити fusilibe dash я можу зрозуміти, що знімає запобіжника ? gi? успіх, когось і пу? допоможіть мені вирішити цю перешкоду
Як правило, запобіжник N?11, Однак, і те, панелі, Рамки, ви повинні перемкнути..
але ви можете також прочитати на школі з v5..
дякую за відповіді, тепер я стараюся, щоб через послідовний порт, якщо пп я можу читати ще ripiergo на альтернативний метод :)
Я вирішив, що для читання ще раз спасибі за пораду, тепер у мене сумніви, якщо я можу набрати її правильно з mpps хтось його вже? effettura запису на МЕНЕ 7.5, були проблеми у мене ? пішов tt хороший кінець?
Привіт
В клон є клон, може sblocare екю.
Досі я ніколи не посадили ecu і я завжди беру з tt у разі pracauzioni