Перегляд Повної Версії : погляд мапп ідея
vincenzot
29-09-2013, 11:31
привіт, я хотів би думка на мою карту проводиться в два d якщо я закрив egr ,оскільки кроком, а тиску в рампі.дякую
leandro89
29-09-2013, 11:43
тиску в рампі на 70cv mjtd якщо я не erraro не ? керовані з ecu
Backgroop
29-09-2013, 12:03
На 1.3 mjet 70cv ( точка 188, ідея, etc..), тиску в рампі немає ? управлятися карту в quamto обмежувач тиску, крім того, у карту ? механічний насос для дизельного палива тиск обходиться в 1470bar, щоб змусити її йти далі, необхідно замінити насос..
vincenzot
29-09-2013, 12:25
у discusione на форумі, мені дали цю адресу, щоб тиск в магістралі rail 068fee я його збільшується на 10 100. дайте мені знати, якщо ? правильно чи неправильно, а решта-com? дякую
leandro89
29-09-2013, 13:10
ви можете побачити за допомогою діагностики в реальні цінності, якщо збільшення тиску в рампі, таким чином, якщо подивитися прирощення працює чи ні
коли ви запитуєте думку на мод файл потрібно розмістити файл, ori, ви не можете очікувати, що люди йдуть шукати файл, щоб дати вам погляд.
vincenzot
29-09-2013, 18:10
коли ви запитуєте думку про мод файл потрібно розмістити файл ori, ви не можете очікувати, що люди йдуть шукати файл, щоб дати вам свою думку.вибачте ось
привіт вам знову, трохи все,egr в порядку, відсутній обмежувач крутного моменту, 680FA зробив ти з 2 на 3, педаль, ви можете дати більше "і залишити ori перші 2 коліна, щоб час ін'єкції можна робити також крива перед але", починаючи з 34/40 % навантаженні, а потім в останньому повороті ви зупинилися золоті, то не вистачає, щось ще виправити дизельного 654EC, потім карту в 6769E я думаю rail, але, безумовно, не зміниться нічого без розблокування обмежувача і потім, нарешті, cos'? у 68FEE?
vincenzot
30-09-2013, 01:30
Тиск в магістралі rail ?, звичайно, керовані з ecu на всіх електронних Marelli Mjet всіх версій 1.3 Mjet.....*****гніздо 70cv.
Backgroop
30-09-2013, 15:19
Тиск в магістралі rail ?, звичайно, керовані з ecu на всіх електронних Marelli Mjet всіх версій 1.3 Mjet.....*****гніздо 70cv.
? керованим до порога обмеження 1470bar не більше..
Не ? абсолютно вірно, ви можете піти дуже добре в додаток.
Backgroop
30-09-2013, 20:54
ви можете це зробити??
nasone147
30-09-2013, 21:16
ви можете це зробити??
ghizmo має досвід метро на ці блоки управління,(також і на багато інших), і якщо він говорить, що йде далі, я вірю в це.
Backgroop
30-09-2013, 22:50
ghizmo має досвід метро на ці блоки управління,(також і на багато інших), і якщо він говорить, що йде далі, я вірю в це.
не сумніваюся в цьому, але якщо ви ? зробив, далі він повинен довести..
vincenzot
01-10-2013, 00:23
але врешті-решт карту rail ? що 068fee
leandro89
01-10-2013, 00:47
Отже, обмеження фізичної насоса ? понад 1470?
msport (exil77grande)
03-10-2013, 18:35
ми чекаємо на ваші новини.
пристрасть двигунів
03-10-2013, 21:58
Привіт всім, Ghizmo не потрібно доводити, хто знає, знає, що каже, те зроблено, а не з балачками, просто тільки те, що ви повідомите трохи про свою підготовку, всі новинки? що тягне........
Backgroop
04-10-2013, 08:16
Привіт всім, Ghizmo не потрібно доводити, хто знає, знає, що каже, те зроблено, а не з балачками, просто тільки те, що ви повідомите трохи про свою підготовку, всі новинки? що тягне........
Нічого нікому не відняти, Але для коректності по відношенню до інших, хто говорить публічно, що вміє робити, що повинен довести, тут, на форумі є багато підготовчих експертів і людей, які працюють протягом багатьох років в області, хто машини, і cos? робити це буде менше, до них, якщо ви хочете обговорити тему, і працювати з "я знаю, зробити це, я можу etc" ви повинні вміти довести, в іншому випадку ви мовчали, а ви слухайте, коли я бачу це ? форум, де враховуються факти, а не слова..
msport (exil77grande)
04-10-2013, 22:57
тоді ти не зрозумів, биту з цього форуму,хто,що робить,те, що він робить або підготовки користувача ghizmo нас не має значення нічого, якщо і' браво mapper краще для форуму, що користувач так, але якщо на форум виходить тільки зручними або кинути камінь і після цього не відбувається, то все, що я вище перерахував, не є, ні робити що-небудь, і це тільки реклама,так що якщо користувач хоче втрутитися illuminandoci ми будемо раді, в іншому випадку буде розглядати його як інші.
vincenzot
04-10-2013, 23:38
vincenzot
09-10-2013, 00:15
ніхто не відповідає більше?
