Перегляд Повної Версії : Погляд карту alfa romeo GT 1.9 JTDM
цікаво думку на цю карту, і перше, що я роблю, не вистачає, звичайно, багато речей, я хотів би знати, якщо і так добре, підхід або, якщо я помиляюся, все, крім того, я хотів би знати, якщо я правильно закрив swirl і якщо в діагнозі я бачу DPF відсутній
додаю ОРІ і MOD
спасибі всім
paolo159
01-10-2013, 00:56
Привіт,
Привіт,
залишилося ще багато карт, однак, що стосується карти, педалі йдуть добре, для початку.
обмежувач крутного моменту занадто низьким, якщо ви зробите порівняння карти педаль і обмежувач ви помітите, що педаль вимагати X нм крутного моменту, але обмежувач не тобі це дозволяє...
Карту prex rail не має сенсу чіпати, якщо не кроком, час вприскування, велика prex rail значить, більше енергії, необхідної для роботи насоса rail, зусилля, які не від яких-небудь перевагу.
Працює на prex turbo, без перебільшення, з кроком, обмежувачі turbo ви можете взяти їх безпеки до 2600 на даний момент, майте на увазі, що ті ж турбіни la monta також 147 ducati corse 170cv, що має обмежувачі 2700.
нарешті, хтось відповідає мені, дуже добре карти педаль ми майже ок, обмежувач крутного моменту від збільшення, якщо не хочете збільшити prex turbo, але працювати тільки часу inj і авансових платежів можна зробити??
ок, я простягнув час inj я думаю, у спосіб, узгоджений, де я збільшив prex rail, turbo, я ще не змінено вибір, що ви думаєте? я збільшив обмежувач крутного моменту
замість того, щоб DPF і swirl що ви мені скажіть??
paolo159
01-10-2013, 10:35
Привіт,
для DPF, здається, нормально, але очі іноді можуть вислизнути деякі моменти. що ви використовували, щоб виключити? ти вже? фізично видалені з автомобіля?
ОК для фіксації swirl відкриті.
ОК, лім пара
tinj можуть піти, якщо ви хочете працювати з методикою карти обманюються, prex rail ще не ми, а також вважає, що збільшення tinj вони такими не є, від того, щоб втрутитися на prex rail, в будь-якому випадку виробництво, збитки тільки 3 останніх стовпцях та від оборотів трохи більше? високі, решта тепер нехай орі.
У prex turbo, тепер нехай орі, якщо не хочете чіпати, в будь-якому разі, якщо ви захочете otterene справжні кроком ви повинні, безумовно, працювати над цим, по мірі збільшення уприскуванням палива потрібно компенсувати потрібну кількість повітря, що ви не можете дати, якщо не з великим тиском турбіни.
paolo159
01-10-2013, 10:41
Ще порада, щоб продовжити роботу з роботи:
Якщо ви подивіться на карту справа? паливо впорскується ви побачите, що BP вже? розширено до 100 мм3/inj потім на цю картку, не ? потрібно втручатися, в будь-якому випадку я рекомендую аналізувати ВР в 400 нм, що карту педаль вимагати близько 420 нм, ви виявите, що потрібні 100mm3/inj.
Добре було б піднятися на BP карта часу, щоб зробити, щоб дістатися до 100mm3/inj замість нинішніх 80 (+5% кроком, який ви дали).
Привіт,
для DPF, здається, нормально, але очі іноді можуть вислизнути деякі моменти. що ви використовували, щоб виключити? ти вже? фізично видалені з автомобіля?
ОК для фіксації swirl відкриті.
ОК, лім пара
tinj можуть піти, якщо ви хочете працювати з методикою карти обманюються, prex rail ще не ми, а також вважає, що збільшення tinj вони такими не є, від того, щоб втрутитися на prex rail, в будь-якому випадку виробництво, збитки тільки 3 останніх стовпцях та від оборотів трохи більше? високі, решта тепер нехай орі.
У prex turbo, тепер нехай орі, якщо не хочете чіпати, в будь-якому разі, якщо ви захочете otterene справжні кроком ви повинні, безумовно, працювати над цим, по мірі збільшення уприскуванням палива потрібно компенсувати потрібну кількість повітря, що ви не можете дати, якщо не з великим тиском турбіни.
