Перегляд Повної Версії : k-теги для читання ненормальна
привіт у мене виникло таке питання читання edc16 c39 в bdm з півень і у мене flash 2 мб. але коли я читаю flasch з k tag отримую 42,9 kb чи знаєте ви, чому спасибі.
no es normal tiene que tener 2mb
ecutuningpro
04-10-2013, 19:58
здрастуйте, не ? що дає помилки контрольної суми в кінці ? ти зняв резервного копіювання і покласти на flash?
привіт, дякую за відповідь, тоді я поясню його пробував на двох ecu одно перший читає мене в flasch 42,9 відключивши резервне копіювання і помилка контрольної суми не мені про помилку, гавкає ecu зрештою я помилково контрольної суми, завжди говоримо про ебу edc16c39, але моя проблема в тому, що flash я як площа 42,9 замість цього повинен бути доступ в інтернет 2мг ви можете допомогти мені зрозуміти, спасибі
ecutuningpro
05-10-2013, 11:07
тоді зроби, як я кажу вам я. скачати справжнє програмне забезпечення alientech, встановіть, а потім видаліть-і rinstalli версії 1.89, що ви ? вихід і ви побачите, що вирішити. я не рекомендую підключити ktag з програмами, які ви завантажуєте від alien, що робить блоки.
привіт *********pro спасибі за допомогу, я зробив, як ви говорите, але зараз, навіть якщо я ставлю галочку в suflasch або eprom змушує мене зробити тільки одну резервну копію.ви знаєте, як я можу зробити зараз? дякую
але ця проблема ? нато в даний час, або ви робите тести для перевірки k-tag.....
ecutuningpro
06-10-2013, 23:51
привіт, це не я ? ніколи не траплялося. ? дуже дивно
Привіт
Ваш ktag, потрібно оновити прошивки, пошук інформації в ******і varai comme може soluzionare.
Вам потрібно завантажити один віка версія k-люкс.
привіт, що verzione знаходиться, тому що на alienthec знаходиться на цій magpro? sno74 я намагаюся, тому що я прибув зовсім нещодавно.
ресторан у готелі-я вирішив ktag працює краще xp, на 7-проблеми в будь-якому випадку спасибі
ecutuningpro
13-10-2013, 09:54
fuinziona навіть на 7
але я також думаю я, що на 7 немає проблем я використовую kess v2 і у мене немає проблем sw завжди має бути щось...
ecutuningpro
15-10-2013, 22:30
ви програмне забезпечення ? завжди те ж саме.
я думаю, що деякі проблеми з win7 є, чому? читаючи з ktag в bdm edc1634 peugeot flash мене "зберегти як" неправильний розмір...намагаюся на win xp все ок....mba....хтось знайшов рішення???
rdponline
29-06-2014, 07:39
У мене було таких проблем, розв'язуваних при установці net.framework з 1 по 4 і visualc++ від 2005 до 2010, все ок. Бібліотеки і мови там завжди хочуть тільки, щоб добре працювати просто гра, fuguriamoci хороший програміст, може бути, потрібна бібліотека, яка не потрапляє і боляче, роботу або зависає, бо не знаю, що робити...
82758275Scusate я зробив BK, і я, як розмір 290kb , ? точно ?
додаю файл
спробуйте tita, якщо визнає мучитися
спробуйте tita, якщо визнає мучитися
від того, що розумію , від info або драйвера ?
повинно бути edc16c3, а потім файли по 2 мега, а потім читання неправильно або зашифрований файл, я не знаю цей інструмент.
повинно бути edc16c3, а потім файли по 2 мега, а потім читання неправильно або зашифрований файл, я не знаю цей інструмент.
Спасибі Ugoboss , ок, спробую зробити читання ... чому? з галло l' прочитав це , я думаю, повний . Тепер додаю ... якщо, будь ласка, можна заглянути, якщо, принаймні, так у ВК ? повний
8277
це нормально, файл ? від мега, перш ніж я неправий.
це нормально, файл ? від мега, перш ніж я неправий.
Відмінно ! .... у той час як той зробив з k - не добре, правда:confused: , ? повторювати, поки не дістає 1 мега правильно ?
ви, право, k-tag ? клон, правда?
Я вирішив проблему, але не розумію, чому? практично BK робить f? все, якщо я вибираю кожну запис , а якщо я роблю BK, тільки для читання, не читає мені повний файл ..
Хто-небудь знає, чому? ?
rodcraft86
17-07-2014, 16:38
по мені ? програмного забезпечення, у мене є друг, який взяв ktag china і мав неправильний програмного забезпечення, читав файли, в мо slave version, зашифровані в rar формат, замінити програмне забезпечення, тепер працює відмінно
по мені ? програмного забезпечення, у мене є друг, який взяв ktag china і мав неправильний програмного забезпечення, читав файли, в мо slave version, зашифровані в rar формат, замінити програмне забезпечення, тепер працює відмінно
дякую за пораду з цим впоратися? спробуйте, і я знати ;-)