КПК

Перегляд Повної Версії : Читання Bosch ME 7.3H4 Hibrid (ебу Fiat Punto 1200 куб.см 16 клапанів)

maurof650
26-09-2013, 19:56
У мене проблема прочитати ебу Bosch ME 7.3H4 Hibrid (Fiat punto 1200 куб.см 16 клапанів), так як, слідуючи інструкції користувача читання я читаю ", ВИМКНІТЬ І знову ВВІМКНІТЬ ТІЛЬКИ ECU І ПРОДОВЖИТИ, НАТИСНУВШИ кнопку OK".

Від пін-код з блоку управління я розмістив ці посилання
+ 12 Вольт = pin 51, 49, 33, 17, 18
GND = Корпус ECU
K-lineP pin 53

Те, що я не розумію як це зробити (який пін-код, який я повинен перерви в забезпеченні) для "вимкнути і riaccedendere тільки ECU.......", як зазначено вище.
Дякую

legendaryslave
26-09-2013, 20:02
видали всі 12 вольт! pinn boot

maurof650
26-09-2013, 22:17
Я за допомогою посилання в boot strap для чого ? занадто складно відключити їх все, і 5, і потім знову приєднати.Я чекав тільки pin-код.

legendaryslave
26-09-2013, 22:20
Тоді з'єднує всі 5 в одному " крокодил " і присідання, тільки те,

Backgroop
26-09-2013, 22:23
Привіт мауро і вам буде пі? легко прочитати під машини в бд, підключивши тільки пін-код завантаження... ви можете по черзі відключати живлення, від'єднавши тільки маса...

maurof650
26-09-2013, 22:38
Я не розпорядженні машина, з якої я можу вибрати одне з двох рішень, від'єднавши масу або п'ять позитивних пов'язані крокодил.......насправді..........
Я намагаюся, і я дам вам знати.
Дякую

chicco
28-09-2013, 18:57
kline мене, виявляється, на pin 2, для ", вимкніть і знову ввімкніть живлення ecu" зніміть масу з корпусу ебу, і ви на місці.

maurof650
28-09-2013, 19:42
Тим часом я зрозумів, "гроно" проводів, пілотовані перемикач (on/off); вірно ? що-ї? просто я міг від'єднати негативний, але посилання мені знадобиться в майбутньому.
В одній з схем, що я знайшов, пін-код 2, помилка ? мітки: 53, але розташування ? правильне і ? той, пін 2 роз'єми B.
Однак, незважаючи на посилання правильні, я не можу читати ебу і навіть зробити ID.

Backgroop
28-09-2013, 19:56
Мені здається дивним, що ви не можете прочитати, я зробив ці трохи часу тому для видалення елемента зонда, однак пін-код, який потрібно підключити до позитивних відносяться:
роз'єм
PIN 18
КОНТАКТНИЙ 33
КОНТАКТНИЙ 49
PIN-КОД 51
K-LINE РОЗ'ЄМ ПІДПИСАНО "В" ЕТИКЕТКОЮ
2 PIN
МАСА ПОТУЖНІСТЬ КОРПУС ECU
перед увімкненням живлення необхідно підключити пін-код "20" роз'єм B протилежній стороні етикетки маса, потужність
після вставити харчування і зробіть ідентифікації та читання закінчення закрити харчування візьми pin 20 2 rinserisci харчування..

maurof650
28-09-2013, 20:09
Я бачив, що pin-17 не ви перерахували. Я помиляюся, підключити до +12 Вольт?

Backgroop
28-09-2013, 20:20
Я бачив, що pin-17 не ви перерахували. Я помиляюся, підключити до +12 Вольт?
ні, не помиляєтеся, я забув, я пін-код 17 ва, а також +12 позитивний, де ви помиляєтеся і що колеги k-line pin 2 роз'єми b у той час як необхідно підключити контакту 2 рознімання, у той же роз'єм, що колеги і +12..

matech
29-09-2013, 20:03
Очі, що якщо леві всій масі, vanifichi також 12v, залишені на pin-код для завантаження!

Вам необхідно залишити масу всі напали, і ви отримаєте дві групи-позитивні: 1 дріт для pin boot, а решта під interruttore. все під додатковий вимикач ясно.

