Перегляд Повної Версії : moddare обмежувач mercedes
robby51039
28-09-2013, 16:25
всім привіт,я хотів би запитати, якщо хто-небудь коли-небудь змінювали значення максимальна швидкість на вантажівку mercedes серії atego/actros.
Я їх робила в дилерський центр з stardiag і посвідчення учня.параметри знаходяться на блоці FR регулювання двигуна.
хто-небудь знає, як це зробити?Що обладнання і софт я повинен надати?
leandro89
28-09-2013, 19:12
але тоді у вас не виникне проблем з cronotachigrafo?
robby51039
29-09-2013, 10:28
це правда, але якщо клієнт просить щось більше тільки для обгонів ви знаєте, і на автобусі......
antonio031272
31-10-2013, 23:34
всім привіт,я хотів би запитати, якщо хто-небудь коли-небудь змінювали значення максимальна швидкість на вантажівку mercedes серії atego/actros.
Я їх робила в дилерський центр з stardiag і посвідчення учня.параметри знаходяться на блоці FR регулювання двигуна.
хто-небудь знає, як це зробити?Що обладнання і софт я повинен надати?
привіт
у мене ж проблема, я використовую autocom протягом блок керування Fr я вважаю, обмежувач, але встановлено, 140
ви вирішили?
? ви можете зробити його від ecu soft тип ecusafe? ви повинні зрозуміти тип ecu ...
robby51039
01-11-2013, 10:44
? ви можете зробити його від ecu soft тип ecusafe? ви повинні зрозуміти тип ecu ...
я не розумію, що ви говорите... обмежувач встановлюється на блок керування fr(vdo), а блок управління двигуном і temic mr...
але у вас рішення про......
robby51039
01-11-2013, 10:46
привіт
у мене ж проблема, я використовую autocom протягом блок керування Fr я вважаю, обмежувач, але встановлено, 140
ви вирішили?
я думаю, що рішення буде мати stardiag із застосуванням pmcia відкритий....
обмежувач, що подивитися тобі в значеннях не одне питання...
вибачте, роббі але сигнал швидкості? у vdo звідки, здалеку?
від ecu двигуна, я думаю...чи ні???
stefano261168
02-11-2013, 11:28
сигнал швидкості береться з cronotachigrafo
з delphi я дослідив всі sottocentraline і нема мені від сколково? міняти обмежувач, який, як каже Антоніо ? встановлений в 140 км в багатофункціональних/fr . я повинен використовувати інший діагноз? з mb star і здійснимо? на наступному тижні я отримую diagun 3 і спробує? навіть з тим,...
я теж думаю, що проблема в ecu , хоча пт каже, що пу? йти до 140 км в ecu двигуна і обмежений 90 . хто мене знає, вкажіть, якщо півень, то я читаю з бд, або якщо я повинен відкрити?
stefano261168
03-11-2013, 09:59
вибачте, якщо я втручання, регулювання, і в fr, і те, що ви бачите в 140 км і обмеження змінної, як ce можливість? вільно редагувати за допомогою star diagnosis . ce замість цього інший голос, який і написав швидкість, що закон може бути у ранніх моделях забив 90km . у нових версіях буде забитий sg .з таким обмеженням включити пункт 140 км, працює тільки якщо поставити під 90 км
Alecsx я знаю, що півень не закон Temic від послідовного.....
може бути, ви можете прочитати в друкованій платі, bdm, jtag або в boot....
особисто я ніколи не добрався, щоб зробити temic.....
*стефан...в двох словах, що ви хочете сказати??
stefano261168
03-11-2013, 19:09
читання tecmic в boot з півник. я зробив це, поставивши ебу на 13 вольт з galletto 1260 . але читайте тільки eprom, інших даних . як ключі в eeprom, і ви повинні використовувати програміст eeprom . замість обмежувача і блоку управління акселератора (фмр) розташований в eeprom . років тому я намагався, але я змінився багато точок в eeprom і чи пішов, чому? ми не розуміли, що .
ps ебу фмр зробили різні моделі останні дзвінки прямо зараз кпк і даних в мікропроцесор st10
robby51039
03-11-2013, 23:30
я, коли працювала в дилерській mb truck modificavo параметр з карти pmcia моєї включено (згідно установлених законом межах)
це було щось, що я хотів зробити, як один мій клієнт, який мене запитав, але я бачу, що це досить складно.....
robby51039
03-11-2013, 23:35
немає сигнал приходить від володіння через can,то блок керування fr (регулювання двигуна транспортного засобу) обмежує швидкість ecu двигуна mr titte різні функції засобу управляються fr (гальма, двигун,зчеплення,спліт і т.д...і т.д...)
hftdelta
22-03-2014, 15:45
Журнали шини на різних chrono. Вантажівка ви також триває 120 і реєструє 90