Прагляд Поўнай Версіі : карту Audi A6 2.5 tdi 180 л.с. помпа ротарны
tidus1985
02-10-2013, 21:16
Прывітанне ўсім, я атрымліваю вар'ят, з гэтага аўтамабіля, кліент мне на дзверы карту фітнес-трэнер, разгрузкі, я магу паспрабаваць карту, зробленыя мной, заўседы прыкладаецца, але машына не мяняе дастаўкі, я заяўляю, машына з рухавіком перарабіў, пасля таго, як пару дзен таму за межамі помпа для дызельнага паліва, ніколі не мяняецца 300000km быў гараж на рухавік перарабіў, сення я вяртаюся, давайце яшчэ тэстаў, але машына бярэ толькі трохі хуткасць на нізкіх і сцены пасля 3000 абаротаў, нагрузка карту на врі і машына ідзе, ледзь менш, ніжэй 2000 абаротаў, але ідзе значна лепш, вышэй 2000 абаротаў nettamenglio у tuttwe і на іншых картах, я заяўляю, што трэнер, які зрабіў першую карту ? таксама досыць папулярным у нас.
я прашу дапамогі, таму што я не ведаю, куды біцца галавой, oc рынак працы, але я не знайшоў pocoe нічога на гэты рухавік, ecu ? адзін edc15 P
Джо зрабіў smepre іншы audi помпы, стары 1.9 110cv ? выходзіць што ? каханне, але гэта проста не магу яе пайсці
па-мойму, не ? праблема карту....
elettro72
02-10-2013, 22:27
не зрабілі дыягностыку? пу? быць расходомер паветра........
tidus1985
02-10-2013, 22:47
ен у майстэрні, побач з інструментам bosch, але аказваецца ўсе ок, я спрабаваў 2 карты, я зрабіў, змяніўшы толькі абмежавальнікі крутоўнага моманту і павелічэння дызель і турба, але ен не хоча ведаць, ісці, сцяна ўверх, ад золата мы кажам, што на нізкіх ідзе крыху менш, не зусім мертвая, але потым ад 2000 абаротаў ідзе на што ? бомба, як і павінна ісці, я ніколі не працаваў з асноўнымі помпы, uadi 3-я, то ідзе па-буйному, але тут, не ведаючы карты, я проста не ведаю, калі ? праблема карту,м, што вы кажаце мне, манро, абедзве карты, так і мая, што трэнер павінен быць prestazionalmente вышэй, чым на врі?
tidus1985
02-10-2013, 22:47
з карты мод да 2000 абаротаў ? больш рэактыўнай, але потым сцены
паспрабуйце карту з авансаў акцыі...
пу? быць, што pompista, хто гуляў у "p"? з рэгістрацыі саленоід каманды авансаў помпа....
і цяпер ен можа быць ужо загадзя? затым у карту c'? яшчэ рана, і таму адчуваеце сябе сценамі...
Alfa159 q4
02-10-2013, 23:17
Абмяняліся антычныя для ін'екцый...c'? зрабіць страты
tidus1985
02-10-2013, 23:18
для дасягнення вы маеце на ўвазе розныя iniez parzializzato "імены капусты ecm" крывымі, я быў упэўнены, што былі дасягненні, я зрабіў гэта выпрабаванне таксама, карту з авансаў на врі, але я не магу шчыра зразумець, калі не сэнсарны-то абмежавальнік, і калі карту дызель, як на самай справе карту ў 06E7CA і вышэй 4, тое c'? таксама карту педаль, 06DFCE, што зарэгістраваны не быў, нават не закрануў, есць галеча карты iq сярод розных карт да мінімуму, пры максімальнай нагрузцы, я думаю, не варта дакранацца тых, для perfomance
tidus1985
02-10-2013, 23:20
я таксама думаў, тое, што, будучы помпы, як gesticce экю авансы, зараз не я адкрыў рухавік, але фарсунак кіруецца ад ecu? на адкрыцці я маю на ўвазе, таму што на многіх помпы старыя кантакты адкрываліся з сілы інэрцыі, дызельнага помпы, праз contromolla pretarata, шчыра кажучы, не ведаю, калі на самай справе на гэты рухавік загадзя, і колькасць дызельнага паліва, апрацоўваюцца толькі ад помпы або ад iniettrori elettropilotati
на машыны з помпы трэба быць уважлівым да карце напружанне на помпа....
камандуе імі ўсе, помпа...;inniettori механічнае....
