Перегляд Повної Версії : карту Audi A6 2.5 tdi 180 к.с. насос роторний
tidus1985
02-10-2013, 21:16
Привіт всім, я отримую божевільний, з цього автомобіля, клієнт мені на двері карту фітнес-тренер, розвантаження, я можу спробувати карту, зроблені мною, завжди додається, але машина не змінює доставки, я заявляю, машина з двигуном переробив, після того, як пару днів тому за межами насос для дизельного палива, ніколи не змінюється 300000km був гараж на двигун переробив, сьогодні я повертаюся, давайте ще тестів, але машина бере тільки трохи швидкість на низьких і стіни після 3000 оборотів, навантаження карту орі і машина йде, трохи менше, нижче 2000 оборотів, але йде набагато краще, вище 2000 оборотів nettamenglio в tuttwe і на інших картах, я заявляю, що тренер, який зробив першу карту ? також досить популярним у нас.
я прошу допомоги, бо я не знаю, куди битися головою, oc ринок праці, але я не знайшов pocoe нічого на цей двигун, ecu ? один edc15 P
Джо зробив smepre інший audi насосу, старий 1.9 110cv ? виходить що ? любов, але це просто не можу її піти
по-моєму, не ? проблема карту....
elettro72
02-10-2013, 22:27
не зробили діагностику? пу? бути витратомір повітря........
tidus1985
02-10-2013, 22:47
він в майстерні, поруч з інструментом bosch, але виявляється все ок, я пробував 2 карти, я зробив, змінивши тільки обмежувачі крутного моменту і збільшення дизель та турбо, але він не хоче знати, йти, стіна вгору, від золота ми говоримо, що на низьких йде трохи менше, не зовсім мертва, але потім від 2000 оборотів йде на що ? бомба, як і повинно йти, я ніколи не працював з основними насосу, uadi 3-я, то йде по-крупному, але тут, не знаючи карти, я просто не знаю, якщо ? проблема карту,м, що ви говорите мені, манро, обидві карти, так і моя, що тренер повинен бути prestazionalmente вище, ніж орі?
tidus1985
02-10-2013, 22:47
з карти мод до 2000 обертів ? більш реактивної, але потім стіни
спробуйте карту з авансів акції...
пу? бути, що pompista, хто грав в "p"? з реєстрації соленоїд команди авансів насос....
і тепер він може бути вже заздалегідь? потім в карту c'? ще рано, і тому відчуваєте себе стінами...
Alfa159 q4
02-10-2013, 23:17
Обмінялися античні для ін'єкцій...c'? зробити шкоди
tidus1985
02-10-2013, 23:18
для досягнення ви маєте на увазі різні iniez parzializzato "імена капусти ecm" кривими, я був упевнений, що були досягнення, я зробив це також випробування, карту з авансів орі, але я не можу щиро зрозуміти, якщо не сенсорний-обмежувач, і якщо мапу дизель як насправді карту в 06E7CA і вище 4, c'? також карту педаль, 06DFCE, що зареєстрований не був, навіть не торкнувся, є злидні карти iq серед різних карт до мінімуму, при максимальному навантаженні, я думаю, не годиться стосуватися тих, для perfomance
tidus1985
02-10-2013, 23:20
я теж думав, те, що, будучи насоса, як gesticce екю аванси, тепер не я відкрив двигун, але форсунок управляється від ecu? на відкритті я маю на увазі, тому що на багатьох насосу старі контакти відкривалися з сили інерції, дизельного насоса, через contromolla pretarata, чесно кажучи, не знаю, якщо насправді на цей двигун заздалегідь, і кількість дизельного палива, обробляються тільки від насоса або від iniettrori elettropilotati
на машини з насоса потрібно бути уважним до карти напруга на насос ...
командує ними всього насос...;inniettori механічне....