Коли від живлення всіх позитивних перший перемикач, а по-друге, ви можете зняти 12v тільки для годувань, залишивши нитка для завантаження на харчування.

Backgroop
29-09-2013, 20:09
Очі, що якщо леві всій масі, vanifichi також 12v, залишені на pin-код для завантаження!

Вам необхідно залишити масу всі напали, і ви отримаєте дві групи-позитивні: 1 дріт для pin boot, а решта під interruttore. все під додатковий вимикач ясно.

Коли від живлення всіх позитивних перший перемикач, а по-друге, ви можете зняти 12v тільки для годувань, залишивши нитка для завантаження на харчування.

привіт matech дивіться, що пін-код завантаження cio? pin 2 роз'єми йде в маси cio? на негативний або на корпусі, що anchessa, в свою чергу, підключена до негативної або негативне прямий ( схеми, маси, потужності ? негативний)

maurof650
30-09-2013, 00:25
Все ок (спасибі) мені вдалося прочитати. Враховуючи, що я все ще підключений, якщо ви хочете, я намагаюся відключати живлення на блок управління через масу, так? ми бачимо, що відбувається, і він знімає навіть в цьому сумніваюся.

matech
30-09-2013, 08:13
Я зробив безлад, півень, тип ecu говорить дати 12В і маса для завантаження. Я навчався в пам'яті.

Факт залишається фактом? що на мене, якщо леві на всю масу завантаження не робить

герцог
30-09-2013, 16:18
так що в кінці кінців був півень, який, за чутками, дати 12в і маса для завантаження

maurof650
01-10-2013, 10:31
привіт matech дивіться, що пін-код завантаження cio? pin 2 роз'єми йде в маси cio? на негативний або на корпусі, що anchessa, в свою чергу, підключена до негативної або негативне прямий ( схеми, маси, потужності ? негативний)
Я зробила тест на читання, знімаючи харчування і маса йде в boot без проблем. Я також порівняв два файли, які я отримав, що діють на позитивні та на масі і карти абсолютно однакові.

matech
01-10-2013, 21:41
я заплутався схему інший ecu

на цій ecu пу? працювати підняти маси, навіть якщо не вважаю розумним

maurof650
01-10-2013, 22:01
vab?, тест я зробив це cos? принаймні, є встань також в цьому сумніву.

Backgroop
01-10-2013, 22:11
vab?, тест я зробив це cos? принаймні, є встань також в цьому сумніву.
Я радий, що ти був з допомогою них я зробив декілька, між усіма пункті 1.2 16v, де я зняв форсунки і у мене встановлені два карбюратора тіло подвійний залишивши me7.2h4 управляти заздалегідь та іншого

maurof650
12-10-2013, 03:01
Перше рішення з позитивними boot strap під вимикач
Друге рішення з роз'ємом відновлення

Peppino
27-11-2014, 14:08
Мені здається дивним, що ви не можете прочитати, я зробив ці трохи часу тому для видалення елемента зонда, однак пін-код, який потрібно підключити до позитивних відносяться:
роз'єм
PIN 18
КОНТАКТНИЙ 33
КОНТАКТНИЙ 49
PIN-КОД 51
K-LINE РОЗ'ЄМ ПІДПИСАЛИ ?В? ЕТИКЕТКОЮ
2 PIN
МАСА ПОТУЖНІСТЬ КОРПУС ECU
перед увімкненням живлення необхідно підключити пін-код "20" роз'єм B протилежній стороні етикетки маса, потужність
після вставити харчування і зробіть ідентифікації та читання закінчення закрити харчування візьми pin 20 2 rinserisci харчування..

Добрий день, мені потрібна інформація. я намагаюся читати вперше Bosch ME 7.3H4 встановлений на " браво " на 2009 рік. я galleto V53 не офіційний. Питання ; але те, що драйвер повинен використовувати в boot mode я не від типу ecu, але ряд Flash-Й? тоді, якщо я правильно зрозумів, жовтий провід boot я повинен підключити його на масу ? кабель, який я повинен використовувати, добре, тільки проводка півник, який містить синій провід. Може бути, я повинен підключити прямо з машини в бд і підключіть жовтий провід boot mode. Booh ! Заздалегідь дякую, з Повагою