Alfa159 q4
02-10-2013, 23:21
Гэта тычыцца толькі lim пара, педалі і турба і выпрабаванні
tidus1985
02-10-2013, 23:22
на самай справе, калі я адкрыў карту і звярнуў увагу на форму крывой, і як ен зменены ?2mappatore"ці крыва нос, дасягненняў, а так не, я ніколі не бачыў, зменены або сказаў, але я кажу ? вельмі вядомы ва ўсей умбрыі, будзе ведаць, што таму, probabilmetnte быў няправы
tidus1985
02-10-2013, 23:22
ок, лічыце, альфа -, ўжо, што я бачу, вы дасведчаны, я б знайшоў, як паглядзець з карты яшчэ абмежавальнікі крутоўнага моманту furoi драйвера, карысныя або я прытрымліваюся толькі 3 драйвера ecm?
tidus1985
02-10-2013, 23:24
вы, як я зразумеў, у мае выдаткі на 110cv.... на 3800 аб перарэзаў, карта напружанне занадта высокае
tidus1985
02-10-2013, 23:26
зараз рыхтую карту, месца і заўтра, калі вярнуся ў майстэрню называю і раблю прыйсці ae давайце riprovarla
тое ж самае адбываецца з напруга на соленоид дасягненні ў помпа...
калі перавышае, маляня...
сілуэт....
tidus1985
02-10-2013, 23:34
вось заўтра спрабую так, карту педаль, 3lim пара і турба, давайце паглядзім, калі ідзе
пытанне, карту inj parzializzato то есць карту дызель), па восі y кручэння, і вось x мм3, а ў значэннях ўяўляе vopltaggio помпы, правільна? мне здаецца, што парог як 8500 або 9000 не памятаю, stessop ставіцца карту педалі, калі не памыляюся
iniez parzializzato павінна быць лім дыму на аснове map, я думаю...
затым гэтай восі, што прыходзіць у 9000 я думаю, мг....
відавочна, канвертаваць...так будзе 900 мг/вул
я напісаў map, але я хацеў сказаць, масавага расходу паветра, то есць паветра, датчык выдатку паветра.....
tidus1985
02-10-2013, 23:44
Тады я зразумеў, нічога, quindoli карту напружанне на помпа "карту дызель", што б паміж усімі? 4 карты абмежавальнік дыму ў адпаведнасці з ары ўсмоктваецца?
я не хачу памыляцца, але карту напружанне на помпа павінен стаяць па-за драйвер....
тады паспрабуйце пачуць меркаванне хто-то іншы...
tidus1985
03-10-2013, 00:02
Заўтра я пачну ўжо? і я імкнуся
tidus1985
03-10-2013, 00:02
Дзякуй тым!!
elettro72
03-10-2013, 07:47
для дыягностыкі, калі ў вас есць vag-com ? ідэальна падыходзіць,то, прабачце, калі вы паклалі карту на врі і машыны праблем не будзе? пытанне карту, але ў вас якія-то іншыя праблемы, якія трэба вырашыць, перш чым........
tidus1985
03-10-2013, 09:11
Я не sononben патлумачыў, ад золата ідзе, калі причисленное да нізкіх, ? нармальны, супастаўляецца з высокімі сценамі, у той час як на врі ідзе значна лепш, цяпер я хлопец, вы не памятаеце, як хадзіў арыгінальнай, таму што яна ўзятая з рухавіка знішчаны, быў узламаны l распредвала, і перарабіў зрабіць рухавік з адразу мапп, таму я спадзяюся толькі на дыягностыкі фірмы Bosch, таму што не ведаю я яго паводзіны, што аўтамабілі крычы, метрычныя, што ен перарабіў помпа яшчэ ўчора так было, таксама скончылася помпа і нават раней было па-іншаму з помпай скончылася ? таямніца. Сення спрабую так, толькі на мапп mapedale лимитеры і turbo , pompista сказаў, што помпа і фарсункі былі ОК, фарсункі былі пераробленыя, так? адзін быў зламаны, калі узяў яго і загадаў паўтарыць нават тыя,.
Я не sononben патлумачыў, ад золата ідзе, калі причисленное да нізкіх, ? нармальны, супастаўляецца з высокімі сценамі, у той час як на врі ідзе значна лепш, цяпер я хлопец, вы не памятаеце, як хадзіў арыгінальнай, таму што яна ўзятая з рухавіка знішчаны, быў узламаны l распредвала, і перарабіў зрабіць рухавік з адразу мапп, таму я спадзяюся толькі на дыягностыкі фірмы Bosch, таму што не ведаю я яго паводзіны, што аўтамабілі крычы, метрычныя, што ен перарабіў помпа яшчэ ўчора так было, таксама скончылася помпа і нават раней было па-іншаму з помпай скончылася ? таямніца. Сення спрабую так, толькі на мапп mapedale лимитеры і turbo , pompista сказаў, што помпа і фарсункі былі ОК, фарсункі былі пераробленыя, так? адзін быў зламаны, калі узяў яго і загадаў паўтарыць нават тыя,.
