КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Погляд карту alfa romeo GT 1.9 JTDM

jovandj
30-09-2013, 17:42
цікава меркаванне на гэту карту, і першае, што я раблю, не хапае, вядома, шмат рэчаў, я хацеў бы ведаць, калі і так добра, падыход або, калі я памыляюся, усе, акрамя таго, я хацеў бы ведаць, калі я зачыніў правільна swirl і калі ў дыягназе я бачу DPF адсутнічае
прыкладаю на ВРІ і MOD

дзякуй усім

paolo159
01-10-2013, 00:56
Прывітанне,
Прывітанне,
засталося яшчэ шмат карт, аднак што тычыцца карты, педалі ідуць добра, для пачатку.
абмежавальнік крутоўнага моманту занадта нізкім, калі вы зробіце параўнанне карты педаль і абмежавальнік вы заўважыце, што педаль патрабаваць X нм крутоўнага моманту, але абмежавальнік не табе гэта дазваляе...
Карту prex rail не мае сэнсу чапаць, калі не крокам, час ўпырску, вялікая prex rail значыць, больш энергіі, неабходнай для працы помпы rail, намаганьні, якія не ад якіх-небудзь перавага.
Працуе на prex turbo, без перабольшання, з крокам, абмежавальнікі turbo вы можаце ўзяць іх у бяспекі да 2600 на дадзены момант, майце на ўвазе, што тыя ж турбіны la monta таксама 147 ducati corse 170cv, што мае абмежавальнікі 2700.

jovandj
01-10-2013, 01:22
нарэшце, хто-то адказвае мне, вельмі добра карты педаль мы амаль ок, абмежавальнік крутоўнага моманту ад павелічэння, калі не хочаце павялічыць prex turbo, але працаваць толькі часу inj і авансавых плацяжоў можна зрабіць??

jovandj
01-10-2013, 01:43
ок, я працягнуў час inj я думаю, у манеры, сумяшчальнай, дзе я павялічыў prex rail, turbo, я яшчэ не зменены выбар, што вы думаеце? я павялічыў абмежавальнік крутоўнага моманту

jovandj
01-10-2013, 01:53
замест таго, каб DPF і swirl што вы мне скажыце??

paolo159
01-10-2013, 10:35
Прывітанне,
для DPF, здаецца, нармальна, але вочы часам могуць выслізнуць некаторыя моманты. што вы выкарыстоўвалі, каб выключыць? ты ўжо? фізічна выдаленыя з аўтамабіля?
ОК для фіксацыі swirl адкрыты.
ОК, лім пара
tinj могуць пайсці, калі вы хочаце працаваць з методыкай карты падманваюцца, prex rail яшчэ не мы, а таксама лічыць, што павелічэнне tinj яны такімі не з'яўляюцца, ад таго, каб умяшацца на prex rail, у любым выпадку вытворчасць, страты толькі 3 апошніх слупках і ад абаротаў крыху больш? высокія, астатнія цяпер хай врі.

У prex turbo, цяпер няхай крычы, калі не хочаце чапаць, у любым выпадку, калі вы захочаце otterene сапраўдныя крокам вы павінны, безумоўна, працаваць над гэтым, па меры павелічэння упырскам паліва трэба кампенсаваць патрэбную колькасць паветра, які вы не можаце даць, калі не з вялікім ціскам турбіны.

paolo159
01-10-2013, 10:41
Яшчэ парада, каб працягнуць працу з працы:
Калі вы паглядзіце на карту справа? паліва ўпырскваецца вы ўбачыце, што BP ўжо? пашыраны да 100 мм3/inj затым на гэтую карту, не ? трэба ўмешвацца, у любым выпадку я рэкамендую аналізаваць ВР ў 400 нм, што карту педаль патрабаваць каля 420 нм, вы выявіце, што патрабуюцца 100mm3/inj.
Добра было б падняцца на BP карта часу, каб зрабіць, каб дабрацца да 100mm3/inj замест цяперашніх 80 (+5% крокам, які вы далі).

jovandj
01-10-2013, 10:59
Прывітанне,
для DPF, здаецца, нармальна, але вочы часам могуць выслізнуць некаторыя моманты. што вы выкарыстоўвалі, каб выключыць? ты ўжо? фізічна выдаленыя з аўтамабіля?
ОК для фіксацыі swirl адкрыты.
ОК, лім пара
tinj могуць пайсці, калі вы хочаце працаваць з методыкай карты падманваюцца, prex rail яшчэ не мы, а таксама лічыць, што павелічэнне tinj яны такімі не з'яўляюцца, ад таго, каб умяшацца на prex rail, у любым выпадку вытворчасць, страты толькі 3 апошніх слупках і ад абаротаў крыху больш? высокія, астатнія цяпер хай врі.

