КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Клон транспондера ZedBull info

sno74
15-08-2012, 23:21
Я чытаў, што некаторыя выкарыстоўваюць гэты программатор для транспондеров і кажуць, што вы добра я хацеў бы ведаць, калі хто-то выкарыстоўвае? ці я пу? раіць іншаму праграмісту, скажам, ад цаны, вядома, што не новыя аўтамабілі, але цяпер я-й? запыты на аўтамабілі па меншай меры 6 або 7 гадоў, калі купляюць аўтамабіль выкарыстоўваецца і патрабуюць ключы запасаў, і мы ведаем, што дылеры просяць за ключ

таксама
19-08-2012, 16:34
Яго zedbull ? вельмі добра! але працуе трохі ў раз'ем obd..!таму вы павінны заўседы выкарыстоўваць ul чытач elprom для чытання змесціва eprom, што, што звараныя ў боды-кампутары або bsi etc..

sno74
19-08-2012, 16:47
Яго zedbull ? вельмі добра! але працуе трохі ў раз'ем obd..!таму вы павінны заўседы выкарыстоўваць ul чытач elprom для чытання змесціва eprom, што, што звараныя ў боды-кампутары або bsi etc..
печ? вы кажаце, мы маем сістэму, каб прачытаць d раз'ем eobd......

таксама
19-08-2012, 17:20
печ? вы кажаце, мы маем сістэму, каб прачытаць d раз'ем eobd......

я не разумею, што вы хочаце сказаць

sno74
19-08-2012, 17:29
ок, тады вы я хачу, info, чаму? я вырашыў купіць яго, і я прашу, каб убачыць, калі тых, хто выкарыстоўвае добра....

таксама
19-08-2012, 17:36
добра , але ? заўседы клон!я прадаў 5 месяцаў таму! выкарыстаў мала, і я не збіраюся яго прыняць парашок! паспрабуйце, напрыклад, высвятляць, sbb silca. выглядае цікава! ..

sno74
20-08-2012, 19:52
добра , але ? заўседы клон!я прадаў 5 месяцаў таму! выкарыстаў мала, і я не збіраюся яго прыняць парашок! паспрабуйце, напрыклад, высвятляць, sbb silca. выглядае цікава! ..
дзякуй за параду, я бачу, што, як цэны ? добра, але вы ведаеце каго-то, хто яго выкарыстоўвае, або, як ты бачыў funziona...........

таксама
20-08-2012, 23:36
дзякуй за параду, я бачу, што, як цэны ? добра, але вы ведаеце каго-то, хто яго выкарыстоўвае, або, як ты бачыў funziona...........

Я нікога не ведаю! але калі паглядзець на youtube відэа, вы разумееце ..

фелікс
05-09-2012, 15:40
прывітанне , яна працуе добра, але вы павінны бачыць, што выкарыстанне трэба зрабіць , відавочна, не ахоплівае ўсе parca машыны , як ен ужо сказаў, наш сябар, заўседы варта отпаять і чытаць e2prom або мікра , капіяваць, уставіць ключ робіць гэта толькі з т5 і 7935 , пасля стварэння транспондеров павінны быць узгоднены з машыны, таму патрэбна дыягностыка
клон не працуе раз'ем obd