рухавіком у фазе добра, мы ў бяспецы?
tidus размаўляў з адным pompista паведаміў мне, што аўтамабіль не мае карту напружанне на помпа ...
ecu пасылае сігнал у can, як дызель патрэбен і модуль pcm на помпа interpetra сігнал і пераўтворыць яго ў напругу з дапамогай менавіта яе pcm, каб даць як патрабуецца.....
ен кажа, што, верагодна, у ecu патрабуецца больш 50мг дызель ? мяжа фізічны, што той помпа, пу? даць, і гэта пасылае ў pcm ў "канфлікт", таму што ў любым выпадку не ? адкалібраваць, каб даць, што дызель....
tidus1985
03-10-2013, 09:48
Такім чынам, карту педаль і далей, калі гэты сігнал ? у can c і мала, каб зрабіць, што вы ведаеце карту і выяўляецца ў мм3 / мг або вольт на карце педалі?
tidus1985
03-10-2013, 09:51
Вы ніколі не спыняйце вучыцца, цяпер, я думаю, да першай дыягностыкі зламаная помпа даваў яму памылка ў модулі помпы, а затым у самай справе вяртаецца, што адчуў, помпа для via адказнае паведамленне можа, у нармальнай помпа ammeno адмовы да модуля кіравання, які з'яўляецца змяненне.oedenza да шпульцы помпы ECU не заўважыць няспраўнасці.
tidus1985
03-10-2013, 09:52
Добры дзень, Sergey, вы ? было ўкіданне ў фазе ад pompista, як я ўжо казаў, ori, добра, нават, калі, каб быць 180cv і mentina, сара для колы 18 і прывад quattro, ? машына ад 20 тон і праходзіць
я думаю, павінны быць мг....
мяжа і 50-51.....
аднак tidus запыт ад педалі ? адносная....
таму што тое, што запыт "фільтруюць", розныя абмежавальнікі...
пара,дыму,і г. д....
тое, што важна і тое, што ecu адправіць на "выхад" у якасці запыце дызель...
калі перавышае 50-51 мг....памер....
tidus1985
03-10-2013, 11:40
Вы і я іду, каб дзейнічаць на абмежавальнік дыму, але я бачу ўжо? што карта перавышае 51mg, ammeno, што гэта значэнне выяўляецца ў мм3, але я не ведаю, напружанне не можа ? упэўнены, улічваючы, што значэнне перадаецца ў ван і ў перакладзе ў Вольт пасля
калі вы можаце' служыць гэта тое, што знаходзіцца map на гэты файл.
tidus1985
03-10-2013, 13:19
дзякуй уга, то 6DD12 ўпырску P. C. , я думаю, не чапаць, я бачу, што на кожны крок вы пра максімальнае значэнне ? заўседы 9000, цяпер не думаю, што яны ne mg ne мм2, вольт, я мяркую, няма, бо перадача ? у can, ammeno, што не дае інфармацыі па can напружання, а то не pesno, якія могуць перавышаць 9v, а затым, думаючы, да кампаніі bp у адпаведнасці з вр мае максімальнае значэнне 8100, я мяркую, так як працэнт, магчыма, але я не ўпэўнены, павінны дабрацца да 8200, то rpija гэтую карту c'? таксама есць абмежавальнік у залежнасці ад тэмпературы, пачынае на 6DC4A, ваша меркаванне? як вы думаеце ? ад дотыку ен карту або ? толькі карту пераўтварэнні, якія не варта змяняць? я павінен зразумець, compe ionterpretare значэння, як на гэтай карце, што на картах дыму
tidus1985
03-10-2013, 20:33
вось апошняя карта, што я зрабіў, паспрабуем заўтра, сення не прыйшоў, я datop невялікі прырост нават на карту ў 6dd12, каб убачыць, калі ? шкодны, або калі дапамагае, я даў masx 1.5 градусаў толькі высокім выдаткам дызельнага паліва для дасягненняў, у мяне зроблены з 2-паспрабуйце, гэта cdove я таксама знайшоў некаторыя абмежавальнікі iq і брэша v7 толькі карту педаль, lim крутоўнага моманту і турба, але я спрабую ўсе і 2, і я бачу, дзе праблема
msport (exil77grande)
05-10-2013, 09:49
muy buen адтуліну..
я запрашаю вас прачытаць правілы,напісаць па-італьянску і, перш за ўсе, перайсці ў раздзел прэзентацыі, дзякуй.
tidus1985
05-10-2013, 09:55
2 апошнія карты ідуць абодва добра і не мурана, усе астатнія, здаецца, толькі сценамі, дзякуй усім за дапамогу