Alfa159 q4
02-10-2013, 23:21
Це тільки стосується lim крутного моменту, педалі і турбо і випробування
tidus1985
02-10-2013, 23:22
у насправді, коли я відкрила карту і звернув увагу на форму кривої, і як він змінений ?2mappatore"або криво носа, досягнень, а так не, я ніколи не бачив, змінені або сказав, але я кажу ? дуже відомий у всій умбрії, буде знати, що тому, probabilmetnte був неправий
tidus1985
02-10-2013, 23:22
ок, вважаєте, альфа, незважаючи на те, що я бачу, ви обізнана, я б знайшов, як подивитися з карти ще обмежувачі крутного моменту furoi драйвер, корисні або я дотримуюся лише 3 драйвера ecm?
tidus1985
02-10-2013, 23:24
ви, як я зрозумів, за мій рахунок, на 110cv.... на 3800 об перерізав, карта напруга занадто висока
tidus1985
02-10-2013, 23:26
зараз готую карту, місце і завтра, коли повернуся в майстерню називаю, і роблю це прийти ae давайте riprovarla
те ж саме відбувається з напруга на соленоїд досягнення в насос...
якщо перевищує, малюк...
різання....
tidus1985
02-10-2013, 23:34
ось завтра пробую так, карту педаль, 3lim крутного моменту та турбо, давайте подивимося, якщо йде
питання, карту inj parzializzato тобто мапу дизель), по осі y обертання, і осі х, мм3, і в значеннях являє vopltaggio насоса, правильно? мені здається, що поріг буде 8500 або 9000, не пам'ятаю, stessop варто для карту педаль, якщо я не помиляюся
iniez parzializzato повинно бути lim диму на основі map, я думаю...
потім цю вісь, що приходить в 9000 я думаю, мг повітря....
очевидно, що для перетворення...так буде 900 mg/str
я написав map, але я хотів сказати, масової витрати повітря, тобто повітря, датчик витрати повітря.....
tidus1985
02-10-2013, 23:44
Тоді я зрозумів, нічого, quindoli карту напруга на насос "карту дизель", що б між усіма? 4 карти обмежувач диму відповідно до арі всмоктується?
я не хочу помилятися, але мапу напруга на насос повинен стояти поза драйвер....
тоді спробуйте почути думку хтось інший...
tidus1985
03-10-2013, 00:02
Завтра я почну вже? і я намагаюся
tidus1985
03-10-2013, 00:02
Спасибі тим!!
elettro72
03-10-2013, 07:47
для діагностики, якщо у вас є vag-com ? ідеально підходить,то вибачте, якщо ви поклали карту орі і машини проблем не буде? питання карту, але у вас якісь інші проблеми, які потрібно вирішити, перш ніж........
tidus1985
03-10-2013, 09:11
Я не sononben пояснив, від золота йде, якщо прираховане до низьких, ? нормальний, зіставляється з високими стінами, в той час як орі йде набагато краще, тепер я хлопець, ви не пам'ятаєте, як ходив оригінальною, тому що вона взята з двигуна знищений, був зламаний l распредвала, і переробив зробити двигун одразу мапп, тому я покладаюся тільки на діагностики фірми Bosch, тому що не знаю я його поведінку, що автомобілі орі, метричні, що він переробив насос ще вчора так було, також закінчилася насос і навіть раніше було по-іншому з насосом закінчилася ? таємниця. Сьогодні пробую так, тільки на мапп mapedale лімітери і turbo , pompista сказав, що насос і форсунки були ОК, форсунки були перероблені, так? один був зламаний, коли взяв його і наказав повторити навіть ті,.
Я не sononben пояснив, від золота йде, якщо прираховане до низьких, ? нормальний, зіставляється з високими стінами, в той час як орі йде набагато краще, тепер я хлопець, ви не пам'ятаєте, як ходив оригінальною, тому що вона взята з двигуна знищений, був зламаний l распредвала, і переробив зробити двигун одразу мапп, тому я покладаюся тільки на діагностики фірми Bosch, тому що не знаю я його поведінку, що автомобілі орі, метричні, що він переробив насос ще вчора так було, також закінчилася насос і навіть раніше було по-іншому з насосом закінчилася ? таємниця. Сьогодні пробую так, тільки на мапп mapedale лімітери і turbo , pompista сказав, що насос і форсунки були ОК, форсунки були перероблені, так? один був зламаний, коли взяв його і наказав повторити навіть ті,.
