Прагляд Поўнай Версіі : рэзервовае капіяванне audi a6 3.0v6 224cv 2004 год A569_077
хлопцы, тут мы ідзем зноў і sn mo я стаміўся ...я ведаю так шмат, што я павінен ісці, мяне дабраславіць ..
я ? затрымаўся audi a6 3.0 tdi quattro 224cv мне трэба рэзервовае капіраванне ў bdm ..дзякуй, прыкладаю файл чытаць у паслядоўны самыя дадзеныя
калі ласка, raga
Alfa159 q4
02-10-2013, 17:08
Чытайце ў bdm есць? што застаецца, і з файлаў, якія вы чыталі, паслядоўны вы пу? аднавіць, амаль напэўна,
з чаго ты заблакаваны.
з гала-афіцыйны
будзем разглядаць bdm ---.....але калі я пішу, толькі flash ад таго, што я чытаў у паслядоўны???? частка????
Alfa159 q4
02-10-2013, 17:50
Вы проста flash, але вы павінны аднавіць яго, вы ўбачыце, што ў чытанні bdm, што вы зрабілі адсутнічае частка, usa чытання паслядоўнага завершаны
калі ў вас узніклі праблемы, артыкул чытаць рэзервовага капіявання, што вы бачыце яго.
frantik3
02-10-2013, 20:43
дакладнае перашыхтоўцы
усім прывітанне,прабачце ўсе за затрымку дзякуй за ваш інтарэс, дзякуючы паслузе oll'oneline, якія дапамаглі мне, і яны мне скінуць файл, і я вырашыў, дзякуй усім....
аднак на гэты ? прыгожая comuniti teniamocela дарагая, хлопцы...яшчэ раз дзякуй.....