Прагляд Поўнай Версіі : Чытанне Seat Ibica Mk2 Cupra R ME7.5 з mpps v5
добры дзень, у мяне праблема ў чытанні seat Ibiza Cupra R на практыцы пачала чытаць зыходны файл, але праз некаторы час ? пачаў чытаць l' ec бярэ, і я знікае, як калі пп было больш? харчаванне legendo ў заўвагах, што мне ад mpps мне кажа:" ад 1999DBW на eprom am29f400\800 у выпадку памылкі паспрабуйце выдаліць fusilibe dash я магу зразумець, што засцерагальніка здымае ? gi? поспех, каго-то і пу? дапамажыце мне вырашыць гэта перашкода
Backgroop
06-10-2013, 13:07
Прывітанне засцерагальнік, які трэба выдаліць, і тое, што панэлі прыбораў..
cinqueturbo
06-10-2013, 13:07
добры дзень, у мяне праблема ў чытанні seat Ibiza Cupra R на практыцы пачала чытаць зыходны файл, але праз некаторы час ? пачаў чытаць l' ec бярэ, і я знікае, як калі пп было больш? харчаванне legendo ў заўвагах, што мне ад mpps мне кажа:" ад 1999DBW на eprom am29f400\800 у выпадку памылкі паспрабуйце выдаліць fusilibe dash я магу зразумець, што засцерагальніка здымае ? gi? поспех, каго-то і пу? дапамажыце мне вырашыць гэта перашкода
Як правіла, засцерагальнік N?11, Аднак, і тое, панэлі, Рамкі, вы павінны пераключыць..
але вы можаце таксама прачытаць на школе з v5..
дзякуй за адказы, і цяпер я стараюся, каб праз паслядоўны порт, калі пп я магу чытаць яшчэ ripiergo на альтэрнатыўны метад :)
Я вырашыў, што для чытання яшчэ раз дзякуй за парады, цяпер у мяне сумневы, калі я магу набраць яго правільна з mpps хто-то яго ўжо? effettura запісу на МЯНЕ 7.5, былі праблемы ў мяне ? пайшоў tt добры канец?
Прывітанне
У клон есць клон, можа sblocare экю.
Да гэтага часу я ніколі не пасадзілі ecu, і я заўседы бяру з tt у выпадку pracauzioni