я використовував Тільки ще деякі поради ви знайдете тут і Dpf, вже і був віддалений від автомобіля, близько 20К КМ, і я не бетону, але я в діагностиці авто з DPF, що ми говоримо, для цілей важливих не цікавить, але мати роботу ad hoc я повинен все виправити, і було цікаво саме це, тим не менш, дійсно багато дякую за поради які ви мені даєте, ви один з небагатьох, хто робить.....ще раз спасибі, тепер маяк деякі виправлення і плакат? нову картку.
тоді я правильно обмежувач rail, я підняла маленька частка i Tinj, що стосується того, щоб піднятися на BP карта часу, щоб зробити, щоб дістатися до 100mm3 замість нинішніх 80 (+7% з кроком, що я дав) і ще, може бути, занадто складно для мене, однак зараз деякі виправлення, що я зробив.
paolo159
01-10-2013, 15:57
ок, я підтверджую, що Раз виконує роботу належним чином, і на вашому автомобілі не повинні навіть дати вам проблему індикації засмічення 1000%.
Що стосується наявності dpf c'? біт управління, що робити, так що він автомобіль не оснащений dpf, просто у мене є час, я намагаюся, і я скажу вам, де він знаходиться.
для Tinj ? pi? просто, скільки ви думаєте.. ось тобі формула для розрахунку Tinj100 = Tinj80 + (Tinj80 -Ting60)
Сказав бо що? без додаткових пояснень, хтось може заперечити на точність цієї формули, або ж на те, що результат, дійсно Tinj100, в реальності? щоб мати Tinj100 справжнім ? добре пі? складним, чому? слід враховувати й інші чинники, у тому числі час відкриття форсунок на різних prex rail, однак з формулою, ви отримаєте допуск близько 2/3 мм3. pi? що прийнятно для нашої мети (мати час, щоб 102mm3 або 98mm3 замість 100, це добре).
Не ? можливо, у будь-якому разі, тільки теоретичний (для нас, простих смертних) обчислити ідеальний час, щоб мати 100mm3, в будинку, fiat проводяться тести з приладів підходить для перевірки цих значень.
Дорогий хороший Tidus1985 в попередній дискусії тут на форумі вже докладно розглядали тему розрахунок Tinj з цікавими розрахунках часу відкриття форсунок, якщо вас цікавить тема, навіть для інформації від одного погляду, чому? безумовно, заслуговує читання.
Повертаючись до вашої карті prex rail йде добре на даний момент, incrementerei ще трохи обмежувач rail залежно від Темп палива, але ? тільки трохи винахідливості ;-)
Карту tinj 8 і 10 мм3? живу орі, що кількість? практично використовується на холостому ходу двигуна, буде споживати тільки більше? incrementandoli, не маючи переваги.
Я працюють, принаймні, тепер тільки на tinj 30 40 60 80 calcolandoli наприклад, щоб отримати 35 50 70 100
ок, я підтверджую, що Раз виконує роботу належним чином, і на вашому автомобілі не повинні навіть дати вам проблему індикації засмічення 1000%.
Що стосується наявності dpf c'? біт управління, що робити, так що він автомобіль не оснащений dpf, просто у мене є час, я намагаюся, і я скажу вам, де він знаходиться.
для Tinj ? pi? просто, скільки ви думаєте.. ось тобі формула для розрахунку Tinj100 = Tinj80 + (Tinj80 -Ting60)
Сказав бо що? без додаткових пояснень, хтось може заперечити на точність цієї формули, або ж на те, що результат, дійсно Tinj100, в реальності? щоб мати Tinj100 справжнім ? добре пі? складним, чому? слід враховувати й інші чинники, у тому числі час відкриття форсунок на різних prex rail, однак з формулою, ви отримаєте допуск близько 2/3 мм3. pi? що прийнятно для нашої мети (мати час, щоб 102mm3 або 98mm3 замість 100, це добре).
Не ? можливо, у будь-якому разі, тільки теоретичний (для нас, простих смертних) обчислити ідеальний час, щоб мати 100mm3, в будинку, fiat проводяться тести з приладів підходить для перевірки цих значень.