двигуном у фазі добре, ми в безпеці?
tidus розмовляв з одним pompista повідомив мені, що автомобіль не має карту напруга на насос....
ecu посилає сигнал в can, як дизель потрібен і модуль pcm на насос interpetra сигнал і перетворює його в напругу з допомогою саме її pcm, щоб дати, ніж потрібно.....
він каже, що, ймовірно, в ecu потрібно більше 50мг дизель ? межа фізичний, що той насос, пу? дати, і це посилає в pcm в "конфлікт", тому що в будь-якому випадку не ? відкалібрований, щоб дати, що дизель....
tidus1985
03-10-2013, 09:48
Отже, карту педаль і далі, якщо цей сигнал ? в can c і мало, щоб зробити, що ви знаєте карту і виражається в мм3 / мг або вольт на карті педалі?
tidus1985
03-10-2013, 09:51
Ви ніколи не припиняйте вчитися, тепер, я думаю, до першої діагностики зламаний насос давав йому помилка в модулі насоса, а потім справді повертається, що відчув, насос для via відповідне повідомлення може, в нормальній насос ammeno відмови модулем керування, який є зміна.oedenza до котушці насоса ECU не помітити несправність.
tidus1985
03-10-2013, 09:52
Здрастуйте, Sergey, ви ? було вкидання у фазі від pompista, як я вже говорив, ori, добре, навіть, якщо, щоб бути 180cv і mentina, сара для колеса 18 і привід quattro, ? машина від 20 тонн і проходить
я думаю, повинні бути мг....
межа і 50-51.....
однак tidus запит від педалі ? відносна....
тому що те, що запит "фільтрують", різні обмежувачі...
пара,диму,і т. д....
те, що важливо і те, що ecu відправити на "вихід" як запитом дизель...
якщо перевищує 50-51 мг....розмір....
tidus1985
03-10-2013, 11:40
Ви я йду, щоб діяти на обмежувач диму, але я бачу вже? що карта перевищує 51mg, ammeno, що це значення виражається в мм3, але я не знаю, напруга не може ? впевнений, враховуючи, що значення передається у ван і в перекладі в Вольт після
якщо ви можете' служити це те, що знаходиться map на цей файл.
tidus1985
03-10-2013, 13:19
спасибі удо, то 6DD12 уприскування P. C. , я думаю, не чіпати, я бачу, що на кожен крок ви про максимальне значення ? завжди 9000, тепер не думаю, що вони ne mg ne мм2, вольт, я вважаю, немає, бо передача ? в can, ammeno, що не дає інформації щодо can напруги, а то не pesno, які можуть перевищувати 9v, а потім, думаючи, до компанії bp відповідно до вр має максимальне значення 8100, я припускаю, так як відсоток, можливо, але я не впевнений, повинні дістатися до 8200, то rpija цю карту c'? також є обмежувач в залежності від температури, починає на 6DC4A, ваша думка? як ви думаєте ? від дотику він карту ? тільки карту перетворення, які не слід змінювати? я повинен зрозуміти, compe ionterpretare значення, як на цій карті, що на картах диму
tidus1985
03-10-2013, 20:33
ось остання карта, що я зробив, спробуємо завтра, сьогодні не прийшов, я datop невеликий приріст навіть на карту 6dd12, щоб побачити, якщо ? шкідливий, або якщо допомагає, я дав masx 1.5 градусів тільки високою витратою дизельного палива для досягнень, у мене зроблені з 2-спробуйте, це cdove я також знайшов деякі обмежувачі iq і гавкає v7 тільки карту педаль, lim крутного моменту та турбо, але я намагаюся все і 2, і я бачу, де проблема
msport (exil77grande)
05-10-2013, 09:49
muy buen отвір..
я запрошую вас прочитати правила,написати по-італійськи і, насамперед, перейти в розділ презентації, спасибі.
tidus1985
05-10-2013, 09:55
2 останні карти йдуть обидва добре і не мурано, всі інші, здається, тільки стінами, дякую всім за допомогу