КПК

Перегляд Повної Версії : Клон транспондера ZedBull info

sno74
15-08-2012, 23:21
Я читав, що деякі використовують цей програматор для транспондерів і говорять, що ви добре я хотів би знати, якщо хтось використовує вже? або я пу? радити іншому програмісту, скажімо, від ціни, звичайно, не нові автомобілі, але зараз я-й? запити на автомобілі принаймні 6 або 7 років, коли купують автомобіль використовується і вимагають ключі запасів, і ми знаємо, що дилери просять за ключ

також
19-08-2012, 16:34
Його zedbull ? дуже добре! але працює трохи в роз'єм obd..!тому ви повинні завжди використовувати ul читач elprom для читання вмісту eprom, що зварені в боді-комп'ютері або bsi etc..

sno74
19-08-2012, 16:47
Його zedbull ? дуже добре! але працює трохи в роз'єм obd..!тому ви повинні завжди використовувати ul читач elprom для читання вмісту eprom, що зварені в боді-комп'ютері або bsi etc..
печ? ви говорите, ми маємо систему, щоб прочитати d роз'єм eobd......

також
19-08-2012, 17:20
печ? ви говорите, ми маємо систему, щоб прочитати d роз'єм eobd......

я не розумію, що ви хочете сказати

sno74
19-08-2012, 17:29
ок, тоді я хочу, info, чому? я вирішив придбати його, і я прошу, щоб побачити, якщо тих, хто використовує добре....

також
19-08-2012, 17:36
добре , але ? завжди клон!я продав 5 місяців тому! використовував мало, і я не збираюся його прийняти порошок! спробуйте, наприклад, з'ясовувати, sbb silca. виглядає цікаво! ..

sno74
20-08-2012, 19:52
добре , але ? завжди клон!я продав 5 місяців тому! використовував мало, і я не збираюся його прийняти порошок! спробуйте, наприклад, з'ясовувати, sbb silca. виглядає цікаво! ..
дякую за пораду, я бачу, що, як ціни ? добре, але ви знаєте когось, хто його використовує, або, як ти бачив funziona...........

також
20-08-2012, 23:36
дякую за пораду, я бачу, що, як ціни ? добре, але ви знаєте когось, хто його використовує, або, як ти бачив funziona...........

Я нікого не знаю! але якщо подивитися на youtube відео, ви розумієте ..

фелікс
05-09-2012, 15:40
привіт , вона працює добре, але ви повинні бачити, що використання потрібно зробити , очевидно, не охоплює всі parca машини , як він вже сказав, наш друг, завжди слід отпаять і читати e2prom або мікро , копіювати вставити ключ робить це тільки з т5 і 7935 , після створення транспондери повинні бути узгоджені з машини, тому потрібна діагностика
клон не працює роз'єм obd