КПК

Прагляд Поўнай Версіі : погляд мапп ідэя

vincenzot
29-09-2013, 11:31
добры дзень, я хацеў бы меркаванне на маю карту вырабляецца ў два d калі я зачыніў egr ,паколькі крокам, а ціск rail.grazie

leandro89
29-09-2013, 11:43
ціску ў рампы на 70cv mjtd калі я не erraro не ? кіраваныя з ecu

Backgroop
29-09-2013, 12:03
На 1.3 mjet 70cv ( кропка 188, ідэя, etc..), ціску ў рампы няма ? кіравацца карту ў quamto абмежавальнік ціску, акрамя таго, у карту ? механічны, помпа для дызельнага паліва ціск абыходзіцца ў 1470bar, каб прымусіць яе ісці далей, неабходна замяніць помпа..

vincenzot
29-09-2013, 12:25
у discusione на форуме, мне далі гэты адрас, каб ціск у магістралі rail 068fee я яго павялічваецца на 10 100. дайце мне ведаць, калі ? правільна ці няправільна, а астатнія-com? дзякуй

leandro89
29-09-2013, 13:10
вы можаце ўбачыць з дапамогай дыягностыкі ў рэальныя каштоўнасці, калі павелічэнне ціску ў рампы, такім чынам, паглядзець калі прырашчэнне працуе або няма

ugoboss
29-09-2013, 18:00
калі вы пытаецеся меркаванне на мод файл трэба размясціць файл, ori, вы не можаце чакаць, што людзі ідуць шукаць файл, каб даць вам погляд.

vincenzot
29-09-2013, 18:10
калі вы пытаецеся меркаванне аб мод файл трэба размясціць файл, ori, вы не можаце чакаць, што людзі ідуць шукаць файл, каб даць вам свае меркаванне.выбачайце вось

mafani
29-09-2013, 18:41
прывітанне вам зноў, трохі ўсе,egr ў парадку, адсутнічае абмежавальнік крутоўнага моманту, 680FA зрабіў ты з 2 на 3, педаль, вы можаце даць больш "і пакінуць ori першыя 2 калена, каб час ін'екцыі можна рабіць таксама крывая перад але", пачынаючы з 34/40 % нагрузцы, а затым у апошнім павароце вы спыніліся залатыя, то не хапае, што-то яшчэ выправіць дызельнага 654EC, затым карту ў 6769E я думаю rail, але, безумоўна, не зменіцца нічога без разблакоўкі абмежавальніка і затым, нарэшце, cos'? у 68FEE?

vincenzot
30-09-2013, 01:30

Ghizmo
30-09-2013, 14:37
Ціск ў магістралі rail ?, вядома, кіраваныя з ecu на ўсіх электронных Marelli Mjet ўсіх версій 1.3 Mjet.....*****гняздо 70cv.

Backgroop
30-09-2013, 15:19
Ціск ў магістралі rail ?, вядома, кіраваныя з ecu на ўсіх электронных Marelli Mjet ўсіх версій 1.3 Mjet.....*****гняздо 70cv.
? кіраваным да парога абмежаванні 1470bar не больш..

Ghizmo
30-09-2013, 20:51
Не ? абсалютна дакладна, вы можаце пайсці вельмі добра ў дадатак.

Backgroop
30-09-2013, 20:54
вы можаце гэта зрабіць??

nasone147
30-09-2013, 21:16

ugoboss
30-09-2013, 22:32
вы можаце гэта зрабіць??

ghizmo мае вопыт метро на гэтыя блокі кіравання,(таксама і на многія іншыя), і калі ен кажа, што ідзе далей, я веру ў гэта.

Backgroop
30-09-2013, 22:50
ghizmo мае вопыт метро на гэтыя блокі кіравання,(таксама і на многія іншыя), і калі ен кажа, што ідзе далей, я веру ў гэта.
не сумняваюся ў гэтым, але калі вы ? зрабіў, далей ен павінен даказаць..

vincenzot
01-10-2013, 00:23
але ў рэшце рэшт карту rail ? што 068fee

leandro89
01-10-2013, 00:47
Такім чынам, абмежаванне фізічнай помпы ? больш за 1470?

msport (exil77grande)
03-10-2013, 18:35

мы чакаем вашы навіны.