Дорогий хороший Tidus1985 в попередній дискусії тут на форумі вже докладно розглядали тему розрахунок Tinj з цікавими розрахунках часу відкриття форсунок, якщо вас цікавить тема, навіть для інформації від одного погляду, чому? безумовно, заслуговує читання.
Повертаючись до вашої карті prex rail йде добре на даний момент, incrementerei ще трохи обмежувач rail залежно від Темп палива, але ? тільки трохи винахідливості ;-)
Карту tinj 8 і 10 мм3? живу орі, що кількість? практично використовується на холостому ходу двигуна, буде споживати тільки більше? incrementandoli, не маючи переваги.
Я працюють, принаймні, тепер тільки на tinj 30 40 60 80 calcolandoli наприклад, щоб отримати 35 50 70 100
ще раз спасибі, дійсно, але і терпіння, тому я їй tinj 100 tinj 80 + (tinj 80 - tinj60), починаючи від золота, -отже, якщо я зрозумів, добре tinj 70 буде tinj 60 (tinj 60 - tinj40) та їх розраховувати в шаховому порядку, ми вдаємося вірю "пропорція" на даний момент, враховуючи, що ми не маємо tinj за 70 або ****llo задоволенні може йти добре, як я думав, що я??
paolo159
01-10-2013, 17:03
я зрозумів, що ми всі тут, щоб вчитися і ділитися там? що ми знаємо ;-)
? дух цього форуму !!!
Tinj70 = Tinj80 - [(Tinj80-tinj60)/2]
Tinj50 = Tinj60 - [(Tinj60-tinj40)/2]
Tinj35 = Tinj30 + [(Tinj40-Tinj30)/2]
я зрозумів, що ми всі тут, щоб вчитися і ділитися там? що ми знаємо ;-)
? дух цього форуму !!!
Tinj70 = Tinj80 - [(Tinj80-tinj60)/2]
Tinj50 = Tinj60 - [(Tinj60-tinj40)/2]
Tinj35 = Tinj30 + [(Tinj40-Tinj30)/2]
добре, тепер у нас є дещо розумію, так часи йдуть, отримані від інших часів inj, очевидно, що спрощує (принаймні, тепер я краще розумію) TINJ70= TINJ80 - TINJ20/2, що б TINJ10
дійсно вибачте, але, якщо замість цього ми робимо розрахунок у% (TINJ70, ніж TINJ60 і 17% довше, може бути також розраховані таким чином??
наприклад, таким чином, ми повинні бути з урахуванням в бюджеті 100 70 50 35, ви завжди додаю докази
хтось мені допомогти?
мені ніхто не допомагає?
тоді я вніс деякі зміни знизили обмежувач крутного моменту, тому що променіло маховик, дайте мені висновок додаю мод в орі знайти його на початку і в банк даних, більше я правильно DTC, що в той раз проклятий, я був видалений
це і ще одне оновлення пошукаю погляд
SandroMarciano
07-11-2013, 17:32
це і ще одне оновлення пошукаю погляд
мова ? зазвичай, змінив час вприскування так важливо, чи що ? марно, що ви шукаєте досконалості на педалі і обмежувач крутного моменту!
SandroMarciano
07-11-2013, 21:24
редагувати на додаток до карті час, слідуючи вказівкам павла також вісь цій карті щодо витрат дизельного палива, щоб дати зрозуміти ебу, коли дизель отримаєте дійсно робить відкриття певний час форсунки.
Але тоді я не обмежується iq у 80-х з-за перевищення карту? Тоді мені все одно доведеться переобладнати карту заздалегідь з новим Бж?
SandroMarciano
08-11-2013, 14:25
перебуваєте обмежувачі і їх відповідати обсягом замітки, і те ж саме зробіть заздалегідь, щоб отримати інформацію про пошук на обговорення 147, ніж в попередніх іграх серії, є всі обмежувачі.
На практиці так і збираюся обдурити ecu правильно?
SandroMarciano
08-11-2013, 15:54
На практиці так і збираюся обдурити ecu правильно?
так, відмінно!
