КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Cerso праграмнае забеспячэнне для праверкі км шляху, ford c-max

elmiky
01-10-2013, 17:31
Прывітанне, хлопцы, мяне ведаеце абазначэння праграмнага забеспячэння дыягностыкі для майго ford c - max, 2010 год, каб кантраляваць км у эбу і г.д...?

ugoboss
01-10-2013, 17:44
калі машына зведала "restailing" ад аднаго карабля не знайшлі нічога ў эбу і нават з іншых частак, усе combaciera " з < карціны.

elmiky
01-10-2013, 18:04
на самай справе я хацеў бы зразумець, калі c'? сее-што, што вы ? "забыліся", пры неабходнасці, змяніць...ці Існуе праграма для кантролю км ?
Дзякуй

ugoboss
01-10-2013, 18:20
канкрэтныя праграмы, я не думаю.

egs
01-10-2013, 20:22
Вы не есць праграмы, якія кажуць вам, калі ? было зроблена што-тое, ці заўседы ? зроблена добра, як ен кажа, нават ugoboss... аднак, вы маглі б зрабіць дыягностыку на форд, я думаю, што лепш, чым інструмент арыгінальнага там нічога няма...

aldinik
01-10-2013, 22:42
І цалкам магчыма, што не існуе спосабу даведацца, калі было зроблена што-то?? нейкі невялікі след павінен застацца дзе-то.

sno74
01-10-2013, 23:11
што edc збірае аўтамабіль.....

ugoboss
02-10-2013, 07:23
І цалкам магчыма, што не існуе спосабу даведацца, калі было зроблена што-то?? нейкі невялікі след павінен застацца дзе-то.

я не ведаю як працаваць ford, але, калі і, як і многія іншыя дамы, кожны раз выходзіць у дылерскіх купоны гарантыі і выклік рэгіструецца ўсе, км у тым ліку, так што калі машына і была, заўседы варта ў дылерскі цэнтр з гістарычнай можаце праверыць, ці, калі есць неадпаведнасці ў прабег.

guidotacco
02-10-2013, 23:26
я не ведаю як працаваць ford, але, калі і, як і многія іншыя дамы, кожны раз выходзіць у дылерскіх купоны гарантыі і выклік рэгіструецца ўсе, км у тым ліку, так што калі машына і была, заўседы варта ў дылерскі цэнтр з гістарычнай можаце праверыць, ці, калі есць неадпаведнасці ў прабег.
на самай справе,? першы кантроль зрабіць

cicciocar
05-10-2013, 09:03
калі вы хочаце праверыць у эбу, і машына dpf/fap вы ўбачыце, колькі і на колькі км былі зробленыя вырабіць ... і паглядзець, калі < адпавядаюць вам!! адзіны спосаб ? гэта