запал рухавікоў
03-10-2013, 21:58
Прывітанне ўсім, Ghizmo не трэба даказваць, хто ведае, ведае, што кажа, то зроблена, а не з балбатней, проста толькі тое, што вы паведаміце крыху аб сваей падрыхтоўцы, на ўсе навінкі? што цягне........

Backgroop
04-10-2013, 08:16
Прывітанне ўсім, Ghizmo не трэба даказваць, хто ведае, ведае, што кажа, то зроблена, а не з балбатней, проста толькі тое, што вы паведаміце крыху аб сваей падрыхтоўцы, на ўсе навінкі? што цягне........

Нічога не адняць нікому, Але для карэктнасці ў адносінах да іншых, хто кажа публічна, што ўмее рабіць, што павінен даказаць, тут, на форуме есць шмат падрыхтоўчых экспертаў і людзей, якія працуюць на працягу многіх гадоў у вобласці, хто машыны, і cos? рабіць гэта будзе менш, да іх, калі вы хочаце абмеркаваць тэму, і працаваць з "я ведаю, зрабіць гэта, я магу etc" вы павінны ўмець даказаць, у адваротным выпадку вы маўчалі, а вы слухайце, калі я бачу гэта ? форум, дзе ўлічваюцца факты, а не словы..

msport (exil77grande)
04-10-2013, 22:57

тады ты не зразумеў, біту з гэтага форуму,хто што робіць,тое, што ен робіць або падрыхтоўкі карыстальніка ghizmo нас не мае значэння, нічога, калі і' брава mapper лепш для форуму, што карыстач так, але калі на форум выходзіць толькі зручнымі або кінуць камень і пасля гэтага не адбываецца, дык усе, што я пералічыў вышэй, не есць, ні рабіць што-небудзь, і гэта толькі рэклама,так што калі карыстальнік хоча ўмяшацца illuminandoci мы будзем рады, у адваротным выпадку будзе' разглядаць яго як іншыя.

vincenzot
04-10-2013, 23:38

vincenzot
09-10-2013, 00:15
ніхто не адказвае больш?

tezzero
09-10-2013, 00:57
На помпа не c'? няма абмежавальнік ціску ПАВІНЕН БЫЦЬ BOSCH CP1 БЕЗ ПРЫВАДА

запал рухавікоў
12-10-2013, 23:56

gick
13-10-2013, 00:28
У самай справе ? менавіта таму, што, я думаю, быў створаны раздзел " off limits, я не маю доступу да гэтага падзелу, будучы пачаткоўцам, і, шчыра кажучы, так як мы яшчэ не зрабілі, вядома, не ведаю, колькі рэчывы змяшчаецца можа зразумець ці менш, тое, што я мог зразумець, вельмі добра, праглядаючы форум ? што есць адміністратары вельмі ўважлівыя і заботливы да людзей, які працуе тут, усярэдзіне, таму я ўпэўнены, што калі гэта інфармацыя будзе прызнана, што дадаў у гэтым раздзеле ў гэтым раздзеле будзе перамяшчаць іх, і, калі які-небудзь карыстальнік робіць хітры або спрабуе гэта зрабіць выразаюць адразу. У мяне таксама было адчуванне, што гэта не было трохі mitizzato для таго, які не можа перавышаць гэты мяжа, і я ўпэўнены, што не існуе ? прыйшоў цалкам толькі таму, што? пэўныя вынікі можна атрымаць, толькі сутыкнуўшыся з іншымі людзьмі, у адваротным выпадку ў стайні, і каманды, у гонках не існавалі б, б аднаго чалавека, які робіць усе гэта самастойна.