У prex turbo, цяпер няхай крычы, калі не хочаце чапаць, у любым выпадку, калі вы захочаце otterene сапраўдныя крокам вы павінны, безумоўна, працаваць над гэтым, па меры павелічэння упырскам паліва трэба кампенсаваць патрэбную колькасць паветра, які вы не можаце даць, калі не з вялікім ціскам турбіны.

я выкарыстаў Толькі яшчэ некаторыя парады вы знойдзеце тут і, Dpf, ужо і быў выдалены ад аўтамабіля, каля 20К КМ, і я не бетону, але я ў дыягностыцы аўто з DPF, што мы гаворым, для важных мэтаў не цікавіць, але мець працу ad hoc я павінен усе выправіць, і было цікава менавіта гэта, тым не менш, сапраўды шмат дзякуй за парады, якія вы мне даеце, вы адзін з нямногіх, хто робіць.....яшчэ раз дзякуй, цяпер маяк некаторыя выпраўлення і плакат? новую карту.

jovandj
01-10-2013, 11:17
тады я правільна абмежавальнік rail, я падняла маленькая доля i Tinj, што тычыцца таго, каб падняцца на BP карта часу, каб зрабіць, каб дабрацца да 100mm3 замест цяперашніх 80 (+7% з крокам, што я даў) і яшчэ, можа быць, занадта складана для мяне, аднак цяпер я зрабіў некаторыя выпраўленні.

paolo159
01-10-2013, 15:57
ок, я пацвярджаю, што Раз выконвае працу належным чынам, і на вашым аўтамабілі не павінны нават даць вам праблему індыкацыі засмечвання 1000%.
Што тычыцца наяўнасці dpf c'? біт кіравання, што рабіць, так што ен аўтамабіль не абсталяваны dpf, проста ў мяне есць час, я імкнуся, і я скажу вам, дзе ен знаходзіцца.
для Tinj ? pi? проста, колькі вы думаеце.. вось табе формула для разліку Tinj100 = Tinj80 + (Tinj80 -Ting60)
Сказаў таму што? без дадатковых тлумачэнняў, хто-то можа запярэчыць на дакладнасць гэтай формулы, ці ж на тое, што вынік, сапраўды Tinj100, у рэальнасці? каб мець Tinj100 рэальныя ? добра пі? складаным, чаму? варта ўлічваць і многія іншыя фактары, у тым ліку час адкрыцця фарсунак на розных prex rail, аднак з формулай, вы атрымаеце допуск каля 2/3 мм3. pi? што прымальна для нашай мэты (мець час, каб 102mm3 або 98mm3 замест 100, гэта добра).
Не ? магчыма, у любым выпадку, толькі тэарэтычны (для нас, простых сьмяротных) вылічыць ідэальны час, каб мець 100mm3, у доме, fiat вырабляюцца тэсты з прыбораў падыходзіць для праверкі гэтых значэнняў.
Дарагі добры Tidus1985 у папярэдняй дыскусіі тут на форуме ўжо разглядалі падрабязна тэму разлік Tinj з цікавымі разліках часу адкрыцця фарсунак, калі вас цікавіць тэма, нават для інфармацыі ад аднаго погляду, чаму? безумоўна, заслугоўвае чытання.

