КПК

Перегляд Повної Версії : sprinter 3000 2009 року edc запускається і вимикається через 10 секунд

Alecsx
29-09-2013, 00:33
вони страждають від проблеми на один спринтер, який не хоче йти. всі ? почали з бензину в баку .
замінено 6 ignettori флейти-оборотний насос і змінив snsore тиску в рампі.

тепер ван боку, деякі довго працює добре протягом декількох секунд, а потім ви rispegne , як тоді, коли втрачає кодування.

тести зроблені

. закодовані форсунок
.немає помилки в іммобілайзер
.помилки управління двигуном, властивих fap.

Якщо я виключаю з flash-fap мені висвічується помилка, але не однаковою мірою.
що Я пропускаю?
хтось мав подібні проблеми?
спасибі всім, хто зможе sugerirmi різними випробуваннями .

всі діагностований з delphi, чому? в очікуванні прийому mb star.

sno74
29-09-2013, 02:16
перевірте датчики температури або зонд fap я ? довелося mercedes І були лиття в кокіль, для високих температур, досягнутих....

ugoboss
29-09-2013, 09:19
якщо частина працює протягом 10 секунд, а потім вимикається (до речі, через скільки часу знову включається) це означає, що двигун це нормально, оскільки він знятий з бензином в баку?, ви перевірили, що ви не порушили власне fap і не виходить скачати.

Alecsx
29-09-2013, 09:31
Включається на десяток секунд залишається, як мінімум, на перетворення чистої кілька секунд, а потім в.? ніби не вистачало згоди або дизель. На тиск в магістралі rail і добре . Докази того, що я сумую і зняти фізично fap . Я намагаюся понеділка? . Я не розумію, якщо fap і зламав і йде в захист, а повинен загорітися, Я помиляюся? Я намагаюся .

Backgroop
29-09-2013, 09:36
Перевірка ФАП, якщо автомобіль ходив багато з бензином, ви sar? забиті.. може бути проблема в egr, який залишається заблокований, при вході у функцію, не відкривається заслінка на колекторі закривається і двигун глухне..

ugoboss
29-09-2013, 09:37
завжди складно давати поради, не бачачи машини, ви намагалися побачити, коли вимикається, якщо сигнал типу форсунок або навколо двигуна, я натрапив на поло бензин, що через 10 хвилин помер, і я знайшов несправність за допомогою світлодіодів на инжекторах, изнемогла команди від блоку управління, змінив то все ок, а потім зробіть кілька тестів і починає виключити речі кілька разів.

Alecsx
29-09-2013, 10:09
Я роблю ці тести, а потім fap, egr, тобто оновити . Але якщо escludessi fap і egr ебу, і smontassi fap від collettor мене виходить так всяким сумнівом... чи не так?

Backgroop
29-09-2013, 10:14
Якщо їх прибрати не простоїть все з сумнівом, але, перш ніж зробити роботу непотрібних вам порада перевірити добре..

sno74
29-09-2013, 11:01
перевіряє, коли фургон буде горіти вдається завантажити з терміналу, якщо fap ? закрито ви повинні знайти також з розряду дуже низькі...

leandro89
29-09-2013, 11:26
Я роблю ці тести, а потім fap, egr, тобто оновити . Але якщо escludessi fap і egr ебу, і smontassi fap від collettor мене виходить так всяким сумнівом... чи не так?
ви можете зняти тільки колектор, перш ніж виключити fap, щоб побачити, якщо він залишається в мотоцикл

манро
29-09-2013, 15:03
ви можете зняти тільки колектор, перш ніж виключити fap, щоб побачити, якщо він залишається в мотоцикл
ну і даремно...якщо він йшов з бензином в баку fap температура, і вони будуть прибувати до зірок і пу? можливо, ви повністю зруйнований...або годинникової/засмічений....
якщо ви не хочете зняти fap від колектора спробуйте побачити в діагностиці значення перепаду тиску fap...

tezzero
29-09-2013, 15:12
або ? заткнуть або закривається заслінка на впускному колекторі

max boost
29-09-2013, 20:04
навіть якщо б правдоподібним проблеми з fap, враховуючи, що ви говорите, що, коли ? мотоцикл працює добре, мені здається дивним, що його особа з заглушкою у вихлопі, здається, проблема відсутності дозволу/погодження різних ебу...я не маю досвід роботи на Мерседес, але коли я ? випадково знайшли в лайно я завжди повинен був звертатися до mercedes, не маючи початкового діагнозу

mafani
29-09-2013, 20:22
ви перевірили, насос низького тиску, що функції регулярно,тоді ще одне питання :коли гасне після десяти секунд, як ви кажете, і спробуйте поставити на велосипед частина відразу?

Alecsx
30-09-2013, 14:02
спасибі рага, був fap суцільнолитий зараз я видалю і зроблю половину.

sno74
30-09-2013, 19:08
коли помиляються і ставлять бензин кілька разів fap ви збережете, якщо ми marciano трохи його протікають всі температури занадто високі....

max boost
30-09-2013, 19:24
alecsx добре, що ви розібралися :)