запал рухавікоў
13-10-2013, 00:53
gick, каб не паўтарацца, я мая curiosit? прафесійны мяне-ніякіх, збіраецца асабіста пазнаеміцца з ім асабіста, і запэўніваю вас, не ? у mitomane, сапраўды, вы dir? ен заўседы спакойны і ніколі не суправаджаецца усмешкай. Тэставанне праводзіць чалавек, testandole на сваей машыне. Прафесійна я сустрэліся, хто-то, як ен, не есць шмат.

msport (exil77grande)
13-10-2013, 16:42
карыстальнік gick ен выдатна інтэрпрэтуецца наша мысленне, каб астатнія бачылі, што Ghizmo вы не хацелі прадставіць будзе неадкладна deglassato і блок загрузкі,добры працяг.

Ghizmo
13-10-2013, 21:21
Вы можаце ісці спакойна за 1450/1480 бар на 1.3 Mjet 70 і 75 л. з., і, улічваючы, што вы казалі глупства аб тым, што не было блакавання помпы ( ? ) і т. д. і т. п., я б хацела precisarne недакладнасць.

Няма, чаму? потым людзі чытаюць....і пачынае быць перакананыя ў тым, што вы не можаце зрабіць што-то не таму, што? да гэтага часу не знайшоў метаду.....але чаму? не ? на самай справе можна ( Няправільна! ).

Калі гэта азначае, такім чынам, неабходнасці для сілы "апублікаваць" свой метад, тады скажыце...а чаму? я не павінен даказваць нічога.
Не, мне здаецца, наогул на форуме людзі, хто шукае "пераказваюць"! Здаецца, а не форум людзей, якія хочуць вучыцца і мець стымулы, каб паспрабаваць....праверыць.....і дамагчыся поспеху.

Я памыляюся?

Проста, каб удакладніць..
Я не шукаю ніякай рэкламы? улічваючы, што ? змены, якія я б не стаў рабіць нават за плату, і я ўнес свой уклад у развіцце форуму, адпраўляю файл, ori, каб ўзбагаціць базу дадзеных і які-небудзь manual, персанал, безумоўна, avr? ацанілі паведамленні, якія я.

карыстальнік gick ен выдатна інтэрпрэтуецца наша мысленне, каб астатнія бачылі, што Ghizmo вы не хацелі прадставіць будзе неадкладна deglassato і блок загрузкі,добры працяг.

Такія правілы форуму і я не маю нічога сцвярджаць! Сапраўды, здаецца, добра працаваць у гэтым супольнасці? менавіта ў сувязі з тым, што правілы робяцца заўседы прытрымлівацца.

Добры працяг.

gick
13-10-2013, 22:16
Калі вы на самой справе ? змены, якія вы б вам не зрабіць нават за плату, не разумею праблемы, чаму павінна заставацца таямніцай, аднак, паважаючы вашыя думкі я магу супрацьпаставіць, што адпраўлю рашэнне, карту, або дапамагчы гэта не значыць зрабіць пераказваюць, або, па меншай меры, не хоча сказаць, усе, хто avr? запал будзе вельмі моцна@? удзельнічаць, каб зразумець ваша рашэнне, і, магчыма, задаючы пытанні, як прычыны, ты ўсе трэнінгі бескарысныя? кожны курс і кожны дапамога раўнасільна пераказваюць? Прабач мяне, калі я цяжкі, але сапраўды не магу зразумець, што гэта твае гняздо, месца, не таму, што? цікавіць мяне мець рашэнне, з майго цяперашняга досведу не зразумее, для? калі пачалі гаварыць, не, вы памыляецеся, я ведаю, чаму?, і калі мы спыталі, чаму? адказваем-ха, ну паспрабуйце, паспрабуйце, і вы ўбачыце, што там ты прыйдзеш seondo мяне ? адказ, які нічога не зменіць.
Я заканчваю, кажучы, што я так паважаю ваш прафесіяналізм? і веды, апісанай карыстальнікам запал рухавікоў,? любы, хто можа чытаць гэта абмеркаванне пу? інтэрпрэтаваць спосаб ўзаемадзеяння, як карыстальнік, які адчувае сябе вышэй за іншых, або, па меншай меры ? тое, што я ўбачыў, я, чытаючы, як вы пішаце.
З гэтым я заплюшчваю, кожная рэпліка, чаму? я не хачу пачаць спрэчка