Вяртаючыся да вашай карце prex rail ідзе добра на дадзены момант, incrementerei яшчэ трохі абмежавальнік rail ў залежнасці ад Тэмпературы паліва, але ? толькі трохі вынаходлівасці ;-)
Карту tinj 8 і 10 мм3? жыву на врі, што колькасць? практычна выкарыстоўваецца на халастым ходу рухавіка, будзе спажываць толькі больш? incrementandoli, не маючы перавагі.
Я працуюць, па крайняй меры, цяпер толькі на tinj 30 40 60 80 calcolandoli напрыклад, каб атрымаць 35 50 70 100

jovandj
01-10-2013, 16:46
ок, я пацвярджаю, што Раз выконвае працу належным чынам, і на вашым аўтамабілі не павінны нават даць вам праблему індыкацыі засмечвання 1000%.
Што тычыцца наяўнасці dpf c'? біт кіравання, што рабіць, так што ен аўтамабіль не абсталяваны dpf, проста ў мяне есць час, я імкнуся, і я скажу вам, дзе ен знаходзіцца.
для Tinj ? pi? проста, колькі вы думаеце.. вось табе формула для разліку Tinj100 = Tinj80 + (Tinj80 -Ting60)
Сказаў таму што? без дадатковых тлумачэнняў, хто-то можа запярэчыць на дакладнасць гэтай формулы, ці ж на тое, што вынік, сапраўды Tinj100, у рэальнасці? каб мець Tinj100 рэальныя ? добра пі? складаным, чаму? варта ўлічваць і многія іншыя фактары, у тым ліку час адкрыцця фарсунак на розных prex rail, аднак з формулай, вы атрымаеце допуск каля 2/3 мм3. pi? што прымальна для нашай мэты (мець час, каб 102mm3 або 98mm3 замест 100, гэта добра).
Не ? магчыма, у любым выпадку, толькі тэарэтычны (для нас, простых сьмяротных) вылічыць ідэальны час, каб мець 100mm3, у доме, fiat вырабляюцца тэсты з прыбораў падыходзіць для праверкі гэтых значэнняў.
Дарагі добры Tidus1985 у папярэдняй дыскусіі тут на форуме ўжо разглядалі падрабязна тэму разлік Tinj з цікавымі разліках часу адкрыцця фарсунак, калі вас цікавіць тэма, нават для інфармацыі ад аднаго погляду, чаму? безумоўна, заслугоўвае чытання.

Вяртаючыся да вашай карце prex rail ідзе добра на дадзены момант, incrementerei яшчэ трохі абмежавальнік rail ў залежнасці ад Тэмпературы паліва, але ? толькі трохі вынаходлівасці ;-)
Карту tinj 8 і 10 мм3? жыву на врі, што колькасць? практычна выкарыстоўваецца на халастым ходу рухавіка, будзе спажываць толькі больш? incrementandoli, не маючы перавагі.
Я працуюць, па крайняй меры, цяпер толькі на tinj 30 40 60 80 calcolandoli напрыклад, каб атрымаць 35 50 70 100

яшчэ раз дзякуй, сапраўды, але і цярпення, затым я ей tinj 100 будзе tinj 80 + (tinj 80 - tinj60), пачынаючы ад залатых, -так, калі я правільна зразумеў, у tinj 70 будзе tinj 60 (tinj 60 - tinj40) і іх разлічваць у шахматным парадку, мы звяртаемся веру "прапорцыя" на дадзены момант, улічваючы, што мы не маем tinj для 70 або ****llo задавальненні можа ісці добра, як я думаў, што я??

paolo159
01-10-2013, 17:03
я зразумеў, мы ўсе тут, каб вучыцца і дзяліцца там? што мы ведаем ;-)
? дух гэтага форуму !!!

Tinj70 = Tinj80 - [(Tinj80-tinj60)/2]
Tinj50 = Tinj60 - [(Tinj60-tinj40)/2]
Tinj35 = Tinj30 + [(Tinj40-Tinj30)/2]

jovandj
01-10-2013, 17:17
я зразумеў, мы ўсе тут, каб вучыцца і дзяліцца там? што мы ведаем ;-)
? дух гэтага форуму !!!

Tinj70 = Tinj80 - [(Tinj80-tinj60)/2]
Tinj50 = Tinj60 - [(Tinj60-tinj40)/2]
Tinj35 = Tinj30 + [(Tinj40-Tinj30)/2]

добра, зараз у нас есць сее-тое разумею, так часы ідуць, атрыманыя ад іншых часоў inj, відавочна, што спрашчае (па крайняй меры, цяпер я лепш разумею) TINJ70= TINJ80 - TINJ20/2, што б TINJ10

сапраўды прабачце, але, калі замест гэтага мы робім разлік% (TINJ70, чым TINJ60 і 17% даўжэй, можа быць таксама разлічаны такім чынам??