місце останньої ред. ВР ще не в курсі, я намагаюся, думка експерта, щоб оцінити можливий збиток в довгостроковій перспективі
спасибі всім
тоді місце в основі (принаймні, я думаю) з усіма LIM IQ розблоковані, щоб повідомити ecu, карта full stock всіх limiter доставлені в 90 MMQ перевірити точність, звичайно, EGR off, SWIRL off, DPF off разів більше switch off.
SandroMarciano
13-11-2013, 20:14
обмежувачі дизель є все, але ви повинні зрозуміти, де редагувати, не ? максимально згладити всі... подивіться, як зроблені оригінальні, як встановлюються осі, і вважає, що decrementarli не з'? причина... інше, turbo йде торкнувся, щоб дати йому все це, дизель pi?, і навіть педаль sar? слід чіпай. Вважає, що час вприскування оригінальні прибуває max-80 мм^3/i, тому, якщо ви хочете піти далі, будуть перероблені. Потрібні зміни обмежувач крутного моменту, в іншому випадку залишається майже всі серії...
Потім dafep, нехай з біта тільки, ви не можете? побачити те ж лайно, що створює чергу...
Звичайно, спасибі, все було просто знати, якщо підстава і lim iq, вони були праві, і всі зараз в студії над mappo ми бачимо, що він іде
перше місце карту проінформований про те, хто від думки??
tidus1985
16-11-2013, 17:10
є помилки, після другої обмежувач дизель, безумовно, зроблені за допомогою миші управляє відмінності, обмежувач дизельного палива залежно від темп води мені не подобається, як зробили, для тебе вже добре, від оригіналу, бо в оптимальних умовах обмежує 110mm3,:) адекватний карти turbo особисто, але тим не менш використовує останнє значення також для значень мм3 додаткові, отже, може йти добре, час вприскування, якщо їх riscali ви повинні дати правильне значення, так виросли зростає частка via на мій погляд, не добре заднім числом ви limitavi обдурити карту, аванси, я їх зроблю розрахунок вмт, щоб знайти заздалегідь, оптимальний, просто може той шлях, безумовно, не зробить боляче, турбо я не знаю, як вам це зміна ? дивно, rail не торкнувся ок, то йде в задоволення, по-моєму, для карток, на час ви навантаження лист на мене, який говорить вам, як calcolarmi для форсунки 150cv з фактором "завантажити скачати condenstatori/час відкриття голки" додати ? калькулятор на аркуші exel
Час я вирахувані використовуючи t inj 90 = t inj 80+ (tinj 80 - tinj 60 /2), карта turbo ви маєте на увазі rescale останній bp a 90 мм3 палива? Спасибі за все
є помилки, після другої обмежувач дизель, безумовно, зроблені за допомогою миші управляє відмінності, обмежувач дизельного палива залежно від темп води мені не подобається, як зробили, для тебе вже добре, від оригіналу, бо в оптимальних умовах обмежує 110mm3,:) адекватний карти turbo особисто, але тим не менш використовує останнє значення також для значень мм3 додаткові, отже, може йти добре, час вприскування, якщо їх riscali ви повинні дати правильне значення, так виросли зростає частка via на мій погляд, не добре заднім числом ви limitavi обдурити карту, аванси, я їх зроблю розрахунок вмт, щоб знайти заздалегідь, оптимальний, просто може той шлях, безумовно, не зробить боляче, турбо я не знаю, як вам це зміна ? дивно, rail не торкнувся ок, то йде в задоволення, по-моєму, для карток, на час ви навантаження лист на мене, який говорить вам, як calcolarmi для форсунки 150cv з фактором "завантажити скачати condenstatori/час відкриття голки" додати ? калькулятор на аркуші exel
у самому справі, обмежувач, я зробив помилку, миша, дякую, що помітив його, ще у 2 limiter справді ricontrollando з winols могли залишитися запаси, знову спасибі, внесу виправлення і поставив новий мод знову спасибі за все
tidus1985
16-11-2013, 19:11
отже, дивіться файл exel, кожен крок тиску на фіксоване число для додавання до часу уприскування, але вірно ? час, який витрачає електроніки, отже, транзистор і condenstaori і механіки, потім шпильки, щоб зробити свою роботу, якщо б тільки електроніка завжди буде в той же час, але якщо ви знаєте, як працює інжектор ви знаєте, що він у момент відкриття має укладання тиску в камері над голкою, що і під, коли ви подаєте електромагніт aprela редукційний клапан камери високого циліндра tigliendo тиск, таким чином, тиск у камері низького голки будьте занадто наполегливі вгору і відкриває, таким чином, інжектор, від цього evinci, що ще ? високий тиск швидше і буде час відкриття механік.
