Прагляд Поўнай Версіі : чытанне ecu Volvo XC 90 Edc 15C-11
info для чытання гэтага ecu ад таго, што я бачыў у розных пратаколаў паслядоўнага чытання я хацеў бы ведаць, калі хто-то чытаў, па-ранейшаму без отпаять ў 29f400 я бачыў пост, што яны сьпяць з galletto у boot....
info для чытання гэтага ecu ад таго, што я бачыў у розных пратаколаў паслядоўнага чытання я хацеў бы ведаць, калі хто-то чытаў, па-ранейшаму без отпаять ў 29f400 я бачыў пост, што яны сьпяць з galletto у boot....
я лічу, што трэба disaldare у 29f400 а лепш інфармаваныя, я з гэтым справіцца? я таксама. з edc16cp31 вы пу?
gallettov2:
XC90 2.5 л Tdi Bosch EDC 16CP31 R/W Yes Flasher
гэта ? тое, што я прачытаў у пасце "вопыт на volvo xc90 ложак, і пісьмовы у рэжым загрузкі БЕЗ ОТПАЯЙТЕ НІЧОГА volvo xc90 edc15c11, выбраўшы з запісаў певень volvo v70 edc15c3 да pin 24 eprom я паставіў масу" я выратаваў txt для напамінку.... Але вы кажаце, што пу? быць што-то можна...... або лепш не рызыкаваць....
msport (exil77grande)
17-08-2012, 09:41
гэта ? тое, што я прачытаў у пасце "вопыт на volvo xc90 ложак, і пісьмовы у рэжым загрузкі БЕЗ ОТПАЯЙТЕ НІЧОГА volvo xc90 edc15c11, выбраўшы з запісаў певень volvo v70 edc15c3 да pin 24 eprom я паставіў масу" я выратаваў txt для напамінку.... Але вы кажаце, што пу? быць што-то можна...... або лепш не рызыкаваць....
Шчыра кажучы, я не rischierei,лепш отпаять, што заўчаснага выхаду ecu.
я таксама не стаў рызыкаваць disalda, вы нават былі пацвярджэння ад другога боку, калі я не памыляюся, дакладна?
mavaila1972
17-08-2012, 12:10
чытаць у boot з kess v2
а я чытаў, і напісана ў boot без праблем . тое, што вы адзначылі і мае рэчы, і я магу запэўніць, што працуе.я певень на врі і з чым я працаваў. дрэнныя, трэба отпаять пасля.:)
Я хацеў прачытаць, але з певень 1260 версія clone мы гаворым... ты кажаш, што c'? я ў спісе аўтамабіляў на абраны вамі c'? ? варта паспрабаваць ці лепш адмовіцца ад ўбачыў, што мой не ? арыгінал.....
msport (exil77grande)
17-08-2012, 20:03
Я хацеў прачытаць, але з певень 1260 версія clone мы гаворым... ты кажаш, што c'? я ў спісе аўтамабіляў на абраны вамі c'? ? варта паспрабаваць ці лепш адмовіцца ад ўбачыў, што мой не ? арыгінал.....
ну паспрабуйце, калі закон не будзе каштаваць вам нічога, то мы аналізуем файл, калі гэта нармальна, і ў выпадку, вы можаце выпрабаваць запісе.
дакладнае спроба не катаванне.....
sa80libero
18-08-2012, 12:27
зроблена даўно ў boot і няма праблем
msport (exil77grande)
18-08-2012, 12:54
зроблена даўно ў boot і няма праблем
не маглі б вы размясціць у спецыяльным раздзеле, файл врі?
sa80libero
18-08-2012, 12:56
як мага месца
як мага месца
дзякуй, калі месца зрабіце мне, калі ласка, мне трэба ў якасці матэрыялу даследаванні cos? я рыхтуюся перад тым, як рухацца.....