Прагляд Поўнай Версіі : Info ECU Метатрона
cinqueturbo
05-10-2013, 18:37
Прывітанне і добрых выходных ўсім..
тыя, хто мяне дзе-info у pi? на гэтых ECU Метатрона?
тып
чытанне, запіс,
s? год Иммо,
дзе Км,
І г.д. І г.д.
Правільна, для інфо..
Дзякуй..
cicciocar
07-10-2013, 10:40
у metratron, калі не памыляюся, трэба толькі за газ.. мантуе 59f-5af пад фільтр, паветра... калі ласка, праверце і дайце мне ведаць,
cinqueturbo
07-10-2013, 22:33
у metratron, калі не памыляюся, трэба толькі за газ.. мантуе 59f-5af пад фільтр, паветра... калі ласка, праверце і дайце мне ведаць,
вы cicciocar..
я хацеў проста інфармацыя ў пі?..
тып ce спосаб чытання яго карту і выправіць?
таксама іх год иммо?
я ведаю, што рэгіструе Км, дзе пражывалі?
cicciocar
08-10-2013, 09:10
вы cicciocar..
я хацеў проста інфармацыя ў пі?..
тып ce спосаб чытання яго карту і выправіць?
таксама іх год иммо?
я ведаю, што рэгіструе Км, дзе пражывалі?
таксама я стараюся, як прачытаць іх... класічная здараецца так, што ламаюцца сонца
я адкрытая.... але інфа вельмі мала..... мне здаецца, што няма нічога, каб іх можна было зрабіць у той час.... і кіраванне карты капіююцца на бензін....
cicciocar
09-10-2013, 09:00
было б выпускаць час .. але па крайняй меры, я іх мала, і нічога..
я толькі што купіў panda Natural Power і не хаваю, што ідэя "чапаць" ? прыйшла мне
я падрыхтаваў ужо? файл для 5af але ўсе ж пішу гэта.
я хацеў бы прымусіць яе ісці, як аўтамабіль нармальны!!!!!!!
:)
kingsnake
31-12-2013, 17:20
У мяне есць Кропка natural power з блокам кіравання metatron для метану і Iaw 5af p3, я прачытаў ecu з mpps v12 праз драйвер для Iaw 59f, я даў выдатны ранняе што тычыцца харчавання, скажам, што гэта крыху лепш, праблема ? што застаецца індыкатар ecu рухавіка, гарыць, калі іду на бензін, не памятаю код памылкі, але я ад ecu няспраўны.
Калі для? аддаю файл крычы, усе атрымліваецца, c'? што-то не магу зразумець?,у Метатрона копія авансы, але па нагоды часу ўпырску я не ведаю, калі яна заснавана на тых iaw ці мае карту ў s