На насос не з'? немає обмежувач тиску ПОВИНЕН БУТИ BOSCH CP1 БЕЗ ПРИВОДА
пристрасть двигунів
12-10-2013, 23:56
У самому справі ? саме тому, що, я думаю, було створено розділ " off limits, я не маю доступу до цього розділу, будучи новачком, і, чесно кажучи, так як ми ще не зробили, звичайно, не знаю, скільки речовини міститься може зрозуміти, те, що я міг зрозуміти, дуже добре, переглядаючи форум ? що є адміністратори дуже уважні і дбайливі до людей, який працює тут, всередині, тому я впевнений, що якщо інформація буде визнано, що додав у цьому розділі у цьому розділі буде переміщати їх, і, якщо якийсь користувач робить хитрий або намагається це зробити вирізають відразу. У мене теж було відчуття, що це не було небагато mitizzato для того, що не може перевищувати цю межу, і я впевнений, що не існує ? прийшов повністю лише тому, що? певні результати можна отримати, тільки зіткнувшись з іншими людьми, в іншому випадку у стайні, і команди, в перегонах не існували б, б однієї людини, який робить все це самостійно.
пристрасть двигунів
13-10-2013, 00:53
gick, щоб не повторюватися, я моя curiosit? професійний мене-ніяких, збирається особисто познайомитися з ним особисто, і запевняю вас, не ? у mitomane, дійсно, ви dir? він завжди спокійний і ніколи не супроводжується посмішкою. Тестування проводить людина, testandole на своїй машині. Професійно я зустрілися, хтось, як він, не є багато.
msport (exil77grande)
13-10-2013, 16:42
користувач gick він прекрасно інтерпретується наше мислення, щоб інші бачили, що Ghizmo ви не хотіли представити буде негайно deglassato і блок завантаження,гарне продовження.
Ви можете йти спокійно за 1450/1480 бар на 1.3 Mjet 70 і 75 л. с., і, враховуючи, що ви говорили дурниць про те, що не було блокування насоса ( ? ) і т. д. і т. п., я б хотіла precisarne неточність.
Ні, чому? потім люди читають....і починає бути переконані в тому, що ви не можете зробити що-то не тому, що? досі не знайшов методу.....але чому? не ? насправді можна ( Неправильно! ).
Якщо це означає, отже, необхідності для сили "опублікувати" свій метод, тоді скажіть...а чому? я не повинен нічого доводити.
Не, мені здається, взагалі на форумі люди, хто шукає "переказують"! Здається, а не форум людей, які хочуть вчитися і мати стимули, щоб спробувати перевірити.........і домогтися успіху.
Я помиляюся?
Просто, щоб уточнити..
Я не шукаю ніякої реклами? враховуючи, що ? зміни, які я б не став робити навіть за плату, і я зробив свій внесок у розвиток форуму, відправляю файл, ori, щоб збагатити базу даних і якийсь manual, персонал, безумовно, avr? оцінили повідомлення, які я.
користувач gick він прекрасно інтерпретується наше мислення, щоб інші бачили, що Ghizmo ви не хотіли представити буде негайно deglassato і блок завантаження,гарне продовження.
Такі правила форуму і я не маю нічого стверджувати! Дійсно, здається, добре працювати в цьому співтоваристві? саме у зв'язку з тим, що правила робляться завжди дотримуватися.
Гарне продовження.
Якщо ви насправді ? зміни, які ви б вам не зробити навіть за плату, не розумію проблеми, чому повинна залишатися таємницею, однак, поважаючи ваші думки я можу протиставити, що відправлю рішення, карту, або допомогти це не значить зробити переказують, або, принаймні не хоче сказати, що всі, хто avr? пристрасть буде дуже сильно@? брати участь, щоб зрозуміти ваше рішення, і, можливо, задаючи питання, як причини, ти все тренінги марні? кожен курс і кожен допомогу рівносильно переказують? Прости мене, якщо я важкий, але дійсно не можу зрозуміти, що це твоє гніздо, місце, не тому, що? цікавить мене мати рішення, з мого нинішнього досвіду не зрозуміє, для? якщо почали говорити, ні, ви помиляєтеся, я знаю, чому? і коли ми запитали, чому? відповідаємо-ха, ну спробуйте спробуйте, і ви побачите, що там ти прийдеш seondo мене ? відповідь, який нічого не змінить.
Я закінчую, кажучи, що я так поважаю ваш професіоналізм? і знання, описаної користувачем пристрасті двигунів? будь-хто, хто може читати це обговорення пу? інтерпретувати спосіб взаємодії, як користувач, який відчуває себе вище інших, або, принаймні ? те, що я побачив, я, читаючи, як ви пишете.
З цим я закриваю, кожна репліка, чому? я не хочу почати суперечку