Перегляд Повної Версії : Обмежувач оборотів Piaggio X9 500 (IAW15P)
Привіт всім, мій брат має Piaggio X9 500 2003 рік, та ? вдалося прочитати його ебу IAW15P. Тепер до них/нам цікаво знати, де втрутитися, щоб змінити limatore 200-300 оборотів в макс. Якщо я додаю файл, я віддав би йому руку?
Дякую
msport (exil77grande)
26-09-2013, 20:54
насамперед, електронної пошти файл орі і розкажіть, як він прочитав.
ось він, ? читав, dissaldando eprom, і я відкрив на титан
мені ніхто не може? допомогти?
cicciocar
05-10-2013, 09:50
я не можу завантажити, в іншому випадку ви б aitato я..
Якщо хочеш, навколо карту via *****....надішліть мені ваш контакт в приват дякую
cicciocar
08-10-2013, 09:16
тепер я можу завантажити,я скачав тільки що ecm не мені його знайти ? зачитано добре ??
тепер я можу завантажити,я скачав тільки що ecm не мені його знайти ? зачитано добре ??
ви ? читати добре, якщо ви не драйвери Ecm ніколи не прочитаєш. Насправді я працюю в 2D
але обмежувач прямо зараз, скільки обертів
однак, якщо ви хочете побачити його з драйвер ecm, ви повинні перетворити його в 27c010, ти читати, як 27c512 але драйвери ecm визнають, як 27c010, використовує інструмент програмного забезпечення, щоб перейти від 27c512 в 27c010, і ви побачите, що визнає.
однак, якщо ви хочете побачити його з драйвер ecm, ви повинні перетворити його в 27c010, ти читати, як 27c512 але драйвери ecm визнають, як 27c010, використовує інструмент програмного забезпечення, щоб перейти від 27c512 в 27c010, і ви побачите, що визнає.
Обмежувач в даний час ? у 8200giri приблизно.
Скажи мені, як я повинен зробити, щоб перехід від 27c512 в 27c010
Дякую
в ecm titanium перейти в men? інструментів, а потім виберіть переходи і знаходитеся голосом дублювання eprom.
в ecm titanium перейти в men? інструментів, а потім виберіть переходи і знаходитеся голосом дублювання eprom.
Факт той же nn визнає titanium:(
вибравши вручну встановити драйвер з зазначеного мені помилку "драйвер містить помилки"
може бути ? проблема програмного забезпечення, я використовую оригінальний драйвер c'?, не з'? ? обмежувач оборотів
ducati83
17-11-2013, 21:39
ви могли б пояснити це докладніше?якщо я йду в перетвореннях мені не 27c512.....
дякую
msport (exil77grande)
17-11-2013, 22:32
ви могли б пояснити це докладніше?якщо я йду в перетвореннях мені не 27c512.....
дякую
коли ви входите в суспільство, як і раніше, що б довгоочікуване слайд-шоу в спеціальному розділі, і ви повинні прочитати правила, спасибі.
ducati83
19-11-2013, 11:49
факт, ви праві.....
На жаль, я не можу завантажити свою карту, в іншому випадку я міг би показати приклад на вашому..але я додаю скріншот з беверлі-500 без лямбда-зонда....mod 2005, і я покажу вам, як підняти обороти двигуна....
як подивитися незадовго до мапу уприскування знаходитеся і дросельна заслінка, що обороти двигуна....
звичайно, вам потрібно буде коригувати карту нижче...
ops екран
6157
факт, ви праві.....
На жаль, я не можу завантажити свою карту, в іншому випадку я міг би показати приклад на вашому..але я додаю скріншот з беверлі-500 без лямбда-зонда....mod 2005, і я покажу вам, як підняти обороти двигуна....
як подивитися незадовго до мапу уприскування знаходитеся і дросельна заслінка, що обороти двигуна....
звичайно, вам потрібно буде коригувати карту нижче...
ops екран
6157
доброго дня, мене цікавить, я теж перо nn, я розумію, чому у мене назад відкрити зображення...допоможіть мені будь ласка....