Прагляд Поўнай Версіі : Абмежавальнік абаротаў Piaggio X9 500 (IAW15P)
Прывітанне ўсім, мой брат мае Piaggio X9 500 2003 год, і ? удалося прачытаць яго эбу IAW15P. Цяпер да іх/нам цікава ведаць, дзе ўмяшацца, каб змяніць limatore 200-300 абаротаў у макс. Калі я прыкладаю файл, я аддаў бы яму руку?
Дзякуй
msport (exil77grande)
26-09-2013, 20:54
перш за ўсе, электроннай пошты файл врі і распавядзіце, як ен прачытаў.
вось ен, ? чытаў, dissaldando eprom, і я адкрыў на тытан
мне ніхто не можа? дапамагчы?
cicciocar
05-10-2013, 09:50
я не магу запампаваць у адваротным выпадку вы б aitato я..
Калі хочаш, вакол карту via *****....дашліце мне ваш кантакт у прыват. дзякуй
cicciocar
08-10-2013, 09:16
цяпер я магу спампаваць,я запампаваў толькі што ecm не мне яго знайсці ? зачытаны добра ??
цяпер я магу спампаваць,я запампаваў толькі што ecm не мне яго знайсці ? зачытаны добра ??
вы ? чытаць добра, калі вы не драйверы Ecm не прачытаеш ніколі. На самай справе я працую ў 2D
але абмежавальнік прама цяпер, колькі абаротаў
аднак, калі вы хочаце ўбачыць яго з драйвер ecm, вы павінны ператварыць яго ў 27c010, ты чытаць, як 27c512 але драйверы ecm прызнаюць, як 27c010, выкарыстоўвае інструмент праграмнага забеспячэння, каб перайсці ад 27c512 ў 27c010, і вы ўбачыце, што прызнае.
аднак, калі вы хочаце ўбачыць яго з драйвер ecm, вы павінны ператварыць яго ў 27c010, ты чытаць, як 27c512 але драйверы ecm прызнаюць, як 27c010, выкарыстоўвае інструмент праграмнага забеспячэння, каб перайсці ад 27c512 ў 27c010, і вы ўбачыце, што прызнае.
Абмежавальнік ў цяперашні час ? у 8200giri прыкладна.
Скажы мне, як я павінен зрабіць, каб гэты пераход ад 27c512 ў 27c010
Дзякуй
у ecm titanium перайсці ў men? інструментаў, затым выберыце пераходы і знаходзіцеся голасам дублявання eprom.
у ecm titanium перайсці ў men? інструментаў, затым выберыце пераходы і знаходзіцеся голасам дублявання eprom.
Факт, што той жа nn прызнае ў titanium:(
абраўшы ўручную ўсталяваць драйвер з названага мне памылку "драйвер ўтрымлівае памылкі"
можа быць ? праблема праграмнага забеспячэння, я выкарыстоўваю арыгінальны драйвер c'?, не c'? ? абмежавальнік абаротаў
ducati83
17-11-2013, 21:39
вы маглі б растлумачыць гэта больш падрабязна?калі я іду ў пераўтварэннях мне не 27c512.....
дзякуй
msport (exil77grande)
17-11-2013, 22:32
вы маглі б растлумачыць гэта больш падрабязна?калі я іду ў пераўтварэннях мне не 27c512.....
дзякуй
калі вы ўваходзіце ў супольнасць, як і раней, што б доўгачаканае слайд-шоу ў спецыяльным раздзеле, і вы павінны прачытаць правілы, дзякуй.
ducati83
19-11-2013, 11:49
факт, вы маеце рацыю.....
На жаль, я не магу загрузіць сваю карту, у адваротным выпадку я мог бы паказаць прыклад на вашым..але я прыкладаю скрыншот з беверлі-500 без лямбда-зонда....mod 2005, і я пакажу вам, як падняць абароты рухавіка....
як паглядзець незадоўга да карту ўпырску знаходзіцеся і дросельная засланка, што абароты рухавіка....
вядома, вам трэба будзе карэктаваць карту ніжэй...
ops экран
6157
факт, вы маеце рацыю.....
На жаль, я не магу загрузіць сваю карту, у адваротным выпадку я мог бы паказаць прыклад на вашым..але я прыкладаю скрыншот з беверлі-500 без лямбда-зонда....mod 2005, і я пакажу вам, як падняць абароты рухавіка....
як паглядзець незадоўга да карту ўпырску знаходзіцеся і дросельная засланка, што абароты рухавіка....
вядома, вам трэба будзе карэктаваць карту ніжэй...
ops экран
6157
добры дзень, мяне цікавіць, я таксама пяро nn, я разумею, чаму ў мяне назад адкрыць малюнак...дапамажыце мне калі ласка....