Прагляд Поўнай Версіі : sprinter 3000 2009 года edc запускаецца і выключаецца праз 10 секунд
яны пакутуюць ад праблемы на адзін спрынтар, які не хоча сыходзіць. усе ? пачалі з бензіну ў баку .
замененыя 6 ignettori флейты-абаротны помпа і змяніў snsore ціску ў рампы.
цяпер ван боку, некаторыя доўга працуе добра ў працягу некалькіх секунд, а затым вы rispegne , як тады, калі губляе кадоўкі.
тэсты зробленыя
. закадаваныя фарсунак
.не памылка ў иммобилайзер
.errori кіравання рухавіком, уласцівых fap.
Калі я выключаю з flash-fap мне высвятляецца памылка, але не ў роўнай ступені.
што Я прапускаю?
хто-небудзь меў падобныя праблемы?
дзякуй усім, хто зможа sugerirmi рознымі выпрабаваннямі .
усе дыягнаставаны з delphi, чаму? у чаканні прыему mb star.
калі ласка, праверце датчыкі тэмпературы або зонд fap я ? давялося mercedes І былі ліцця ў кокиль, для высокіх тэмператур, дасягнутых....
калі частка працуе на працягу 10 секунд, а затым выключаецца (дарэчы, праз колькі часу зноў ўключаецца) гэта азначае, што рухавік гэта нармальна, паколькі ен зняты з бензінам ў баку?, вы праверылі, што вы не парушылі ўласнае fap і не атрымліваецца спампаваць.
Ўключаецца на дзясятак секунд застаецца, як мінімум, на ператварэнне чыстай некалькі секунд, а затым і.? як быццам не хапала згоды або дызель. На ціск у магістралі rail і добра . Доказы таго, што я сумую і зняць фізічна fap . Я спрабую панядзелка? . Я не разумею, калі fap і зламаў і сыходзіць у абарону, а павінен загарэцца, Я памыляюся? Я спрабую .
Backgroop
29-09-2013, 09:36
Праверка ФАП, калі аўтамабіль хадзіў шмат з бензінам, вы sar? забітыя.. можа быць праблема з egr, які застаецца заблякаваны, пры ўваходзе ў функцыю, не адкрываецца засланка на калектары зачыняецца і рухавік глухне..
заўседы складана даваць парады, не бачачы машыны, вы спрабавалі праверыць, ці, калі выключаецца, калі сігнал тыпу фарсунак або вакол рухавіка, я натыкнуўся на пола бензін, што праз 10 хвілін памер, і я знайшоў няспраўнасці з дапамогай святлодыедаў на инжекторах, зьнемагла каманды ад блока кіравання, змяніў то ўсе ок, а затым зрабіце некалькі тэстаў і пачынае выключыць рэчы некалькі разоў.
Я раблю гэтыя тэсты, а затым fap, egr, гэта значыць абнавіць . Але калі escludessi fap і egr эбу, і smontassi fap ад collettor мяне атрымліваецца так усялякага сумнення... ці не так?
Backgroop
29-09-2013, 10:14
Калі іх прыбраць не прастаіць ўсе з сумневам, але, перш чым зрабіць працу непатрэбных вам савет праверыць добра..
правярае, калі фургон будзе гарэць атрымоўваецца загрузіць з тэрмінала, калі fap ? закрытая вы павінны знайсці таксама з разраду вельмі нізкія...
leandro89
29-09-2013, 11:26
Я раблю гэтыя тэсты, а затым fap, egr, гэта значыць абнавіць . Але калі escludessi fap і egr эбу, і smontassi fap ад collettor мяне атрымліваецца так усялякага сумнення... ці не так?
вы можаце зняць толькі калектар, перш чым выключыць fap, каб убачыць, калі ен застаецца ў матацыкл
вы можаце зняць толькі калектар, перш чым выключыць fap, каб убачыць, калі ен застаецца ў матацыкл
ну і дарма...калі ен ішоў з бензінам ў баку ў fap тэмпература, і яны будуць прыбываць да зорак і пу? магчыма, вы цалкам разбураны...ці гадзінны/засмечаны....
калі вы не жадаеце зняць fap ад калектара паспрабуйце ўбачыць у дыягностыцы значэння перападу ціску fap...
або ? заткнуты або зачыняецца засланка на впускном калектары
max boost
29-09-2013, 20:04
нават калі б праўдападобным праблемы з fap, улічваючы, што вы кажаце, што, калі ? матацыкл працуе добра, мне здаецца дзіўным, што яго твар з заглушкай ў выхлапе, здаецца, праблема адсутнасці дазволу/ўзгаднення розных эбу...я не маю вопыт працы на Мэрсэдэс, але калі я ? выпадкова знайшлі ў дзярмо я заўседы павінен быў звяртацца да mercedes, не маючы першапачатковага дыягназу
вы праверылі, помпа нізкага ціску, што функцыі рэгулярна,тады яшчэ адно пытанне :калі згасае пасля дзесяці секунд, як вы кажаце, і паспрабуйце паставіць на ровар частка адразу?
дзякуй рага, быў fap цельнолитой цяпер я выдалю і зраблю палову.
калі памыляюцца і ставяць бензін некалькі разоў fap вы захаваеце, калі мы marciano трохі яго працякаюць усе тэмпературы занадта высокія....
max boost
30-09-2013, 19:24
alecsx добра, што вы разабраліся :)