напрыклад, такім чынам, мы павінны быць з улікам ў бюджэце 100 70 50 35, вы заўседы доказу прыкладаю

хто-небудзь мне дапамагчы?

мне ніхто не дапамагае?

jovandj
31-10-2013, 16:39
тады я ўнес некаторыя змены знізілі абмежавальнік крутоўнага моманту, бо лучился махавік, дайце мне заключэнне прыкладаю мод у крычы знайсці яго ў пачатку і ў банк дадзеных, больш я правільна DTC, што ў той раз пракляты, я быў выдалены

jovandj
02-11-2013, 18:14
Няма меркавання??

jovandj
06-11-2013, 18:41
гэта і яшчэ адно абнаўленне пашукаю погляд

SandroMarciano
07-11-2013, 17:32
гэта і яшчэ адно абнаўленне пашукаю погляд
гаворка ? звычайна, змяніў час ўпырску так важна, ці што ? бескарысна, што вы шукаеце дасканаласці на педалі і абмежавальнік крутоўнага моманту!

jovandj
07-11-2013, 18:02
Затым, што параіце?

SandroMarciano
07-11-2013, 21:24
рэдагаваць у дадатак да карце час, вынікаючы ўказанням паўла таксама вось гэтай карце адносна расходу дызельнага паліва, каб даць зразумець эбу, калі дызель атрымаеце сапраўды робіць адкрыцця пэўны час фарсункі.

jovandj
08-11-2013, 12:15
Але тады я не абмяжоўваецца iq у 80-х з-за перавышэння ў карту? Тады мне ўсе роўна давядзецца перабудаваць карту загадзя з новым Бп?

SandroMarciano
08-11-2013, 14:25
знаходзіцеся абмежавальнікі і іх адпавядаць аб'ему нататкі, і тое ж самае зрабіце загадзя, каб атрымаць інфармацыю аб пошук на абмеркаванне 147, чым у папярэдніх гульнях серыі, есць усе абмежавальнікі.

jovandj
08-11-2013, 14:42
На практыцы так і збіраюся падмануць ecu правільна?

SandroMarciano
08-11-2013, 15:54
На практыцы так і збіраюся падмануць ecu правільна?

так, выдатна!

jovandj
08-11-2013, 19:02
месца апошняй рэд. яшчэ ВР не ў курсе, я імкнуся, меркаванне эксперта, каб ацаніць магчымую шкоду ў доўгатэрміновай перспектыве

дзякуй усім

jovandj
11-11-2013, 23:41
тады месца ў аснове (па крайняй меры, я думаю) з усімі LIM IQ разблакавалі, каб паведаміць ecu, карта full stock ўсіх limiter дастаўленыя ў 90 MMQ праверыць дакладнасць, вядома, EGR off, SWIRL off, DPF off з раз больш switch off.

jovandj
13-11-2013, 16:37
некаторыя вялікія ў дапамогу?

SandroMarciano
13-11-2013, 20:14
абмежавальнікі дызель есць усе, але вы павінны зразумець, дзе рэдагаваць, не ? максімальна згладзіць усе... паглядзіце, як зроблены арыгінальныя, як ўстанаўліваюцца восі, і лічыць, што decrementarli не c'? прычына... іншае, turbo ідзе закрануў, каб даць яму ўсе гэта, дызель ў pi?, і нават педаль sar? варта чапай. Лічыць, што час ўпырску арыгінальныя прыбывае max-80 мм^3/i, таму, калі вы хочаце пайсці далей, будуць пераробленыя. Патрабуюцца змены ў абмежавальнік крутоўнага моманту, у адваротным выпадку застаецца амаль усе серыі...

Затым dafep, хай з біта толькі, вы не можаце? убачыць тое ж дзярмо, што стварае чаргу...

jovandj
13-11-2013, 21:42
Вядома, дзякуй, усе было проста ведаць, калі падстава і lim iq, яны мелі рацыю, і ўсе цяпер у студыі над і mappo мы бачым, што ен сыходзіць

jovandj
16-11-2013, 15:44
першае месца карту праінфармаваны аб тым, хто ад меркавання??

