Перегляд Повної Версії : Погляд карту альфа 147
привіт всім я знайшов цей мод всередині ебу є 147 150cv мого друга, машина в порядку і штовхає по-справжньому сильним, в той час як для? скаржиться recovery машина-рослина 2100 оборотів, однак діагноз не відображені без помилок і перезавантаження, автомобіль йде добре, DPF виключені з карти, але не з відкритій трубі, але з cat старої євро-3, лямбда-зонд, і як і раніше підключений, але він nastrata те, що я не бачив.
що може бути додаю орі, що дав мені він, і мод, який я прочитав, я, орі і вже розміщена в базі даних
Спасибі всім і гарних вихідних https://www.professionalchiptuning.net/images/icons/icon12.png
Якийсь фахівець, який допомагає мені, будь ласка,
прибираючи управління fap були зняті також dtc, а потім і за те, що у вас немає помилки в діагнозі, відновлення цієї зони, а потім перевірити, поки не загориться mil і подивитися, де й що, так і не йде.
По-любому їй dtc орі, навіть якщо помилка dpf, або я повинен спробувати ricavarli на карті орі і виключити їх з політики...appeno я л помилку, підкажіть, а між тим ****llo карти, як ми мессі, припускаючи, що не було зроблено мною
я краще орі всій області, dtc, а потім подивитися, що він говорить вам, на картку і був зворушений, мало, але якщо добре до клієнта.
Я намагався з машини і йде дуже добре штовхає непомітно і дуже лінійний, в будь-якому випадку спасибі за відповідь і пораду, бо клієнт і дуже стурбований цієї помилки я хотів би знати, якщо з цією картою можете зламати двигун або іншого, він хоче залишитися з машиною з цієї карти, але проблема вирішена
Ще раз спасибі
знайти помилки, а потім усунути проблему.
Звичайно, насправді, я переїжджаю в відношенні я просто хотів би знати, якщо за допомогою цієї картки клієнт може пошкодити автомобіль
на мою скромну думку немає.
знайти помилки, а потім усунути проблему.
тоді я вирішив проблему відновлення у DP була неправильно встановлена краватку і, як і у ванній була витік вихлопних газів я помітив, перевівши її трохи агресивною протягом 15 20 хвилин, і я відчував, smarmittare було від DP я відразу помітив втрату і повертається в порядку, все, тепер не працює в recovery, а що стосується карту DTC чи можете ви дати мені який-небудь адресу, зокрема, покласти назад ori, бо я бажаю, якщо трапиться щось ще, крім відновлення я хотів би класичний попередження "несправність двигуна" можна??
nasone147
07-10-2013, 21:53
nasone147
07-10-2013, 22:12
Карту не я зробив, я, я...я тільки читати про цій машині, то і друг...а йде дійсно добре, машина
Якщо мені або поясніть мені адресу, я намагаюся виправити я
nasone147
07-10-2013, 22:40
я можу допомогти вам, але, якщо у вас є знання, принаймні, основна все може бути ? краще, якщо ви покладаєтеся на інтернет-форумі!
Ну основи є, принаймні, ми намагаємося, то, якщо не йде нічого
nasone147
08-10-2013, 12:43
Ок, тоді сьогодні ввечері я даю вам руку!:) зараз я на роботі і з мобільного!
explode82
08-10-2013, 18:42
карту ? дуже зручно, обмежувач крутного моменту ? зробили, і навіть час вприскування, навіть якщо дуже погано,педаль можна дати ще досить р?,egr swirl закриті? дали р? заздалегідь,але не stiaamo навіть не в середині, може, не вистачає управління rail і обмежувачі,
я почну з того робити 2 обмежувачі rail 1E6C74 і 1E6BC6
rail 1E682C
переглянути терміни 1DC0DE і partirei від шостого вигин і від мети вигин
повернути педаль 1C1674 починаючи з 5 вигин з картами суміжних
nasone147
08-10-2013, 18:56
ок, вчинене дякую за всі поради, explode82, слухати і підпорядкувало проблема відновлення, навіть після того, як передав краватку, блін, не до мене, але клієнту, я думаю, що проблема тиску турбо, якщо по-любому все DTC оригінальні avra також помилки DPF, я міг би спробувати скопіювати їх з 150CV без DPF, але він HW і SW різні коду я кажу, ви що думаєте??
explode82
08-10-2013, 19:38
дуже ймовірно, що як турбо,але і не вкладу руки моєї в вогні,також може бути проблема високого тиску,але автомобіль вимикається або переходить в recoveri?
дуже ймовірно, що як турбо,але і не вкладу руки моєї в вогні,також може бути проблема високого тиску,але автомобіль вимикається або переходить в recoveri?
йде в recovery при 2100 об сколів, але на діагностиці нічого, бо, як ви бачили, в карті відсутні DTC.
спасибі за підтримку
nasone147
08-10-2013, 21:21
йде в recovery при 2100 об сколів, але на діагностиці нічого, бо, як ви бачили, в карті відсутні DTC.
спасибі за підтримку
зробіть діагностику у русі, контролюючи тиск наддуву і дизель, і дивіться значення в момент відновлення! ;)
проблеми і відновлення його в реліз не в стрільбі, тому думаю, що це проблема тиску турбо блок, якщо вас очікує більш високою, що, однак, не є, завтра пробую з клієнтами, щоб разом перевірити тиск турбо, тиск дизельного палива з відносно графіка, і ми бачимо recovery, тому що і
ці автомобілі завжди були проблеми з геометрією turbo, який твердне до перестати відповідати на запити.
На те ми угоду, скажімо, на додаток до цього питання (обладнання) вже помітив, навіть на моїй gt 150 л. с. controllero також працювати, навіть якщо мені здається, регулювати
nasone147
09-10-2013, 12:39
L привід переміщається при включенні рамки?
Ви геометрія працює, а тільки, можливо, трохи жорстко, але навіть не стільки
Тоді, хлопці, дякую вам всім за підтримку проблеми я вирішив зменшення тиску turbo від 2500 оборотів в травень ще я додала 3-4 % дизельного палива на високих обертах, щоб мати трохи протягну ще...clt і залишився задоволений і ще раз дякую за допомогу