між тим, спасибі вам за лист Excel-я намагаюся змусити його підрахувати час inj, але не складаються бачу розбіжності навіть 100 us, мені потрібно знати час відкриття голки для моїх, які, можливо, відрізняються якийсь момент, між тим, прямо зараз я намагаюся змусити їх розрахувати від нього і подивитися, що там йде, тому що, змінивши значення 10 мм3 до 20 точні і досконалі від 20 потім починає перебору багато
tidus1985
16-11-2013, 19:55
я обчислені від карти часи 1.9 jtdm150cv E4 з dpf у 159 2009
повертається замість прекрасно, давайте вашу карту, 1300 бар 80mm3 ми 1089 us ок?
ми віднімаємо значення часу відкриття шипами в моїй таблиці на 1300 бар ? у 297us, а потім 1089-297=792 це ? фактичний час вприскування, 80mm3, dividiamolo на 8, щоб знайти 10mm3, 792/8=99us, тепер ми risommiamo час відкриття шипами в моїй таблиці на 1300 бар ? у 297us ( ж, як раніше, звичайно) і 396 us, давайте подивимося на карту і подивитися-то ви значення ? 395
Ви не впевнені? ми робимо інший тест, 1600 бар-80mm3 ---> 968us, sottraimao наш фіксоване значення, в моєму листі exel для 1600 бар, чи що ? 275 ? ми 968-275= 693, тепер ми хочемо знайти те, що я знаю 15mm3? ми робимо 693/8= 86.6 часу в сша для 10mm3,тепер ділимо це значення x10, а потім множимо x15 потім (86.6/10)x15=129.9 сша, і ми riaggiungiamo значення видалений раніше cio? фіксоване значення в моєму листі exel для 1600 бар, чи що ? 275 потім 129.9+275=404.9 сша, давайте подивимося на карту і ? 400us, я б сказав, що 4us маржа там може бути і ні?
місце виправлення, дотримуючись порад хороше] спасибі багато, треба тільки внести деякі корекції щодо завчасно повинні піти...хто подивився?
обмежувач дизельного палива в функції температури води мені не подобається, як зробили, щоб вас йде вже добре, від оригіналу, тому що в оптимальних умовах обмежує 110mm3,
вибачте, в попередніх іграх серії, якщо говорити обмежувача all адреса 1cf426 не залежно від TH2O, але в залежності від Temp Дизель, якщо я не помиляюся..
tidus1985
17-11-2013, 14:26
ви вже вибачте, помилка мого багато mape в пам'яті щось вислизає від мене :D
то і був злегка доторкнувся, тому що я побачив на winols, що обмеження починався вже 80 C температура Дизельного палива, то я волів підняти
tidus1985
17-11-2013, 14:46
у seosnroe повинна бути в першу raile насоса високого тиску, в загальному, перш ніж дизельне паливо, надходження 100? без нагріву активно їх не хоче !
Датчик стоїть на сендвіч-панелі фільтра дизельного палива, ви кажете, що все що там приходить забити 80 градусів??
tidus1985
17-11-2013, 16:09
be 80? багато, якщо ми повинні прибути sicurzamente ми приїхали в умовах не стандартних, може бути, влітку в 40? під сонцем з двигуна на холостому ходу
Ви говорите?? Температура на залізничних і дуже високою, проте все, що там ви можете отримати ваші руки вище....але цієї температури та обмежувач на об'єкт або дизельного палива, що надходить з бака? ?
Замість обмежувач як раз перед те, що damos називається water pump balance що це буде? ?
тобто я мав на увазі це:
limitaion quantity два quantity to balance of high pressure pump"
адреса damos і це: 1CF496
в альфа, здається, не переїхав якийсь біт, але, однак, і те, рівно до обмежувача в функції температури дизельного палива