tidus1985
16-11-2013, 17:10
есць памылкі, пасля другі абмежавальнік дызель, безумоўна, зробленыя з дапамогай мышы кіруе адрозненні, абмежавальнік дызельнага паліва ў залежнасці ад тэмпературы вады мне не падабаецца, як зрабілі, для цябе ўжо добра, ад арыгінала, бо ў аптымальных умовах абмяжоўвае 110mm3,:) адэкватны карты turbo асабіста, але тым не менш выкарыстоўвае апошняе значэнне таксама для значэнняў мм3 дадатковыя, такім чынам, можа ісці добра, час ўпырску, калі іх riscali вы павінны даць правільнае значэнне, так выраслі расце доля via на мой погляд, не добра заднім лікам вы limitavi падмануць карту, авансы, я іх зраблю разлік вмт, каб знайсці загадзя, аптымальны, проста можа ў той шлях, безумоўна, не зробіць балюча, турба я не ведаю, як вам гэта змяненне ? дзіўна, rail не закрануў ок, то ідзе ў задавальненне, па-мойму, для карт, на час вы нагрузкі ліст на мяне, які кажа вам, як calcolarmi для фарсункі 150cv з фактарам "загрузіць спампаваць condenstatori/час адкрыцця іголкі" дадаць ? калькулятар на лісце exel

jovandj
16-11-2013, 18:10
Час я вылічаныя выкарыстоўваючы t inj 90 = t inj 80+ (tinj 80 - tinj 60 /2), карта turbo вы маеце на ўвазе rescale апошні bp a 90 мм3 паліва? Дзякуй за ўсе

jovandj
16-11-2013, 19:07
есць памылкі, пасля другі абмежавальнік дызель, безумоўна, зробленыя з дапамогай мышы кіруе адрозненні, абмежавальнік дызельнага паліва ў залежнасці ад тэмпературы вады мне не падабаецца, як зрабілі, для цябе ўжо добра, ад арыгінала, бо ў аптымальных умовах абмяжоўвае 110mm3,:) адэкватны карты turbo асабіста, але тым не менш выкарыстоўвае апошняе значэнне таксама для значэнняў мм3 дадатковыя, такім чынам, можа ісці добра, час ўпырску, калі іх riscali вы павінны даць правільнае значэнне, так выраслі расце доля via на мой погляд, не добра заднім лікам вы limitavi падмануць карту, авансы, я іх зраблю разлік вмт, каб знайсці загадзя, аптымальны, проста можа ў той шлях, безумоўна, не зробіць балюча, турба я не ведаю, як вам гэта змяненне ? дзіўна, rail не закрануў ок, то ідзе ў задавальненне, па-мойму, для карт, на час вы нагрузкі ліст на мяне, які кажа вам, як calcolarmi для фарсункі 150cv з фактарам "загрузіць спампаваць condenstatori/час адкрыцця іголкі" дадаць ? калькулятар на лісце exel

на самай справе, абмежавальнік, я здзейсніў памылку, мыш, дзякуй, што заўважыў яго, яшчэ ў 2 limiter на самай справе ricontrollando з winols маглі застацца запасы, зноў дзякуй, ўнясу выпраўлення і паставіў новы мод зноў дзякуй за ўсе

tidus1985
16-11-2013, 19:11
такім чынам, глядзіце файл exel, кожны крок ціску на фіксаваны лік для прыбытку да часу ўпырску, але дакладна ? час, якое марнуе электронікі, такім чынам, транзістар і condenstaori і механікі, затым шпількі, каб зрабіць сваю працу, калі б толькі электроніка заўседы будзе ў той жа час, але калі вы ведаеце, як працуе інжэктар вы ведаеце, што ен у момант адкрыцця мае кладка ціску ў камеры над іголкай, што і пад, калі вы падаеце электрамагніт aprela рэдукцыйны клапан камеры высокага цыліндру tigliendo ціск, такім чынам, ціск у камеры нізкага іголкі будзьце занадта настойлівыя уверх і адкрывае, такім чынам, інжэктар, ад гэтага evinci, што яшчэ ? высокае ціск хутчэй і будзе час адкрыцця механік.

jovandj
16-11-2013, 19:43
між тым, дзякуй вам за ліст Excel-я спрабую прымусіць яго падлічыць час inj, але не складваюцца бачу разыходжанні нават 100 us, мне трэба ведаць час адкрыцця іголкі для маіх, якія, магчыма, адрозніваюцца нейкі момант, між тым, прама цяпер я спрабую прымусіць іх разлічыць ад яго і паглядзець, што там прадаецца, таму што, змяніўшы значэння ў 10 мм3 да 20 дакладныя і дасканалыя ад 20 потым пачынае перабору шмат

tidus1985
16-11-2013, 19:55
я вылічэнняў ад карты часы 1.9 jtdm150cv E4 з dpf ў 159 2009

вяртаецца замест выдатна, давайце вашу карту, 1300 бар у 80mm3 мы 1089 us ок?
мы адымаем значэнне часу адкрыцця шыпамі у маей табліцы на 1300 бар ? у 297us, а затым 1089-297=792 гэта ? фактычнае час ўпырску, 80mm3, dividiamolo на 8, каб знайсці 10mm3, 792/8=99us, цяпер мы risommiamo час адкрыцця шыпамі у маей табліцы на 1300 бар ? у 297us ( ж, як раней, вядома) і 396 us, давайце паглядзім на карту і паглядзець-то вы значэнне ? 395

Вы не ўпэўненыя? мы робім іншы тэст, 1600 бар-80mm3 ---> 968us, sottraimao наш фіксаванае значэнне, у маім лісце exel для 1600 бар, ці што ? 275 ? мы 968-275= 693, цяпер мы хочам знайсці тое, што я ведаю 15mm3? мы робім 693/8= 86.6 часу ў зша для 10mm3,цяпер дзелім гэта значэнне x10, а затым памнажаем x15 затым (86.6/10)x15=129.9 зша, і мы riaggiungiamo значэнне выдалены раней cio? фіксаванае значэнне ў маім лісце exel для 1600 бар, ці што ? 275 затым 129.9+275=404.9 зша, давайце паглядзім на карту і ? 400us, я б сказаў, што 4us маржа там можа быць і няма?

jovandj
16-11-2013, 21:32
месца выпраўленне, вынікаючы радам добрае] дзякуй шмат, трэба толькі ўнесці некаторыя карэкцыі ў дачыненні да загадзя павінны пайсці...хто паглядзеў?

jovandj
17-11-2013, 14:21
абмежавальнік дызельнага паліва ў функцыі тэмпературы вады мне не падабаецца, як зрабілі, каб вас ідзе ўжо добра, ад арыгінала тое, т. к. у аптымальных умовах абмяжоўвае 110mm3,

выбачайце, у папярэдніх гульнях серыі, калі казаць абмежавальніка all адрас 1cf426 не ў залежнасці ад TH2O, але ў залежнасці ад Temp Дызель, калі я не памыляюся..

tidus1985
17-11-2013, 14:26
вы ўжо прабачце, памылка майго шмат mape ў памяці што-то выслізгвае ад мяне :D

jovandj
17-11-2013, 14:35
то і быў злегку дакрануўся, таму што я ўбачыў на winols, што абмежаванне пачынаўся ўжо 80 C тэмпература Дызельнага паліва, то я хацеў падняць

tidus1985
17-11-2013, 14:46
у seosnroe павінна быць у першую raile помпы высокага ціску, увогуле, перш чым дызельнае паліва, паступлення 100? без нагрэву актыўна іх не хоча !

jovandj
17-11-2013, 15:08
Датчык стаіць на сэндвіч-панэлі фільтра дызельнага паліва, вы кажаце, што ўсе што там прыходзіць забіць 80 градусаў??

tidus1985
17-11-2013, 16:09
be 80? шмат, калі мы павінны прыбыць sicurzamente мы прыехалі ў стандартных умовах не, можа быць, летам у 40? пад сонцам з рухавіка на халастым ходу

jovandj
17-11-2013, 16:35
Вы кажаце?? Тэмпература на чыгуначных і вельмі высокай, аднак усе што там вы можаце атрымаць вашыя рукі вышэй....але гэтай тэмпературы і абмежавальнік на аб'ект або дызельнага паліва, які паступае з бака? ?

Замест абмежавальнік як раз перад тое, што damos называецца water pump balance што гэта будзе? ?

jovandj
19-11-2013, 18:52
то бок, я меў на ўвазе гэта:
limitaion quantity два quantity to balance of high pressure pump"
адрас damos і гэта: 1CF496
у альфа, здаецца, не пераехаў нейкі біт, але, аднак, і тое, роўна да абмежавальніка ў функцыі тэмпературы дызельнага паліва